Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Bedankt Femke.

U leest om dit moment het verhaal Bedankt Femke gepost door Willy Boors. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: Willy Boors
Gepost op: 2007-5-15

Verhaal:

Bedankt Femke
Heb je dat ook dat als je erotische verhalen leest het meestal gaat om mannen met enorme pikken en vrouwen met prachtige borsten en kaalgeschoren kutjes.
Ach denk ik dan die fantasie toch he.
Maar wat ik nu ga vertellen is waargebeurd.
Omdat ik op seksueel gebied af en toe op mijn honger blijf zitten bij mijn vrouw besloot ik een tijdje geleden om eens op een ander wat plezier te gaan zoeken. Ik zie mijn vrouw nog graag maar ze heeft gewoon weinig behoefte aan seks en ze heeft enorm vlug last van allergieën en ontstekingen aan haar kutje.
Na wat zoeken op het internet vond ik een leuk uitziende instelling waar men als man verwend zou kunnen worden.
Het was niet zo ver uit mijn buurt en dus besloot ik erheen te gaan op een vrijdagmiddag. Ik moest maar een halve dag werken en dus had ik tijd genoeg om nadien rustig naar huis te gaan.
Toen ik bij dat huis kwam belde ik en ging de deur automatisch open. Ik ging de gang in en moest een trap op. Aan het einde van de trap ging de deur ope en kwam een oudere dame mij tegemoet. Welkom zei ze en volg mij maar. Ze bracht mij naar een slaapkamer en ze zei dat ze mij de aanwezig dames zou sturen. Ik kreeg de keuze uit drie dames en ik koos voor Femke. Een kleine dame met een mooi figuurtje. Toen ik tegen de madam had gezegd dat ik Femke zou kiezen dan zei ze dat Femke dadelijk zou komen en dat ik mij al mocht uitkleden.
Tja daar stond ik dan. Ik ben dat niet zo gewoon om mij bloot te geven voor andere mensen dan mijn vrouw en ik begon mij uit te kleden. Toen ik in mijn onderbroek stond dacht ik nog even: als ik mij nu vlug aankleed dan kan ik nog ontsnappen. Ik had wel goesting maar was toch ook een beetje bevreesd. Weet je ik heb niet zo'n grote lul, eerder aan de kleine kant en had even schrik dat ze mij zou uitlachen of zo. Maar ik had wel zin in een vrijpartij en dacht : verdorie als ze hem te klein vind, dan is dat haar probleem. Ik trok mijn onderbroek uit en wiebelde even met mijn lul. Hij had er wel zin in want hij hing al niet meer op halfzes.
Femke kwam binnen en ze begon zich ook uit te kleden. Ze had een mooi figuurtje. Met mooie borsten, niet te groot maar met lekker stijve tepels. Kom je mee, zei ze, we gaan eerst even douchen. Ik ging achter haar aan naar de badkamer. Daar gingen we met z'n twee in het bad staan en ze nam de douchekop. Ze spoot me nat met het warme water en schoof mijn vel achteruit zodat mijn eikel bloot kwam te staan. Dat beviel mij wel. Ze nam de zeep en deed die in haar handen en dan nam ze mijn lichaam onder handen en ging ze ook met haar zalige zeephanden naar mijn lul en waste hem heel grondig. Was jij mij ook vroeg ze. Ik kon niet wachten tot mijn handen vol zeep waren en ik begon haar hartstochtelijk te wassen. Haar borsten, haar heupen, haar schaamstreek. Ik gaf alles een goede beurt. Toen we gewassen waren bukte ze zich voorover in de douce en nam mijn lul in haar mond en zoog er zachtjes op. Was ik blij dat ik niet gaan lopen was.

Kom je mee, vroeg ze. Gewillig en vol goesting volgde ik haar. Mijn lul stond al op kwart voor het uur ondertussen.
In de slaapkamer gekomen gingen we naakt tegen mekaar staan. Ik voelde haar borsten tegen mijn buik komen en mmmmm het waren stevige borsten. Ik zei dat ze schitterende borsten had, niet te groot, niet te klein maar met mooie tepels en stevig. Die borsten zijn mijn trots zei ze.
Ze begon mij te kussen op mijn borstkas en ging dan naar beneden tot ze aan mijn schaamstreek kwam. Mijn lul was ondertussen al tegen 10 uur komen te staan. Ze begon mij te pijpen en man dat kon ze geweldig goed. Ze maakte mijn eikel lekker vochtig met haar tong en ging dan met haar tong van het topje naar mijn ballen. Ze zoog op mijn ballen en ging dan terug naar mijn eikel. Ik zag hoe ze hem bijna helemaal in haar mond nam. Nu is dat niet zo moeilijk want ik ben niet zo groot geschapen. Maar het was een lekker zicht en vooral een lekker gevoel. Ondertussen streelde ik haar borsten en mijn hand ging tussen haar benen. Ja, kreunde ze toen, ik mijn vinger zacht tussen haar schaamlippen duwde zodat ik haar clitoris kan aanraken. Ik vroeg haar of ik haar mocht beffen en ze zei: ik zou dat heel graag hebben. Ik ging onmiddellijk aan de arbeid. Ze was niet helemaal kaal geschoren, eerder kort geschoren. Ik likte haar schaamlippen en ging dan naar haar clitoris en zoog er aan. Ze kreunde van genot en vroeg om door te gaan. Hetgeen ik dan ook deed, met plezier. Ondertussen nam ze mijn lul terug in haar mond, zo'n beetje ne 69 maar dan op onze zij. Ze begon er op te zuigen en ik voelde dat ik al vlug zou klaarkomen. Wacht even vroeg ik haar want anders is de pret er wat vlug af. Want op mijn leeftijd zet je hem na het klaarkomen niet meer zo vlug recht als bij een jonge gast.
Ze ging iets voorzichter te werk en streelde mij en zoog op mijn ballen en ging met haar mond de schacht van mijn lul op en af.
Ondertussen was ze zelf helemaal nat geworden onderaan en aangezien ik zelf ook op springen stond wou ik penetreren. Ze deed mij een condoom om en ik ging op mijn rug liggen. Ze ging boven op mij zitten en stak mij lul in haar kutje. Ze begon te pompen en ik voelde dat ik dadelijk zou klaarkomen. Wach nog even, zei ik, doe nog even rustig aan. Ze vertraagde en beperkte zich tot het gewoon wat draaien van haar bekken met mijn lul tussen haar schaamlippen geklemd. Ondertussen kon ik haar lekkere borsten strelen en als ze voorover boog kon ik aan haar borsten zuigen. Tjonge wat een lekkere tepels.
Ik overwoog even om een andere positie aan te nemen, maar ik voelde dat dit niet echt meer zou lukken. Ik zei haar dat ze voort mocht doen, want dat ik wou klaarkomen. Ze voerde het tempo op en ik voelde hoe het zaad uit mijn ballen opsteeg. Ze had het perfecte ritme te pakken en het was zo'n orgasme dat je als man niet veel meemaakt. Een orgasme dat blijft duren. Ik noem dat een vrouwelijke orgasme bij de man. Ook zij begon te hijgen en toen ik uiteindelijk mijn zaad spoot was het een echte ontlading. We kreunden en riepen ooooohhhhh en aaaaahhhhhh. Tjonge dat deed goed.
Ze bleef in een perfect ritme verder gaan en zorgde er zo voor dat mijn lul helemaal leegspoot. Toen ze mijn lul helemaal slap had voelen worden en hij zachtjes uit haar kut gleed, zei ze: dat deed goed he. Ik kon dat alleen maar beamen. Dat was hemels.
Ze deed mijn condoom uit en veegde zachtjes de sperma op en bewoog mijn lul nog even ritmisch op en neer om de laatste sperma resten op te vangen.
Ik lag uitgeteld op mijn rug. Man, man man....dat was een lekker femke.
Zachtjes streelden we mekaar. Ik streelde haar borsten en zij ging met haar vingers over mijn borst en het voelde zalig aan. Zij wist perfect hoe je een man moest aanraken.
We hadden nog ene 10 minuten tijd. Mijn lulletje hing zo slap als een vaatdoek en was helemaal gekrompen.
Maar ze zei er niets van en ze streelde mijn lichaam. Langzaam aan ging ze weer naar mijn schaamstreek. Ze pakte mijn slappe geval vast en begon hem zachtjes te strelen. Het voelde hemels aan, maar hetgeen ik vreesde gebeurde. Hij kwam niet dadelijk meer tot leven. Ze probeerde hem nog wat intenser te strelen, maar hij kwam niet meer recht. Ik vond dat echt wel jammer maar ik ben nu eenmaal geen pornoster.
Ze streelde mij nog enkele minuten en ik streelde haar ook nog wat tussen haar benen. Maar jammer genoeg kwam hij niet meer recht. Toen mijn tijd om was gingen we naar de badkamer om een nieuwe douche en wasbeurt.
Nadien hebben we ons terug aangekleed en bij het naar buiten gaan heb ik haar nog een dikke kus gegeven.
Het was de beste beurt die ik in jaren gehad had. Bedankt Femke.


Aantal keer bekeken: 23780
Waardering: 7.17 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2019 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 15 bezoekers online