Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Bijles....

U leest om dit moment het verhaal Bijles... gepost door Debora D.. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: Debora D.
Gepost op: 2009-10-13

Verhaal:

Bijles...
‘Bijles?! Ben ik zo slecht?’, vraag ik aan Jelle.
Je kijkt me schuin aan en zegt: ‘Je bent niet slecht, maar als je jou techniek verbetert weet ik zeker dat je minimaal een 9 krijgt in plaats van een 6. En met jou inzet mag dat wel vind ik!’
‘Uhm, oké, waar en wanneer? Is misschien wel handig als we dat nu dan meteen afspreken’
‘Hier op school kan sowieso niet, dus moeten we naar jou of mijn huis. Alleen de mijne heeft een plintenvloer, misschien niet zo handig’, zeg je met een knipoog.
‘Ik heb tapijt, dus geen probleem. Zelfs extra kussens mocht het alsnog te hard zijn. Maar ik kan alleen zaterdag.’
‘Oké, prima. Rond 9 uur ’s morgens? Dan kan ik meteen vanaf mijn werk door, slapen doe ik daarna dan wel weer’, zegt je lachend.
Ik zeg dat ik het ook goed vind en samen lopen we richting de kleedkamers, waar jij links naar de heren gaat en ik de andere kant op.

Zaterdag 8:45
Ik besluit om maar gewoon mijn judo pak aan te trekken met een shirtje eronder, zoals altijd bij de les verplicht is. Ik voel me toch een beetje nerveus voor dadelijk, wat nou als ik het totaal verpruts doordat hij zo dichtbij me is? Want ik merkte tijdens het gesprek al dat er een rilling van plezier door heel mijn lichaam golfde. Lang krijg ik niet de tijd om erover na te denken, want ik hoor de deurbel al.

‘Goede morgen!’, begroet je me vrolijk. ‘Is het goed als ik me nog even omkleed?’
‘Sure’, en ik wijs je de weg naar de badkamer.
Even staat je stil om het tapijt te voelen en krijg ik goed uitzicht op jouw lekkere kontje.
‘Ik denk dat de kussens toch nog van pas kunnen komen, tegen de muren enz.’
Terwijl je aan het omkleden bent, zet ik alles aan de kant, en een hoop kussens tegen de muren. Als je terug komt sta ook jij in het judo pak, waar een beetje van je blote borst zichtbaar is.
‘Ben je er klaar voor?’, zegt je met een glimlach.
‘Ben ik er ooit klaar voor?’, antwoord ik.
De sfeer is in ieder geval al super, en je begint meteen enthousiast de techniek van de verschillende worpen voor te doen. Aandachtig luister ik naar je, en kijk ik hoe je alles doet. Na een tijdje besluit je dat het maar eens tijd is om echt te gaan oefenen. Eerst doet je alles bij mij voor, zodat ik precies weet hoe ik je vast moet pakken en hoe ik mijn voeten neer moet zetten. Bij de heupworp raak ik heel even mijn aandacht kwijt, als je helemaal tegen mij aan komt staan, voor je me over je heup op de grond gooit. Ik vergeet om mijn val te breken, en val toch redelijk hard op mijn rug.
‘Gaat het?’, vraag je meteen bezorgt.
‘Ja, gaat wel hoor’
Je bied je hand aan, en trekt me zo omhoog van de grond.
‘Zeker weten?’
‘Ja hoor, ik ben niet zo breekbaar’, antwoord ik lachend.
‘Nou ja, ik wil niet dat iemand dadelijk denkt dat je mishandelt bent, en zeker je vriendje niet.’
‘Mijn vriend? Die heeft er geen problemen mee want die heb ik niet.’
Ik steek mijn tong naar hem uit, en haal hem onderuit. Niet eens verrast breek je je val, en sleur je mij mee naar de grond voor een grondgevecht. Ik had niet eens door dat je mijn jas vast had. Je probeert me in een houtgreep te leggen, maar telkens rol ik net op tijd weg. Worstelend rollen we over de vloer, uiteindelijk zit ik bovenop je, en ondertussen leg ik de wurggreep aan. Per ongeluk tik je af op mijn been, maar je doet geen moeite om hem daar weg te halen als ik langzaam van je af ga. Voelde ik daar nou een bobbel?
‘Nou, die wurggreep heb je in ieder geval goed onder de knie’, zeg je na een tijdje.
‘Deed het pijn?’, Vraag ik terwijl ik me een beetje schuldig voel.
‘Ik voelde hem wel’, zeg je terwijl je over je nek wrijft.
Lachend zeg ik: ‘Kusje erop?’
‘Jaa, want het doet kei veel pijn!’, roep je ineens.
Beide beginnen we te lachen.
‘Als je het niet erg vind trek ik mijn jas uit, want die zit toch alleen maar in de weg als we zo blijven stoeien. Want het vervolg tot grondgevecht was erg goed.’
Je trekt je jas uit, en ik staar even naar je sexy buikje. Snel wend ik mijn blik af als je weer naar mij kijkt. Je loopt naar me toe en begint ook mijn band los te maken. Als je ziet hoe ik kijk zeg je: ‘Ja, we gaan vanaf nu door op de grond. Dan is zo’n pak niet echt handig, en je hebt er toch een shirtje onder.’
‘Daar zit wat in’, en ik laat je verder je gang gaan met kriebels in mijn buik. Als je mijn jas van mijn armen af schuift voel ik jou adem in mijn nek. Onbewust leun ik iets naar jou toe.
‘Kom we gaan weer verder, voor we afgeleid raken’, en je duwt me zachtjes terug naar het midden van ‘de mat’.

We beginnen bij de heupworp, en deze keer weet ik het zeker, je hebt een stijve. Het wind me op, maar ik probeer niets te laten merken. Als ik tegen je aan sta, net voor ik ga werpen vraag ik nog even of ik je zo goed vast heb. Je antwoord dat ik zo precies goed sta, dus werp ik je zoals het hoort, over mijn heup. Nog voor jij de grond raakt heb je mij al beet en val ik mee op de mat. Per ongeluk trap jij met je voet tegen de binnenkant van mijn knie. Ik voel de pijn erdoorheen schieten en ook jij merkt dat er iets niet in orde is.
‘Zullen we anders even wat drinken? Dan kan je been even rusten’
Ik antwoord dat het een goed idee is, en ik loop een beetje mank naar de bank toe. Je vraagt nog waar de glazen en wat te drinken staat en ik wijs je de weg.

Je komt terug met 2 glazen cola en ziet hoe ik mijn knie aan het masseren bent.
‘Weet je zeker dat het gaat?’, vraag je.
‘Ja hoor, het gaat wel. Gewoon even rusten, komt wel goed’, zeg ik terwijl ik stop met masseren.
Je zet de glazen op tafel en gaat voor mij zitten.
‘Doe die broek van jou eens een stuk omhoog zodat ik erbij kan’.
Even kijk ik je verbaast aan, maar doe dan toch wat je zegt. Ik rol mijn broek op tot net boven mijn knie, maar jij rolt hem nog een stukje verder. Zo kan je er makkelijker bij zeg je.
Je begint langzaam mijn knie te masseren, eerst zachtjes maar oefent er uiteindelijk steeds meer druk op uit tot je ziet dat het toch pijn doet bij mij.
‘Krijg ik er geen kusje op voor de pijn?’, vraag ik lachend.
Jij bukt zonder aarzelen en drukt een kus op mijn knie. ‘Zo goed?’, vraag je.
‘Nee, het was iets meer naar links’, antwoord ik.
‘Hier?’, vraag je. Terwijl je iets verschuift met je mond.
‘Nee, nog iets verder’, antwoord ik.
Weer schuift je mond een stukje verder, en verder. Ook je handen beginnen iets omhoog te schuiven, steeds verder tot aan de rand. Even kijk je me nerveus aan, en laat je mond en handen verder over mijn been dwalen. Ik voel rillingen over mijn rug lopen, maar besluit toch dat het gespeel afgelopen moet zijn. Ik pak je hoofd vast onder je kin en kijk je diep in je ogen. Ik buig naar je toe en voel weer een rilling over mijn rug als ik je adem langs mijn wang voel strijken. ‘Kom op Jelle, we gaan weer verder trainen’. Even kijk je teleurgesteld, maar als snel herstel je jezelf.

‘Nu je de worpen kent, gaan we verder met de houtgrepen.’
Je doet ze weer voor, en als we ze in praktijk brengen is er een toch heel gevaarlijk voor mijn zelfbeheersing. Ik lig onder jou en jij zit op handen en knieën boven mij, binnen een beweging is het andersom, en zit ik wel heel dicht op je. Twee keer gaat het goed, maar dan verlies ik mijn zelfbeheersing…

Ik zit bovenop je en heb je in de houtgreep. Lichtjes na hijgend van de actie die ik moest maken, en jij door de klap op je rug. Ik buig me naar je toe en vraag of het gaat, waarop jij antwoord dat je een lichte steek voelt. Ik geef je een zoen op je mond en vraag nog een keer of het gaat. Je zegt je iets beter te voelen, maar wil voor de zekerheid nog een paar zoenen van mij zodat je jezelf echt weer goed voelt. Ik zoen je weer vol passie op je mond en onze tongen vinden elkaar. Mijn handen gaan over je borst heen, woelen door je haren en drukken je dicht tegen me aan. Ook jou handen voel ik overal op mijn lichaam. Eerst over mijn rug, daarna mijn buik en mijn borsten. Een rilling van begeerte golft door mijn lichaam als jij zachtjes met mijn borsten begint te spelen. Met onvast stem fluister je dat je dit al wilde vanaf het eerste moment dat je me zag, precies wat ik ook dacht en nog steeds denk. Voor je nog meer kan praten druk ik mijn lippen weer op de jouwe, want ik wil je…

Ik kus je lippen en ga langzaam richting je nek. Je wilt mij weer zoenen, maar ik ga onverstoorbaar verder. Ik kus je tepels allebei en sla geen plekje over terwijl ik langzaam verder naar beneden ga. Als ik bij je broeksrand kom, kijk ik je even aan. Je blik staat hongerig, en ik blijf je kusjes geven net boven je broeksrand. Af en toe schiet mijn tong eronder. Met je handen in mijn haren duw je me lager en lager. Ik doe je broek uit en geef kusjes op je bovenbeen, steeds verder naar boven. Ik teas je door niet meteen te doen wat jij wilt, maar met jou handen stuur je me weer de kant op die jij wilt. Net voor ik je stijve in mijn mond neem zie ik dat je helemaal kaal bent, the way i like it. Ik lik met mijn tong langs je stijve, en sabbel op je eikel. Een laag gegrom ontsnapt uit je keel en je legt je hand weer op mijn hoofd. Je wilt dat ik je pijp, maar ik wil je teasen, je helemaal gek maken van verlangen. Ik lik langs het randje van je eikel en zuig er een beetje aan. Ik voel jou greep iets verstrakken en voel hoe je met je heupen beweegt. Ik voel hoe jou stijve steeds dieper in mijn mond komt. Ik leg mijn handen op jou heupen en druk je terug naar de grond. Ik zuig nog even op je eikel en ga dan naast je liggen. Onze lippen vinden elkaar en met mijn handen duw ik je dicht tegen me aan. Je laat jou hand onder mijn shirtje glijden en voelt dat ik geen bh aan heb. Je schuift mijn shirtje verder omhoog en kust elk stukje blote huid. Je vraagt aan me of ik mijn shirtje uit wil doen, ik gehoorzaam. Je teast me door een voor een mijn tepels in je mond te nemen en er zachtjes aan te zuigen. Ik probeer je te laten stoppen want je maakt me gek van verlangen! Na een tijdje laat je jezelf een stukje zakken en geef je een kus op mijn navel. Ik voel hoe je hand langs de binnenkant van mijn benen glijd. Ik voel mijn sap langs mijn been druppelen, o wat ben ik geil door jou!

Je voelt de warmte die ik uitstraal en begint met je duim mijn klitje te masseren. Ik kronkel onder je bewegingen en zet zachtjes mijn nagels in jou rug. Ik kan een kreun niet onderdrukken als ik je adem bij mijn kutje voel. Je geeft overal kusjes en af en toe schiet je tong tussen mijn lipjes. Ik ril van genot, je voelt het en laat langzaam een vinger in me glijden. ‘Wat ben je heerlijk zacht en warm’, fluister je.
Ik kan alleen antwoorden met een kreun, zo lekker dat je bezig bent. Ik voel nog een vinger in me glijden en hoe je ritmisch op en neer beweegt, je maakt me gek… Ik duw je van me af met een wilde blik in mijn ogen. Je rolt op je rug en wacht gespannen wat er komen gaat.

Ik ga tussen je benen zitten, en laat mijn tong spelen met jou lekkere stijve lul. Een paar keer pijp ik je lekker diep en ook jij kunt jezelf niet meer in houden. Ik kruip iets hoger en laat me langzaam op jou lul zakken, die me heerlijk vult. Beide genieten we even van dit gevoel en ik laat mezelf iets achterover zakken. Langzaam begin ik op je te rijden, rillingen van genot schieten door mijn lichaam. Ik kan mijn gedachte niet bij het ritme houden en al snel duw jij me tegen je aan en rollen we over de grond. Ik lig nu onder je en ik voel hoe je het ritme op pakt. Je stoot steeds dieper in me en ik hoor je ademhaling versnellen. Ik kantel mijn heupen zodat je nog dieper in me komt en geniet van jou en je heerlijke lul.
‘Ooh schatje, ik ga komen’, fluister je net voor je trillend klaar komt en me helemaal vol spuit. Je blijft in me terwijl je langzaam weer bij je positieven komt. Ik glimlach naar je en je zoent me vol passie.
‘Kom mee jij, douche’, zeg je terwijl je mijn hand vast pakt en me mee neemt naar de douche.

Ik zet de douche lekker heet en ga dicht tegen je aan staan. Ik zoen je terwijl jij me tegen de muur aan duwt. Ik ril even van de kou, maar al snel warm ik op… Jij laat twee vingers in mij glijden en je duim masseert mijn klitje. Ik tril licht op mijn benen van genot en laat me op de rand van de badkuip zakken. Jij komt op je knieën voor me zitten en likt over mijn klitje heen. Ik ril. Met je vingers voer je het tempo op, mijn handen verstrikt in jou haren. Ik voel de ene golf van genot na de andere en merk dat het niet lang meer duurt of ik ga klaar komen. Ik fluister in je oor dat ik je in me wil, en je gehoorzaamt. Ik sla mijn benen om mijn middel en jij voert je tempo op. Steeds sneller ga je op en neer en ik voel hoe ik de controle verlies. Met een gesmoorde kreun en hevig trillend kom ik klaar. Nog even stoot je door, want ook jou hoogtepunt komt eraan. Als je klaar komt laat je nahijgend in mijn armen zakken. Onze monden ontmoeten elkaar weer. Na een lange tongzoen staan we op en gaan verder douche. Ik zeep heel je lichaam in en jij de mijne. Heerlijk genieten we samen na.
‘Hmm, ik denk dat we dit vaker moeten doen’, zeg ik lachend.
Je kijkt me aan en fluistert: ‘oh ja, zeker wel. Maar ik moet gaan werken schat…’
Een beetje teleurgesteld kijk ik je aan. Je neemt mijn gezicht in mijn handen en geeft me een zoen op mijn mond.
‘Ik kom direct erna terug beloofd.’
Met deze woorden kleed je jezelf aan, geef je me een dikke knuffel en loop je de deur uit. Ik kijk je na en volg elke stap die je zet.
‘Jelle?’
Je draait je om en ik ren naar je toe. Ik zoen je vol passie op je mond en fluister dat je niet mag gaan. Ik zie je twijfelen en ik gebruik je twijfel om je mee te nemen aan je sexy uniform. Ik schop de deur achter je dicht en sleur je mee terug naar mijn bed.

Dacht je nou echt dat ik klaar met je was…


Aantal keer bekeken: 28311
Waardering: 6.71 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2019 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 16 bezoekers online