Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Astrid.

U leest om dit moment het verhaal Astrid gepost door Massage in Hongarije. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: Massage in Hongarije
Gepost op: 2008-5-19

Verhaal:

Astrid
Ik ben Astrid , ben 25 jaar en heb sinds anderhalf jaar een relatie met Ron . Een stoere bouwvakker met een enorm lekker lichaam . Hij is wel twee koppen groter dan ik met mijn 1.65 , maar ondanks dat ie er nogal stoer en stevig uitziet is het een onzettend lieve vent met lekkere nuchtere humor.
Ikzelf ben vrij slank en zie er al zeg ik het zelf niet slecht uit . Kort koppie met blond haar en ik ben zeker niet op mijn momdje gevallen .
Qua sex ben ik behoorlijk vrij . Ik vind het heerlijk op lekker lang gebeft te worden en zo tot een hoogtepunt te geraken .Ik vind het ook heerlijk om aan Ron zijn pik zuigen en hem te laten klaarkomen in mijn mond ,de fantasie van elke man schijnt dat te zijn ,
Een belevenis die mij als ik eraan terugdenk nog steeds opwind gebeurde in Hongarije , waar we vorig jaar op vakantie gingen .
In Hongarije heb je veel van die badhuizen en buitenbaden met geneeskrachtig water waar je heerlijk kunt relaxen , dus nadat we al een paar keer waren geweest in de buurt van het Ballatonmeer , besloten we op een dag Boedapest te bezoeken en te kijken of ook daar badhuizen waren . Via de plaatselijke VVV kregen we een adres en met de taxi lieten we ons er heen brengen .
Het badhuis was prachtig en ook de mensen waren zeer vriendelijk .
men zag wel dat we een paartje waren ,maar toch werd er gevraagd of we niet ook gemasseerd wilden worden , het zat bij de prijs in zo vertelde men .
En het kon ook samen zo werd gezegd .
We hadden er wel oren naar en enkele minuten later lagen we beiden op een massagebank in een niet al te grote ruimte .
2 zeer aantrekkelijke vrouwen kwamen binnen stelden zich netjes voor.
Ron keek me schaapachtig aan en zei dat ie dit nietverwacht had . Ik stelde hem gerust en zei dat ie er maar van moest genieten , ik was er tenslotte zelf bij .
langzaam gingen de handjes van het meisje over mijn rug en benen en al snel gaf ik me helemaal over aan deze heerlijke massage , vanuit mijn ooghoek zag ik ook Ron genieten .
de handdoek ging opeens van mijn lichaam af en ik werd gesommeerd op mijn rug te gaan liggen, ook Ron lag al op zijn rug en liet zich masseren . De handjes van de vrouw gingen nu zachtjes over de voorkant van mijn lichaam . op de een of andere manier werd ik best wel een beetje geil van het idee dat we allebei ingeolied en wel gemasserd werden door 2 mooie masseuses .Ik keek weer eens opzij en zag een behoorlijke bobbel in de zwembroek van Ron . Mijn masseuse was ondertussen bezig mijn borstjes te bewerken en vroeg in gebrekkig duits of het goed was zo . Ik liet haar begaan en voelde ondertussen dat ik een beetje nat werd tussen mijn benen . Ook mijn benen werden niet vergeten , en verbeelde ik mij dat nu of voelde ik haar vingertjes af en toe over mijn kutje heen gaan ? De massage bleef echter discreet en een kwartiertje later lagen Ron en ik in een soort yakkuzy na te genieten van de massage .
we zaten tegen elkaar aan toen ik zachtjes naar Ron zijn benen greep en vroeg of hij zich niet opgelaten voelde tijdens de massage . Ik zag wel wat groeien geloof ik zei ik . Ik aaide daarbij over zijn zwembroek heen en voelde zijn pik . hij had het er inderdaad moeilijk meegehad bekende Ron , maar hij voegde er gelijk aan toe dat er maar een iemand aan zijn pik mocht zitten en dat ben jij zei ie .
Ik pakte nu zijn pik wat steviger vast en begon door de zwembroek heen aan zijn pik te trekken .
Ik voelde zijn grote handen ondertussen al in mijn broekje en zijn vingers over mijn kutje gaan .
Ik trok mijn broekje uit en haalde de nu keiharde pik van Ron te voorschijn en vroeg hem op de rand te gan zitten .
Ik ging met mijn tong over zijn ballen langs de schacht van zijn lul naar zijn eikel waar ik zijn harde pik heerlijk in mijn mond nam en zo ver mogelijk probeerde in mijn mond te krijgen .
Ik moest al snel stoppen en Ron liet zich weer in het water zakken . Hij vingerde mij onder water en tilde mij even later op zijn stijve lul .
Ik pakte die weer beet en geleide hem naar mijn kutje waar ik hem langzaam naar binnen liet komen .
Ik voelde dat ik klaarkwam en begon wild te wippen . Met een harde zucht kwam ik klaar en uitgeput ging ik naast Ron zitten .Die ging staan en begon zich voor mijn neus af te trekken . Ik pakte met 1 hand ook zijn pik en bracht hem zo naar een hoogtepunt waarbij ik het meeste van zijn sap in mijn mond liet lopen . Het zoute sperma bleef maar komen en ik nam zijn lul nog maar een keer in mijn mond om de laatste druppels op te vangen .
Ik slikte allles ineens door gaf mijn vriendje daarna een welverdiende tongzoen .
Het was een heerlijke vakantie die ons nog lang bijblijft , en badhuizen en sauna s bezoeken we nog steeds .
Als we de kans krijgen doen we dan onschuldige sexspelletjes . Ik laat me bijvoorbeeld regelmatig lekker vingeren in het bubbelbad, Of ik trek Ron lekker langzaam af in hetzelfde bad .
We houden het op deze manier lekker spannend en ik ben dan ook erg gelukkig met mijn stoere vent .


Aantal keer bekeken: 11795
Waardering: 6.78 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 8 bezoekers online