Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Bisex met transsexueel.

U leest om dit moment het verhaal Bisex met transsexueel gepost door Ton. Dit verhaal is gepost in de categorie sex verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar sex verhalen?
Categorie: sex verhalen
Gepost door: Ton
Gepost op: 2010-10-15

Verhaal:

Bisex met transsexueel
Na al een paar jaar, samen met mijn vrouw Connie, onze vriendin Miriam en onze vriend Henk, geëxperimenteerd te hebben met sex en travestie, kwam Miriam op het idee om een contactadvertentie te plaatsen in een sexblad voor een transsexueel. Zij wilde wel eens zien hoe Henk en ik sex hadden met een vrouw met een pik.

Zo gezegd, zo gedaan. Na ongeveer een maand kregen wij een brief met foto's van een transsexuele vrouw. Zij had lang blond haar, blauwe ogen, een volle b-cup en een geschoren lul en ballen. Wat we lazen en zagen beviel ons wel en we hebben dan ook meteen een afspraakje gemaakt. We zouden elkaar in een restaurant ontmoeten en dan zien waar het verder toe zou leiden.

Toen wij in het restaurant aankwamen zat Jaqueline, zo heet ze, al op ons te wachten en van wat ik zag ging mijn pik al stijgeren. Zij was gekleed in een zeer kort en sexy wit jurkje met een diepe decolleté, waardoor haar mooie borsten goed zichtbaar waren. Hieronder droeg ze zwarte netkousen en witte pumps met hakken van zo'n 5 cm, waardoor haar benen nog langer leken (ik hou wel van lange benen).

Na wat gegeten en gepraat te hebben over onze wederzijdse sexcapades, besloten we met z'n allen dat we maar naar ons huis moesten gaan, want we waren toch wel heel geil geworden van het idee om onze sexuele ervaringen uit te breiden. Toen we bij ons huis aankwamen gingen we eerst nog even in de huiskamer zitten met een lekker wijntje en bespraken we hoe we het zouden aanpakken. Na een tijdje besloten we maar naar boven te gaan en daar ons gezellige samenzijn voort te zetten. Zodra we in de slaapkamer waren aangekomen begon Jaqueline Henk en mij uit te kleden. Nadat ze ons tot op ons slipje, we droegen allebei een sexy damesslipje, had uitgekleed gingen Henk en ik haar uitkleden. Zij droeg geen BH en haar borsten zagen er stevig uit met donkere harde tepels, verder droeg ze een jarretellegordel en een wit slipje dat nog net haar pik en ballen bedekte. Ik wreef even over haar slipje en voelde haar pik lekker hard worden. Henk ging met zijn hand naar mijn pik, die geheel stijf was, onderwijl was hij met Jaqueline aan het tongen en zij zat met haar hand in zijn slipje met zijn lul te spelen, die ook al lekker stijf was.

Miriam, die zichzelf en Connie ook al tot op hun slipje had uitgekleed, zei tegen ons: "Alles uit en op bed gaan liggen". Wij voegden maar al te graag aan die wens. Op bed liggend begonnen wij elkaar in een driehoek te pijpen, waarbij ik Jaqueline pijpte, Jaqueline pijpte Henk en Henk op zijn beurt pijpte mij. Oh, wat was dit heerlijk! Na een tijdje wilde ik met Jaqueline neuken. Zij ging op haar rug liggen en deed een kussen onder haar kont waardoor ik haar makkelijker in haar kont kon neuken. Na een condoom om mijn pik te hebben gedaan en wat glijmiddel aangebracht te hebben zette ik mijn paal tegen haar roosje en drukte door totdat mijn hele pik begraven zat in haar lekkere reet. De aanblik van haar borsten en haar pik waren voor mij zo'n extra geile stimulans dat het niet lang duurde dat ik klaarkwam. Ik trok mijn lul terug en na het condoom afgedaan te hebben bood ik mijn lul aan Miriam om leeg te zuigen en zij deed dit maar al te graag.

Henk was op de lul van Jaqueline gekropen en liet zich door haar heerlijk uitwonen. Tegelijkertijd liet Connie zich door haar uitlikken. Nadat Miriam mij pik weer op topsterkte had gezogen stak ik mijn paal in haar zeiknatte kutje en neukte haar totdat ze heerlijk kreunend klaarkwam, waarna ik haar lekker volspoot. Op dat moment hoorde ik naast ons een lange kreun, Jaqueline kwam ook klaar en spoot haar nectar in de anus van Henk. Ook Connie was klaargekomen en werd nog even gedekt door Henk die haar in een recordtempo weer naar een nieuw orgasme bracht.

Na ons gedouched te hebben en in de huiskamer nog wat gedronken te hebben ging Jaqueline, na afgesproken te hebben dat we dit nog eens moesten doen, moe, maar voldaan, naar huis.Aantal keer bekeken: 12873
Waardering: 5.90 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 15 bezoekers online