Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Blunder bij je grootste Liefde..

U leest om dit moment het verhaal Blunder bij je grootste Liefde. gepost door Mevrouw Bieber (: . Dit verhaal is gepost in de categorie humor verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar humor verhalen?
Categorie: humor verhalen
Gepost door: Mevrouw Bieber (:
Gepost op: 2010-11-24

Verhaal:

Blunder bij je grootste Liefde.
Bwaah x']

Het zat Dus zo
Een gezellige dag bij onze school in de pauze, een vriendin van mij had een zinnetje gehoord van youtube, (namelijk ; we smelten de paashaas)
Zij herhaalde ''Wil jij mijn ertjes zien ?'' op die vieze toon vele keren.. het bleef in mijn hoofd zitten en even later bij andere vriendinnen nog steeds op het plein vertelde ik wat zij steeds deed, toen dee ik de zin en de stem ook na en een keer raden mijn grote liefde uit de 2de stond achter mij die dacht dat ik het tegen hem had 8-D !!Aantal keer bekeken: 3247
Waardering: 5.23 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 7 bezoekers online