Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Aangename kennismaking met mijn nichtje van 16.

U leest om dit moment het verhaal Aangename kennismaking met mijn nichtje van 16 gepost door Anoniem. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: Anoniem
Gepost op: 2008-7-3

Verhaal:

Aangename kennismaking met mijn nichtje van 16
Ik ben een jongen van 16 en elk jaar ga ik met mijn nichtje en onze ouders enkele dagen naar de zee. Ook dit jaar was het niet anders. Elke keer keek ik er naar uit. Normaal is zoiets saai, was het niet dat ik mijn nicht ongeloofelijk geil vindt, en ik ook nog eens in onze bungalow in dezelfde kamer sliep, weliswaar in een éénpersoonsbed dat een meter uit elkaar stond. Ze had bruin golvend haar, tieten die nog niet helemaal volgroeid waren maar best lekker waren, en een heerlijk lichaam.

De avond viel en dus gingen we allemaal één na één onder de douche. Toen het haar beurt was moest ik me al inhouden om niet mee met haar naar de badkamer te gaan. Maar alles in iedereen was erbij, dus kon het onmogelijk en het is ook maar de vraag of zij het leuk zou vinden of ik met haar mee zou gaan, ik veronderstel van niet. Ik ging naar onze kamer waar ik haar slaapkledij aantrof. Die was ze blijkbaar vergeten. Ik kon het niet laten om het eens grondig te bekijken, en me voor te stellen hoe ze eruit zou zien als ze dit aanhad. Niet veel later riep ze op haar moeder, om te zeggen dat ze haar slaapkledij moest brengen. Zo gezegd, zo gedaan. Ze kwam uit de badkamer en in haar sexy slaapkleedje had ik moeite om mijn ogen van haar af te houden. Ik liep dus een hele dag rond met een stijve tot we gingen slapen.

Toen ik ging slapen vertelde ik nog wat flauwe grapjes, om haar zo vermaken en haar mooie glimlach op haar gezicht te zien. Ik had het echter steeds moeilijk om mijn ogen van haar borsten af te houden. We deden de nachtlampjes uit en gingen slapen. Tenminste, zij viel in slaap, zij speelde constant door mijn kop. Toen ik na een uur nog niet sliep kon ik mij echter voor de eerste keer niet bedwingen. Ik pakte mijn gsm (met een lichtje langs buiten), deed het lichtje aan en keek of ze sliep. Ze lag met haar gezicht naar mij en sliep als een roosje. Ik stapte uit mijn bed en ging naar haar bed zitten. Ik haalde haar spaghettibandjes naar beneden en schoof haar kleedje langzaam naar beneden. Dit was niet moeilijk vermits het heel warm was en ze dus boven haar deken lag. Ik raakte met mijn handen haar tetjes aan, die nog niet volgroeid waren. Ik bracht mijn mond er naartoe en begon rondjes te draaien rond haar tepels. Die stonden meteen fier de lucht in te priemen. Ik ging met mijn had onder haar rokje en voelde dat ze geen slipje aanhad. Ik ging eventjes tussen haar lipjes die nog heel strak waren. Ik besefte dat als ik bleef doorgaan ze zeker wakker zou worden, dus ik kroop weer in mijn bed en fantaseerde over morgen, als we in de zee gingen zwemmen.

Nadat ik de hele nacht had liggen fantaseren was de namiddag aangebroken dat we naar het strand gingen. Ze was alweer sexy gekleed met een felrode bikini, en ook nu kon ik moeilijk naast haar borsten kijken. Ik had echter al een plan uitgestippeld.

Daar aangekomen vroeg ik haar of ze mee met me in zee ging (letterlijk dan). "Is goed" zei ze. Ik wist dat ze het altijd al moeilijk had gehad met zwemmen en daar ging ik nu wel heel hard gebruik van maken. "Zullen we eens diep in de zee gaan?" vroeg ik. "Ben je gek?" antwoord ze meteen snel.
"Waarom zou ik gek zijn?"
"Je bent veel groter en ik kan daar niet staan en jij dus wel. Ook weet je best dat ik niet goed kan zwemmen."
"Het is niet erg hoor, ik zal je wel helpen hoor."
Dat was dus in orde. We gingen diep de zee in en ze kon niet meer staan. "Help me even" zei ze. Ik nam haar bij haar benen en trok haar van de bodem. "Nu bewegen met je armen!" Als je je benen niet moet bewegen is alles een stuk makkelijker. Maar dat hoorde bij mijn plan. Ik schoof haar benen dus elkaar, 1 in mijn linkse hand en 1 in mijn rechtse. Ik schoof haar steeds dichter naar me toe, tot ze met haar billen tege mijn stijve pik kwam. Ze keek om en er viel een stilte. "Wind ik je zo har op?" vroeg ze me. "Ja" gaf ik spelend toe. "Je kan me nu eenmaal niet neuken jo, ik ben je familie!" "Waarom zou dat niet gaan? Ik doe toch wat ik wil." "Maar ik wil niet met mijn neef neuken" zei ze en wou uit mijn greep wegkomen. "Ik wil en ik zal je neuken!" schreeuwde ik haar toe.

Ik ging met 1 had in haar broekje en zocht haar nauwe spleetje op. Ik stak er een vinger in, niet veel later 2. Mijn nichtje begon te snikken, dit wilde ze helemaal niet. "Kom kom nichtje, je gaat het leuk vinden!" Ik trok haar broekje naar beneden, zodat ik meer ruimte had, en stopte het achteraan in mijn zwembroek. Ik deed langs voor mijn zwembroek naar omlaag ik haalde mijn grote pik tevoorschijn. Ik trok haar, noch steeds met haar rug naar mij, naar me toe en stootte in 1 keer mijn pik in haar maagdelijke kutje. Ze kreunde het uit van de pijn. Ik deed haar bovenstukje los en nam haar borsten vast. Zo gingen we enkele minuten door en ik draaide haar om. Ik zette haar op mijn paal met haar gezicht naar me toe. De tranen liepen eraf. Ik ging er met mijn tong naartoe en lekte ze af, en dwaalde af naar haar mond, waar ik met mijn tong inging zonder reactie te krijgen. Als straf stak ik een vinger in haar kontje, waardoor ze een luide kreun liet ontsnappen. Ik zakte nog lager met mijn tong en kwam weer bij haar tieten uit. Ook hier ging ik met mijn tong over tot ze stijf stonden. "Ik heb het gevoel jij mij onder water wel eens wil pijpen" "Nee, dat wil ik echt niet doen" zei ze snel. Maar ik chanteerde haar: "Als je me niet onder water pijpt mag je zonder je broekje terug het water uit." Ze wou het nog steeds niet doen en ik duwde haar met haar hoofd onder water richting mijn lul. Ik neukte nu haar mond met mijn lul. Ik sleurde haar weer boven water en ze hapte naar lucht. "Ik ga klaar komen in je kontje lieverd" "Neeeeee!" smeekte ze me toe, maar daar had ik geen oren naar. Ik draaide haar om en begon eerst met mijn vingers haar gaatje wat uit te rekken. Niet veel later pompte ik meteen mijn lul in haar kont. Ik hoorde haar kreunen van de pijn, maar ik ging als een wilde tekeer. Ik voelde dat ik gingklaar komen. Ik trok haar met heel haar lijf tegen me aan en pakte haar borstjes vast, terwijl ik haar nog steeds op en neer duwde. Ik kwam nu echt klaar en spoot mijn sperma tegen haar darmen. Ik trok mijn lul terug en door het water zag ik dat er wat bloed van mijn pik afkwam. "Zozo nichtje, dat deed best lekker toch" zei ik en gaf haar broekje terug. Ik kuste haar nog een keer, en alweer beantwoorde ze mijn kus niet. "Ohja, we gaan dit weekend nog wel een paar van die leuke momenten beleven he? Vanavond heb ik zin in een lekkere douche" zei ik. "En, geen woord tegen je ouders he, tenzij je dit eens graag met mijn vriendjes wil overdoen, wat dus wilt zeggen 5 keer zo erg." Ik zag de schrik in haar ogen en ze ging terug.

Die avond waren ondze ouders een keertje weg en zoals ik haar zei gingen we onder de douche. Ik dwong haar op mijn pik te komen zitten en me te berijden, wat ze deed. Ik kwam bijna klaar in haar kutje, maar ik draaide haar om en ze pijpte me klaar. We droogden ons af en deden onze kleren weer aan.

Het weekend vloog voorbij op deze manier en ik kijk alweer uit naar volgend jaar. Helaas kon mijn nichtje niet mee toen. Ze moest, zogezegd, op kamp met de chiro, terwijl ze niet eens naar de chiro ging. Mijn andere, zo niet nog mooiere nichtje, ging echter wel mee...

Aantal keer bekeken: 34628
Waardering: 3.15 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 6 bezoekers online