Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Behekste stoel.

U leest om dit moment het verhaal Behekste stoel gepost door berlyke. Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: berlyke
Gepost op: 2011-7-20

Verhaal:

Behekste stoel
Behekste stoel

Dit verhaal is waargebeurd!

Een deel van mijn werk bestaat uit kaarten leggen, lezingen geven, mensen met psychologische problemen begeleiden en ook af en toe het zuiveren van huizen!

Op een dag ontving ik een een telefoon met de vraag om een huis te zuiveren. Die persoon ging nu zijn huis verkopen en wou voor de zekerheid toch het huis laten zuiveren vooraleer er nieuwe bewoners kwamen in het huis.

Ik dacht dat dit een gemakkelijke opdracht ging zijn om zoals gewoonlijk een zuiveringsritueel te doen, wat niet mijn eerste keer was en dit tot nu toe geen enkel probleem met zich teweeg heeft gebracht!

Ik kwam aan op het adres dat de eigenaar mij had gegeven, waarop ik direct begon met de zuivering.
Ik voelde enige negativiteit in het huis maar er waren zoveel positieve energiën dat het me een makkie leek om de bovenhand te nemen van de negatieve engergie.

In verschillende kamers van het huis waren de negatieve energiën best wel voelbaar maar die leken met de zuivering te verdwijnen tot ik bij een kinderkamer van een meisje terechtkwam!

De kamer was mooi gedecoreerd en de muren met roze en wit beschilderd, meeste meubelen in de kamer waren antieke meubelen met een mooie witte vernis laag erop.
Toen ik een witte stoel wou zuiveren die in een hoekje van de kamer stond voelde ik een zeer donkere energie op mij afkomen, deze energie voelde aan als een zware, felle maar zeer zeker een boze energie.
Ik kreeg een boodschap door van een oudere dame die me zij haar met rust te laten, dit is het enigste wat ik doorkreeg, ik kon de entiteit niet waarnemen in de kamer, het was net of de energie van de stoel zelf kwam! Het was net of zij een echo had nagelaten in de stoel zelf...

Zou het kunnen dat deze stoel behekst was...

Wanneer ik klaar was met het zuiveren van het huis, sprak ik met één van de huidige bewoners en vroeg of ze eventueel iets eigenaardigs hadden meegemaakt in de kinderkamer.

Ze wist mij te vertellen dat haar dochter sinds ze daar kwamen wonen in haarzelf was gekeerd, dat ze niet meer hetzelfde speelse en vrolijk kind was zoals ze haar vroeger hadden gekend.
Het gebeurde meerdermaals dat ze zomaar in het midden van haar kamer zat en haar speelgoed in het rond zat te gooien, op het laatste wou ze zelfs niet meer in haar kamer slapen.

Ik vroeg haar naar de stoel waarop de moeder mij wist te vertellen dat haar dochter nooit in die hoek van de kamer wou spelen en nooit in de buurt van de stoel kwam.
Ik adviseerde haar om zich direct van de stoel te ontdoen zodat deze niet meer in het huis kwam te staan!
Bij deze werd de stoel verkocht aan een opkoper...

Een maand later belde ik de familie op zoals ik gewoonlijk doe om even na te zien als de zuivering heeft geholpen!

Ze wist mij te vertellen dat het huis sinds mijn komst positiever aanvoelt, het was zelfs zo dat het huis werd verkocht voor meer dan de gevraagde prijs want mensen die het huis kwamen bezoeken werder overladen door positieve energie!

Ik vroeg haar ook naar de kinderkamer!
Haar dochter had sinds mijn komst terug in haar kamer geslapen en was terug het kind dat ze vroeger altijd was geweest, een vrolijk kind van 10 jaar oud.

Toen ze me zei dat de opkoper van de stoel ook problemen begon te ondervinden bij zich thuis dat gepaard ging met sterke hoofdpijn, moe zijn, enz. raadde ik haar aan om die persoon te contacteren en om deze stoel van de hand te doen.

Ik wist het nu zeer zeker dat deze stoel behekst was en dat deze stoel vernietigd moest worden alvorens nog meer mensen er last van hingen krijgen!

Aantal keer bekeken: 3754
Waardering: 6.58 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 11 bezoekers online