Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Bekka....

U leest om dit moment het verhaal Bekka... gepost door Xsaartjuhlufsyou. Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: Xsaartjuhlufsyou
Gepost op: 2009-12-20

Verhaal:

Bekka...
Bekka was een meisje van 16 jaar. Ze zat in de vierde klas en ze was nogal apart. Ze had rare hobby's zoals poppen verzamelen en ze droeg vreemde hippiekleren. Ze had geen vrienden en niemand besteedde aandacht aan haar, behalve 3 meisjes, Amy, Britt en Madelon. Ze waren echt van die typische, gemene, populaire, valse krengen. Altijd pestte ze Bekka, niet dat het Bekka ook maar iets deed, die zat veel te veel in haar eigen wereldje.

De meisjes konden het niet uitstaan dat het Bekka niks deed dat ze haar treiterde. Toen bekend werd dat de vierde klas dit jaar op kamp zouden gaan, besloten ze om een hele gemene grap met Bekka uit te halen... Ze gingen drie dagen op kamp en omdat Bekka heel bijgelovig was besloten ze haar eens heel bang te maken. Ook was Bekka heel heilig, ze dronk niet, ze rookte niet en van seks had ze nog nooit gehoord.

De eerste avond op kamp deed Britt een soort drug in haar drankje, waarvan je helemaal de weg kwijt raakt en ze lieten haar de ergste dingen doen, ze lieten haar zichzelf uitkleden en dat soort dingen. Toen de kampleiding Bekka naar haar kamer brachten deden ze alsof ze van niks wisten.

De tweede dag was Bekka helemaal overstuur van wat er gebeurt was en schaamde ze zich dood. Ze kon zich ook niks meer van de avond herinneren. Die avond bij het kampvuur vertelde Amy een eng spookverhaal over het bos waar ze de volgende dag een spooktocht zouden houden en omdat Bekaa erg bijgelovig was werd ze doodsbang.

De derde nacht ws de spooktocht en ze besloten Bekka echt een trauma te bezorgen.... Lees deel 2 :)

Aantal keer bekeken: 4480
Waardering: 7.36 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2019 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 17 bezoekers online