Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Blauw sattin.

U leest om dit moment het verhaal Blauw sattin gepost door meesteres.t. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: meesteres.t
Gepost op: 2011-6-16

Verhaal:

Blauw sattin

In gedachten verzonken liep ze door de lobby van het hotel waar ze ditmaal hadden afgesproken. Kamer 316, zeven uur 's avonds. Geen vragen, want er zouden toch geen antwoorden komen. Als collega's zagen ze elkaar dagelijks met passende onverschilligheid, eens per maand troffen ze elkaar zó, al twee jaar lang. Nooit werd er van de regels afgeweken. Discretie voor alles, verder geen contact en geen claims. Gewoon of en toe een avond samen grenzen verleggen die hun partners wilden behouden.
Hij zat al op haar te wachten toen ze binnenkwam, maar kwam overeind om haar te omhelzen. "Kleed je uit," zei hij na een snelle zoen. Zelf maakte hij geen aanstalten om hetzelfde te doen.
Naakt stond ze even later voor hem en zag dat hij een lang, blauw lint in zijn hand hield. Hij legde een deel ervan om haar hals en spande de rest van het lint over haar bovenlichaam. Het brede satijn Sneed minder in haar huid clan het touw waarmee ze ooit eerder speelden, maar zat niet minder strak. Met de rust van iemand die wist wat hij deed, wikkelde hij het lint om haar bovenlijf. Bij de eerste aanraking voelde het koel, maar snel nam het de warmte van haar huid aan. Op de achtergrond speelde zachte muziek, terwijl hij haar bewegingsvrijheid steeds verder beperkte. Het punt van overgave kwam toen hij haar handen tussen haar borsten vastbond. Ze kon nog weglopen, maar ze peinsde er niet over. Liever liet ze hem begaan.
Hij deed een stapje terug om zijn werk in ogenschouw te nemen. Ze voelde zich kwetsbaar en naakt onder zijn blik, maar boven alles opgewonden. Nog altijd in zijn pak liep hij om haar heen, schoof hier en daar een vinger onder het lint om te voeten of het niet te strak zat. Toen hij weer voor haar stond, legde hij zijn handen over haar borsten en masseerde die tot haar tepels tegen zijn handpalmen prikten. Hij sloot zijn mond erom en zoog zo hard dat het topje rode en hard vooruit priemde. "Zo zie ik ze het liefst, zei hij. "Probeer ze zo te houden." Hoe? Ze kon er zelf niet bij. Nerveus wilde ze hem kussen om hem aan te moedigen ook zijn kleren uit te trekken. Hij trok zich echter terug, en pakte het vlecht¬werk over haar borsten beet om haar zo naar achteren te duwen. Geschrokken stommelde ze achteruit en dreigde achterover op het bed te vallen, maar hij hield haar in evenwicht. Hij was degene die ditmaal het tempo bepaalde. Met zijn voet duwde hij haar voeten uit elkaar. Even wankelde ze, maar hij liet haar tegen zich aanleunen voor steun. Zijn andere hand gleed tussen haar benen, vond haar klit en sloot zich bezitterig over alles. Met lichte gêne voelde ze hoe zijn mond lachte in haar hals toen hij merkte hoe nat ze al was. Heel even liet hij vinger bij haar naar binnen glijden, maar toe ze haar lichaam in zijn richting bewoog , op zoek naar mer frictie, trok hij zich terug en maakte met zijn vingertoppen lange, natte cirkels rond haar clitoris. ze niet zou kunnen klaarkomen. Niet zonder zelf het tempo en de druk aan te kunnen geven. Toch leek hij haar lijf beter te kennen dan ze dacht. Anders dan anders , maar nog niet minder gekmakend, voerde hij de druk op . Ze wilde hem aanraken, maar zat vast in het satijnen harnas. Alle energie balde zich samen in haar onderlijf. Toen sidderde en schokte ze, en kwam klaar op zijn hand Veel rust gunde haar niet. Hij stapelde de kussens zo op het bed dat ze er voorover op kon leunen. Haar hoofd was vrij, maar ze had geen idee wat hij achter haar deed Opnieuw spreidde hij haar benen, ditmaal door er zelf tussen te staan. Ze voelde een kus tussen haar schouderbladen in, voor hij zijn erectie langzaam maar onverbiddelijk in haar stootte. Was hij harder dan anders of zachter? Of kwam het door het feit dat ze meer voelde aan hem was overgeleverd dat ze meer voelde dan ooit? Zijn bewegingen werden sneller, met zijn handen in het vlechtwerk van satijn hield hij haar precies waar hij haar wilde hebben. Ze liet hem begaan en werkte mee, ze liet de extase komen, voor de tweede keer. Minder hevig,maar langer — zo lang dat ze blij was dat ze lag, omdat ze geen kracht meer in haar benen had. Na zijn felle climax leunde hij even op haar, hijgend en bezweet, voor hij haar met enkele bewegingen uit het satijn bevrijdde, en met haar onder het dekbed rolde. Volgende keer weer? Nee, de volgende keer was het haar beurt.


Aantal keer bekeken: 9061
Waardering: 5.83 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 12 bezoekers online