Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Angst voor liefde.

U leest om dit moment het verhaal Angst voor liefde gepost door Jennifer Harnandan. Dit verhaal is gepost in de categorie liefdes verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar liefdes verhalen?
Categorie: liefdes verhalen
Gepost door: Jennifer Harnandan
Gepost op: 2011-9-22

Verhaal:

Angst voor liefde
"Ik hou van alleen zijn en dagdromen. Ik hou ervan om te staren naar de bladeren van bomen. Ik vind het leuk om in mezelf weg te kruipen. Ik vind het leuk om in iemand anders schoenen te sluipen." Sandra klapte haar dagboek dicht toen ze stemmen hoorde op de gang. Verstoord keek ze op naar degene die binnenkwam. Maar haar stemming veranderde toen ze zag dat het Alex was. Haar wangen kleurden rood van verlegenheid. 'Hai.'zei hij terwijl hij een tafel naast haar zocht. Ze waren ruim een uur te vroeg voor de computer cursus en er was nog niemand dan zij binnen. 'Hallo.'zei ze zo zacht dat je haar nauwelijks kon horen. Ze slaakte onhoorbaar een zucht en ze wilde zo graag kijken in zijn donkerbruine ogen die zoveel op de haren lijken. Ze weet niet waarom ze het nog nooit eerder gedurfd heeft, maar vandaag zou ze het proberen. In stilte aanbad ze hem en verlangde ze zoveel naar hem dat het pijn deed. Het is de eerste keer dat ze tot over haar oren verliefd is op iemand. 'Hoe was je weekend?' Zijn donkere ogen keken haar nadrukkelijk aan. 'Heel relaxed.'kon Sandra nauwelijks uitbrengen. 'En de jouwe?'
'Goed, maar waarom ben je verlegen voor mij? Vind je mij niet aardig?' Die vraag was zo onverwachts dat Sandra even niet helder kon denken. 'Natuurlijk vind ik je wel aardig hoor.' Verdomme, dacht Sandra. Ik ben gek op je! Zie je dat niet?
'Nou dan ben ik blij.' Alex dook in zijn stoel en vestigde zijn aandacht verder in zijn Blackberry. Sandra begreep dat ze klaar waren met hun gesprek. De rest van de dag was haar aandacht alleen bij dat gesprekje en in haar gedachte had ze het gesprek met Alex vele malen beleefd. Als ze anders had gereageerd, als ze maar even naar hem kon kijken en lief lachen dan was het anders geweest, besefte ze nu.

De volgende dag begon ze met gemengde gevoelens. Ze was blij om hem weer te zien op school maar ze wist niet hoe ze hem onder ogen moest komen. Ze besloot om hem te vermijden voor de dag. Toen de pauze begon liep ze naar de stenen bank om in haar dagboek te schrijven. "Hoe kun je houden van iemand die je tegelijkertijd kunt negeren als je diegene ziet. Ik snap het niet, maar zoveel moed heb ik niet. Misschien ben ik bang om van hem te houden omdat ik ook bang ben voor zijn reactie als ik hem zeg wat ik voor hem voel.Ik weet dat ik kapot zal zijn als hij me afwijst." Toen ze opkeek van haar dagboek zag ze Alex. Hij staarde naar haar en toen hij merkte dat ze naar hem keek glimlachte hij naar haar, maar Sandra wendde haar gezicht af. Met gebogen hoofd verborg hij zijn teleurstelling en verdriet. Hij wist dat ze niets om hem gaf dus waarom zou hij het proberen om zijn liefde aan haar te verklaren? Het was beter om haar te vergeten...


Aantal keer bekeken: 27987
Waardering: 8.60 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 5 bezoekers online