Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Ashley&Eline.

U leest om dit moment het verhaal Ashley&Eline gepost door Vanessa xd. Dit verhaal is gepost in de categorie sex verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar sex verhalen?
Categorie: sex verhalen
Gepost door: Vanessa xd
Gepost op: 2011-3-12

Verhaal:

Ashley&Eline
Ashley&Eline

Ashley&eline zijn alleen thuis het zijn bff's En ze hebben dus 1 afspraak dat ze elkaar niet zouden aanraken En Asley was haar bikini vergeten om te gaan zwemmen bij Eline haar ouder zijn 3maanden weg Dus Eline pakte de auto en reed naar de bikini winkel en pakte een rode bikinitje alletwee Ze hadden elkaar niet gezien ..maar ze wisten wel dat ze er Sexy zouden uit zien .
Dan ashley&eline wouden de afspraak weigeren maar ze hadden schrik dat ze kwaad gingen worden op elkaar dus houden ze zich in . dan werd het al laat Ashley wou blijven slapen dus belde haar vader op haar vader vond het goed en haar moeder ...dan was ashley wel haar pjama niet en mocht een setje lenen van Eline .Ze pakte een rose setje Met een strikje en een String (het was heel kort) Eline had hetzelfde aan maar in het rood Eline had haar gezien en vond het super sexy
Eline zij telt die afspraak nog ?Nee voor mij niet En jij ?nee ook niet je bent zo sexyy hmm !!jij ook ! Toen voelde Eline aan Ashley haar borsten en ashley aan eline haar borsten dan ging Eline liggen en ashley likte uur aan haar kutje nu was Ashley aan de beurt ook uur terwijl voelde Ashley aan haar kutje van eline .Dan gingen ze samen in bad en deden nog meer ..Dan kwamen ze uit bad en deden ze meer nog 4-6 uur meschien ..
Einde !!

Aantal keer bekeken: 4448
Waardering: 0.12 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 7 bezoekers online