Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Bezeten huis !! .

U leest om dit moment het verhaal Bezeten huis !! gepost door Salmaa... Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: Salmaa..
Gepost op: 2011-6-25

Verhaal:

Bezeten huis !!
Er was is heel lang geleden rond 1967 was er een vrouw die hete Precious Rich. Ze was heel rijk en had een leuk leven. Op een dag kwam de nicht van Precious. Toen ze eenmaal bij haar huis was zag ze politie's ambulance's. Het bleek dat Precious aids had en was aangetroffen door haar buurvrouw.


3 JAAR LATER......


De familie Wit kwam wonen in het geweldige huis van Precious. Zelf was de familie ook heel rijk. Iedereen had al een kamer uitgezocht. Een van de dochters hete Julia ze had een heel grote kamer waar een schilderen was opgehangen. Ze vond het schilderij maar eng. Ze vroeg der moeder om het weg te halen.


'S NACHTS


Julia hoorde steeds maar raren geluiden beneden. Dus ging ze ff kijken. Ze zag niks dus ging ze weer naar boven. Even later zag ze dat het grote schilderij weer terug was op de zelfde plek. Ze zei dat ze maar tot de ochtend zou w8en en viel in slaap.


OVERDAG


'S ochtends werd ze wakker en ging naar beneden voor ontbijt. Ze vroeg der of zij het schilderij terug had gelegt maar de moeder zei 'Nee?'. Dus Julia ging verbaasd naar boven. Eenmaal boven besloot ze het schilderij maar weg te gooien.


'S NACHTS


Julia kroop der bed in en ging slapen. Rond 12 uur in de avond werd ze wakker door een vreselijk geluid. Ze besloot niet te gaan kijken en viel langzamer hand weer in slaap te vallen.


OVERDAG


Julia werd wakker en zag het schilderij weer. Ze schrok zich rot en gillende kei hard dat haar ouders der zelfs beneden hoorden. Haar ouders renden naar boven. Ze vroegen 'Schatje, wat is er'. Julia lag gwn helemaal te trillen. Der moeder zag het schilderij ook en vroeg 'Had je dat schilderij niet weggegooit'. Julia was alleen maar aan het trillen en was muis stil. Der pakte het schilderij en verbranden hem. Maar wat het vreemde was, was dat het niet ging verbranden het bleef gwn heel. Elke keer als ze het schilderij als ze het schilderij hadden vernietigd kwam het terug. Ze vonden het maar eng en besloten maar naar een andere huis opzoTek te gaan. Ze vroegen 1 van hun nichtjes om te komen helpen met een huis te zoeken. Toen hun nichten eenmaal bij hun huis was zag ze allemaal politie's en ambulance's. 1 van de agenten ging haar alles uitleggen.

Hij zei dat het huis vroeger een slechten reputatie had. En dat er een vrouw Precious Rich daar woonden. En dat haar buurvrouwen dood aantrofde in het huis. Maar ze zeggen dat ze door de aids dood was gegaan, maar dat was niet zo. Het huis bleek al jaren leeg te stand omdat ze zeiden dat het bezeten was. En we weten nog steeds niet wat er precies is met het huis. En hij zei ook dat ze het allemaal beter kon vergeten. Want na een paar dagen zullen ze het huis slopen.
Eindee.....


Aantal keer bekeken: 3021
Waardering: 5.06 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 7 bezoekers online