Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Alles kan in Hameswout.

U leest om dit moment het verhaal Alles kan in Hameswout gepost door GeenIdee.... Dit verhaal is gepost in de categorie sprookjes. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar sprookjes?
Categorie: sprookjes
Gepost door: GeenIdee...
Gepost op: 2010-1-27

Verhaal:

Alles kan in Hameswout
Alles kan alles kan alles kan in Hameswout. Riep de kleine emy.
Daar zag ze reus Hadelbert aanlopen.
Goeiedag mijn oude reus!
Wat een dikke neus heeft u. Amy liep verder en struikelde over iets hards. Au au dat doet pijn! Wat is dat hardige? Is het soms een fles wijn..
Ik dacht na en ik denk na.
Mmm! Ik kijk onder mijn voetjes en zie daar een grote steen!
Reus keek verbaads naar steen. Steen kon praten en hij had ogen en een kop!
Amy pakte de steen op en werd zo groot! Zo groot als de reus, maar de reus werd klein. Dat vondt de ouwe reus maar niet zo fijn.
Amy was groot en lust nog alleen maar havernoot! Alles kan dus echt in Hameswout riep kleine reus met een pieperig stemmetje.
De steen viel en werd een tovenaar.
Hij had een afro kapsel op met een hoge hoed. en hij zei: Tikkeltje wit en een tikkeltje geel! Dit is me bil en jij wordt niet meer klein, jij bent een reus! En jij jij bent niet meer groot jij bent klein! Timertjetoe Diblediedoe en havergoesoenoe. POEF weg was de tovenaar. En de reus werd weer de ouwe reus. En de kleine Amy was zo als gewoonlijk weer de kleine amy.

Aantal keer bekeken: 2902
Waardering: 5.20 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2023 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5184
Totaal categorieën: 10
Totaal 8 bezoekers online