Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Bella Italia.

U leest om dit moment het verhaal Bella Italia gepost door Gina Dronthe. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: Gina Dronthe
Gepost op: 2007-6-5

Verhaal:

Bella Italia
Een mooier geschenk konden mijn ouders mij niet geven voor het behalen van mijn doctoraat dan een reis door het land in wiens taal ik promoveerde, het land waarvan ik op alle gebieden zo hield: Italië. Ik beschik wel over troeven om de Italiaanse mannen (en ook andere) het hoofd op hol te brengen: zevenentwintig, lang, slank, blond, een grote C-cup, lange dijen, een geschoren poesje, een strak kontje en vooral: heel veel zin in seks. De hele reis had ik aan mannen niet te kort!

De vreemdste ervaring had ik wel in Rome. Hiervoor zocht ik een goedkoop hotelletje dichtbij het centrum, doch alle hotels waren te duur. Iemand bezorgde mij enkele adressen van religieuze huizen die reizigers in moeilijkheden opvingen. Bij het tweede had ik succes. Het was een rustoord waar overspannen priesters en paters terecht konden om weer tot rust te komen. Een vriendelijke priester – vermoedelijk eind de veertig - liet mij toe op voorwaarde dat ik mijn naam zou verdraaien in “Gianni� in plaats van Gina. Het was een centrum voor mannelijke religieuzen en vrouwen waren daar dus niet toegelaten. Ik kreeg op die manier toch een ruime kamer met eenpersoonsbed en badkamer die echt goedkoop was.

Toen ik ’s avonds van stad terugkwam wou ik mij juist uitkleden toen op de deur geklopt werd. De priester die mij had binnengelaten kwam mij vragen of ik niets meer nodig had; dat behoorde tot zijn werk als gastenpriester zei hij. Ik verzekerde hem dat ik niets meer nodig had en hij ging terug weg. Terwijl ik mij verder uitkleedde was mijn eerste gedachte: “die komt kijken of ik hier wel alleen ben en hier geen onkuisheid zal gepleegd worden�. Onmiddellijk daarna kwam ik echter ook op een andere mogelijkheid: ik mocht niet steeds denken dat priesters geen echte mannen zijn en geen pik hebben. Wellicht had onze gastenpriester behoefte aan vrouwelijk schoon? Ik zou dat morgenavond eens onderzoeken.

Ik kwam die tweede avond op mijn kamer, kleedde mij onmiddellijk uit en trok mijn nachttenue aan die ik van een gehuwde man voor “bewezen diensten� cadeau kreeg: een paars ensemble met diep uitgesneden T-shirt en een rokje dat slechts tot een stuk boven mijn knieën kwam. Ik deed alles wat aan de kant en begon een fles wijn te openen die ik gekocht had. Op dat moment hoorde ik het bescheiden klopje op de deur en op mijn “Avanti!� kwam de gastenpriester binnen met zijn vraag of ik iets nodig had. Ik had niets echt nodig – zei ik toch – maar indien hij wou kon hij een glaasje wijn met mij meedrinken. Gretig aanvaardde hij dat en toen was ik reeds vrijwel zeker van zijn bedoelingen. Men gaat immers niet zomaar een glas drinken in de slaapkamer van een onbekende vrouw in frivole nachtkledij! Ik schonk de glazen vol en deed hem in de lage zetel plaats nemen. Ik zette mij op het hogere bed en zo kwamen mijn dijen bijna op zijn ooghoogte.

Ik zag onmiddellijk dat die dijen wel zijn belangstelling opwekten en bij de gedachte dat hij net niet mijn naakte kutje kon zien voelde ik mij lekker nat worden. Toch bleef het gesprek voortkabbelen over Rome. Ik voelde dat ik het initiatief moest nemen. Ik nam de wijnfles om bij te schenken en deed mijn best om hierbij diep voorover te buigen. Ik had onmiddellijk het gewenste resultaat: hij gluurde heel duidelijk mijn décolleté binnen. Ik speelde het eerst heel naïef en zei: “hela, kleine gluurder� en legde mijn hand zo op mijn shirt dat hij zijn inkijk kwijt was. Bij zijn beteuterde blik deed ik alsof ik mijzelf herpakte en zei: “nu ja voor een priester moet het niet zo makkelijk zijn om zoiets te zien te krijgen� en hierbij trok ik mijn décolleté groot open zodat hij mijn tieten in volle glorie kon zien hangen. Terwijl hij belangstellend keek nam ik zijn vrije hand vast en legde ze op mijn linkerborst. “Voel maar eens: lekker stevig en toch zacht hé?� Ik zag het kruis van zijn broek ineens heel gespannen staan. Ik legde mijn hand erop en zei: “Hola: dit is ook stevig maar niet zo zacht. Daar kunnen we beter iets aan doen!�

Ik trok hem recht en plaatste mijn mond op de zijne. Vrijwel onmiddellijk zochten onze tongen elkaar en verkenden ze onze monden. Inmiddels waren zijn handen mijn achterste aan het kneden en durfde hij toch mijn korte rokje naar boven te doen om mijn naakt kontje te voelen. “Oef� zei ik “ik dacht dat je niet meer tot de actie zou overgaan�. “Och, als Christenmens ben ik toch altijd een beetje bang een vrouw te dwingen tot wat ze misschien niet echt wil�. “Ah, ik dacht al dat je bang waart voor de paus en zijn ouderwetse principes�. “Er zullen wel niet veel priesters zijn die zich nog iets van dat impotente oude mannetje aantrekken. Ik in geen geval en zo ken ik nog wel wat collega’s!�

Inmiddels zaten zijn handen nu onder mijn T-shirtje, bevoelden mijn tieten en speelden met mijn tepels die reeds stijf rechtop stonden. Mijn handen bevonden zich op zijn kruis en bevoelden de stijve bobbel die zich daar bevond. “Ik hoop dat ik niet moet duidelijk maken dat we ons beter uitkleden. Seks is een spelletje dat nog het best naakt wordt gespeeld� en intussen haalde ik zijn hemd uit zijn broek, knoopte het los en streelde zijn harige borst. Intussen had hij mijn rokje naar beneden gedaan en streelden zijn vingers mijn kletsnatte kut. Ik wierp mijn T-shirt in de hoek van de kamer, waar zijn hemd het gezelschap kwam houden. Ik liet hem even mijn tepels in zijn mond nemen. Door zijn ietwat ruwe zuigkracht werd mijn poes nog natter.

Inmiddels wou ik wel zien waarvoor die bobbel in zijn broek stond en deed in een beweging zijn broek en onderbroek naar beneden. Ik kreeg er wellicht wel de vreemdste pik te zien die ik ooit zag, en in die twaalf jaar sinds mijn ontmaagding had ik er toch een serieus aantal gezien. Groot was hij absoluut niet, ik vermoed zo’n 13 centimeter lang en amper 3 dik, doch wel kei- maar dan werkelijk keihard! Het leek wel een stuk hout. “Best dat hij zo hard is: zo’n onnozel kleintje mag toch wel iets hebben� was zijn antwoord op mijn opmerking. Ik repliceerde dat voor mij de grootte van geen enkel belang was, wel wat de eigenaar ermee deed!

Ik duwde hem ruggelings op het bed en nam plaats boven op hem maar dan omgekeerd met mijn kutje tegen zijn mond en met zijn pik tussen mijn lippen! De volmaakte 69, een van mijn lievelingsposities! Terwijl ik lekker met mijn lippen en mijn tong zijn pik en balzak bewerkte voelde ik dat niet alleen mijn kut hem interesseerde maar ook het gaatje dat zich iets daarboven bevond. De bijbelse stad Sodoma interesseerde hem, iets wat ik met genoegen zou onthouden. Zo’n kleine maar toch beenharde pik, wat kon er beter zijn om in je kontgaatje te krijgen?

Wellicht deden mijn lippen wat te gretig hun job want ik kreeg te horen dat zijn “beide reservoirtjes� zoals hij die noemde zeer vol zaten en hij toch niet wou dat het te vlug voorbij was. Het leek hem echter best aan te staan toen ik hem toefluisterde dat de nacht nog lang was en dat hij beslist wel meer dan één keer zou kunnen. Toen ik hem voorstelde een condoom te nemen antwoordde hij dat hij zichzelf nog recent had doen onderzoeken en dat op zijn kamer een doktersbewijs lag dat hij niet seropositief was; hij wou het halen als ik wilde. Doch in ruil draaide ik mij en zette mij met mijn sopnatte kutje boven op zijn lekker harde leuter en begon gretig het tempo te bepalen terwijl hij met dat lekker harde ding van hem in mij bleef stoten. “Ook ik ben er bijna hoor� riep ik hem schor toe “als je wil spuit mij lekker vol! Zegen mij met je gewijde sperma�. Intussen verhoogde ik het tempo waarmee mijn lichaam op en neer ging terwijl hij nogal fors en ruw mijn tieten vastgreep en stevig aan mijn opstaande tepels rukte. We kwamen beiden nagenoeg samen klaar onder een onderdrukte schreeuw, terwijl ik de dikke stralen zaad tot tegen mijn baarmoederhals voelde spuiten.

Terwijl ik mij van hem af liet rollen dook hij terug met zijn mond tussen mijn dijen en begon aan een nieuwe befbeurt. “Niets vind ik zo lekker als het proeven van mijn eigen zaad vermengd met het geil van een lekkere vrouw� verklaarde hij tussendoor. Plots stopte hij twee vingers in mijn kut terwijl hij verder likte en ik kwam vrijwel onmiddellijk nogmaals klaar. “Hé, wat ben jij een hete bliksem�, bracht hij schor uit, “maar ik wil het onmiddellijk ook nog eens�. Ik zette mij voor hem op mijn knieën en verzekerde hem: “als je wil zijn die beide gaatjes voor jou. Je hebt vrije keuze.� Hij stak die pik van hem die stilaan weer in goede vorm kwam tussen mijn schaamlippen waar ik hem voelde opzwellen. Plots vroeg hij: “heb je er echt niets op tegen dat ik hem in jouw kleine holletje steek? Veel vrouwen hebben dat niet zo graag. Enkel een paar van mijn medepriesters hebben mij dat ooit toegestaan.� Toen ik mij draaide en hem een verwonderd aankeek kreeg ik te horen: �ja, als lotgenoten helpen wij mekaar wel eens; zeg nu zelf: het is toch beter met zijn tweetjes dan zichzelf een handje te helpen!� Ik stelde hem gerust en zei dat hij hem met volle geweld in mijn kontje mocht rammen, iets wat hij zich geen tweemaal liet zeggen!

Ik genoot een heel eind van de forse pikstoten in mijn kontje. Plotseling kreeg ik een ander idee en trok mij terug. “Deed ik je pijn?� was zijn ongeruste vraag. Ik knikte van nee en ging in mijn nachttafeltje waar ik mijn “caro Paolo� uithaalde: een pracht van een dildo, mij ooit door Paolo een Italiaanse student die in Vlaanderen kwam studeren gegeven als afscheidscadeau: 20 x 5 centimeter, zachte kunststof in de vorm van een volmaakte penis, lichtjes naar boven gebogen, met de aanzet van een balzak en met heel wat oneffenheden op de staaf die mijn orgasme gegarandeerd vlugger en langer liet duren. “Als ik iets in mijn kontje krijg, dan heb ik graag ook nog iets om in mijn kutje te stoppen, of heb jij soms nog een van die ‘lotgenoten’ die dat best wel zou willen?� “Het is verlofperiode en heel wat van de lotgenoten zijn bij familie of vrienden. Ik kan je eventueel wel Aurelio aanbevelen: een bonk van een kerel, eind de vijftig en met een pik die er mag zijn, in ieder geval heel wat groter dan dat dwergformaatje van mij! Enkel… hij heeft één eigenaardigheid: hij is een top-masochist. Hij zal zeker willen dat je een paar maal uit volle macht op zijn ballen en pik slaat!� “Och, weet je,� sprak ik naar waarheid: “het is beslist niet de eerste met zulke verlangens die ik meemaak. Haal hem gerust als je wil.� Hij belde Aurelio op met de GSM en vroeg hem naar de gastenkamer van ‘la bella’ te komen: hij zou hier iets supers beleven.

Enkele minuten later kwam een boom van een vent in pyjama mijn kamer binnen en keek zijn ogen uit op onze naakte body’s. Ik nam hem dadelijk in mijn armen en plaatste mijn mond op de zijnen, terwijl zijn handen gretig, zeg maar eerder koortsig mijn rondingen betastten. Na enkele ogenblikken deed ik echter een stapje achteruit en stootte mijn knie zo hard mogelijk naar voor, recht in zijn kruis. “Ola, ik merk dat de tamtam zijn werk reeds heeft gedaan en dat je mijn voorkeuren reeds kent. Als je wil, geef mij maar nog een paar zulke!� Ik ramde mijn knie nogmaals in zijn ballen en zei dat ik de rest nu voor zijn naakte klokkenspel zou bewaren. Ik deed de vest van zijn pyjama uit en streelde zijn brede stoere borst. Ik likte aan zijn tepels en plotseling beet ik erin terwijl ik met mijn tanden stevig er aan trok. Ik had reeds ondervonden dat masochisten dat doorgaans wisten te appreciëren. Ook hier had het effect want toen ik het niet onmiddellijk deed zei hij dat zijn tweede tepel een zeer jaloerse natuur had. Ik beet ook in zijn linkertepel en liet intussen mijn hand in zijn broek verdwijnen waar ik een stevige neep in zijn ballen gaf. Ik deed zijn broek helemaal uit en zag zijn lange dikke pik heel stevig rechtop staan, klaar om de ganse wereld te neuken zoals hij zei.

Ik duwde hem achterover op het bed. Ik gaf met mijn vuist nog een superdreun vol in zijn kloten, wat zijn pik zowaar nog stijver deed staan en liet mij dan met mijn kut over zijn staaf zakken. Ik boog mij voorover en mijn gastenpriester snapte dadelijk de bedoeling. Hij kwam achter mij en ramde zijn pik opnieuw in mijn kontgaatje. “Jongens, zalig is dat: een lange zachte dikke in mijn kut en een kleine harde in mijn kontje; meer moet dat niet zijn.� Aurelio vond het duidelijk ook lekker: “in een wijvenkut zitten en tegelijkertijd toch een lul tegen je pik voelen wrijven; niets kan voor een ‘bi’ zoals ik leuker zijn!� Ik gaf hem een mep op zijn wang en brulde: “Ik ben geen wijf, ik ben een lekker vrouwtje! Zeg het!� “Je bent een wijf!� - plets! nog een op zijn wang - “Je bent een hoer met een hoerenkut� - plets nog twee meppen, en intussen werden niet alleen zijn stoten in mijn kut doch ook die in mijn kont steeds maar harder en krachtiger. Plots voelde ik tegelijkertijd een dubbele ontlading van twee pikken op enkele millimeter van elkaar diep in mij en enkele seconden later kwam ik ook klaar zoals ik wellicht de ganse Italiereis nog niet was klaar gekomen. Ik moest wel even terug bijkomen, maar mijn twee geestelijken waren zodanig onvermoeibaar dat ik ze beiden nog een stevig pijpbeurt tot het einde gaf.

We spraken af dat we de volgende avond voor mijn laatste nacht in Italie er nog een met zijn drieën een superfeest zouden van maken met alles erop en eraan!!


Aantal keer bekeken: 23532
Waardering: 7.01 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2019 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 16 bezoekers online