Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Bruut verkracht..

U leest om dit moment het verhaal Bruut verkracht. gepost door Anne de Vries. Dit verhaal is gepost in de categorie sex verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar sex verhalen?
Categorie: sex verhalen
Gepost door: Anne de Vries
Gepost op: 2010-2-27

Verhaal:

Bruut verkracht.
Dit verhaal is niet voor mensen onder de 18, als je niet 18 jaar of ouder bent verzoek ik je om weg te gaan.


Ik fietste elke dag naar het meertje dat ergens in het bos lag. Ik gooide mijn fiets tegen een boom en trok mijn hemdje en mijn spijkerrokje uit. Nu stond ik in mijn bikini, en sprong ik in het water. Brr.. het is best wel koud denk ik, en ik ga het water weer uit. Ik spreid mijn handoek uit en ga op mijn buik liggen met mijn ogen dicht. Diep in gedachten verzonken lig ik te zonnen. Ik hoor wat ritselen tussen de struiken, dat zal wel een eekhoorn of zo iets zijn. Het ritselen gaat door, en het begint vervelend te worden. Ik droog mezelf af en trek mijn kleren weer aan. Ik pak mijn fiets en rijd weg. Ik begin hard te rijden, want ik heb het toch wel een beetje koud en wil graag naar huis.
Opeens loopt mijn band leegt, shit! Met mijn fiets aan de hand loop ik verder. Een auto rijd vlak langs me en ik spring opzij. Een gemaskerde man springt uit de auto en trekt me zijn auto in. Ik gil, en gil en gil.. maar het helpt niets. Hij stopt bij een oud huisje, en tilt me op. Ik gil en ik sla hem, maar het doet hem geen pijn. Hij maakt de deur van het huis open en gooit me op een oud hard bed. Ik zie mijn kans en trap hem hard in zijn kruis. De man grijpt naar zijn kruis en ik ren zo hard ik kan. Ik ren het huis uit, maar als ik achterom kijkt is de man maar op een meter afstand. Hij grijpt me bij mijn haar en sleurt me weer mee het huis in, het bed op.
'Ik zal je leren vuile slet!' Ik gil, en krijs en sla om me heen. Hij pakt een stuk tape en plakt het op mijn mond. Hij haalt een stuk dik touw onder het bed vandaan en hij bind mijn benen ver uit elkaar aan het bed vast. En mijn armen bind hij aan ook aan het bed vast. Hij scheurt mijn hemdje en mijn bh kapot en knijpt hard in mijn tieten. 'Ik ga jou keihard nemen vieze hoer!' schreeuwt de man in mijn oor. Hij trekt mijn rokje uit en scheurt mijn string doormidden. Zijn vingers gaan in mijn kutje, en daarna in een stoot zijn harde lul. Er volgen nog veel meer stoten en daarna maakt hij me los&draait me om. Hij stoot in mijn kontje, in en uit, in en uit. Daarna duwt hij me in een kast en doet de deur op slot. Huilend zit ik in de kast, te wachten tot hij me opnieuw zal verkrachten, wie weet wat hij van plan is.

LET OP!!
Dit is een fictief verhaal!!!

Aantal keer bekeken: 19153
Waardering: 3.52 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 7 bezoekers online