Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Cap D Agde , deel 1, dag 1 en 2.

U leest om dit moment het verhaal Cap D Agde , deel 1, dag 1 en 2 gepost door Eroz1111@gmail.com. Dit verhaal is gepost in de categorie sex verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar sex verhalen?
Categorie: sex verhalen
Gepost door: Eroz1111@gmail.com
Gepost op: 2009-9-18

Verhaal:

Cap D Agde , deel 1, dag 1 en 2
Dag 1: De kennismaking

We hebben dit jaar maar een paar keren lekker sex in de buitenlucht gehad en we waren op zoek naar andere plekken. Bij het zoeken naar onze nieuwe vakantiebestemming kwamen we bij Zoover.nl de term “swingerscamping” tegen.
We zagen die term regelmatig voorkomen op 3 campings in Frankrijk en dat sprak ons wel aan. Ons interesse was gewekt en we besloten een huisje te boeken in Cap D’Agde bij Rene Oltra: het grootste naturisten resort van Europa omdat deze direct aan het strand lag waar mogelijkerwijs ook wel wat actie waas.
We hadden eerst een weekje ergens op een andere camping gestaan voordat we er aankwamen. Als je geen echte naturist bent is het wel effe wennen om de hele tijd in je blote niksie te lopen.

Bij binnenkomst schrok mijn vrouw wel een beetje, veel oudere mensen en in alle gedaanten van slank tot dik. Mannen met alleen een T-shirt met hun pum eronder bungelend. Ze kreeg een onbehaaglijk gevoel.
Maar het weer is voortreffelijk en we ruimen ons huisje in en maken de strandtas klaar. Als je (nog) geen echte naturist bent is het wel effe wennen om de hele tijd in je blote niksie te lopen maar we trekken richting strand.
Daar ligt iedereen gewoon lekker in zijn blootje te genieten van de zon. We bespreken nog eens wat we allemaal op internet gelezen hebben wat er allemaal in de duinen zou gebeuren maar zien er op het strand weinig van terug. We strelen en aaien elkaar wat maar meer ook niet. Tegen en uur of 4 in de middag zien we echter dat er een kerel zijn vrouw lekker ligt te vingeren. Soms kijkt hij naar ons of wij ook hun kant uit kijken, dus we draaien richting hun en gaan er eens goed voor zitten. Ze praten wat met elkaar en zij begint hem nu lekker af te trekken. Omdat ze in een shelter tentje zitten, zie je het alleen als je er recht voor ligt (zoals wij). We worden er wel opgewonden van. Met rustpauzes ertussen blijft het stel lekker aan elkaar zitten en op een gegeven moment ligt zij zo dicht bij zijn pik te trekken dat ze hem lekker duidelijk zichtbaar in haar mond neemt en hem een gruwelijke pijpbeurt geeft. Ze gaat zelfs op haar knieën voor hem zitten zodat hij vrij kan vingeren. We konden niet zien of hij klaarkwam maar ze waren zo lang met elkaar bezig geweest dat dat zeker gebeurd is. Ook zij werd midden op het strand oraal door hem bevredigd. Maar verder gebeurde er weinig. Wel zagen we de reddingsbrigade uitrukken met een bootje en het leek dat ze ergens op het strand moesten zijn want er stonden heel wat mensen te kijken. We vonden dat er weinig actie was en gingen rond een uur of 6 terug naar de camping.
Maar we liepen even een stukje verder het strand op (daar was het wat drukker) en zouden langs de duinen terug komen. Wat we toen zagen overtrof onze stoutste verwachtingen. Bijna alle stellen daar waren wel bezig met pijpen, beffen of neuken. Vooral als er geneukt werd stond er een hele groep omheen (wat we overdag gezien hadden was dus niet de reddingsbrigade maar de kijk”one lekker neuken” brigade). De volgende dag zouden we zeker een paar honderd meter verder gaan liggen.
In het huisje aangekomen blijft de deur open staan en iedereen die langs loopt kan zien dat we daar liggen te neuken. Zij ligt met de benen wijd op de bank en ik zit op mijn knieën haar lekker te beffen. Maar al snel neemt de geiligheid het over (het gaat niet snel genoeg) en begint ze zich zelf te vingeren. Ik stop mijn pik in haar poes en begin haar lekker te neuken. Al snel komen we allebei gierend klaar. Zij kreunt alles bij elkaar (dat moeten de buren gehoord hebben) en ik spuit haar kut helemaal vol. Zo vol dat als ze opstaat de druppels zaad op de grond vallen.


Dag 2: Lekker geil

Na een flinke neukbeurt en hardlooprondje begaven we ons weer naar het strand.
Ik met een lekkere stijve en mijn schat met keiharde tepels en al een natte poes!!
Deze dag gingen we een stuk verder liggen, voorbij de strandtent SunBeach.

Het viel al gelijk op dat men rond een uur of 10-11 naar het strand trekt en om een uur of 2 begint men een beetje geil te worden, van de temperatuur lijkt het wel. Er wordt gestreeld (overal), gekust (overal), getrokken en gebeft. Wat ons ook opviel is dat IEDEREEN wel iets doet. Niet alleen de jonge 30-gers maar ook de oudere mensen (en waarom ook niet) liggen zich daar ongegeneerd op te geilen.
Omdat we redelijk vroeg waren zie je zo langzamerhand het stukje strand dichtgroeien totdat er alleen nog maar looppaden tussen de handdoeken liggen. Stiekem begin je de mensen in te schatten of ze iets gaan doen en wat.
Ook valt op dat het percentage mensen met tatoes en piercings erg hoog is (ziet er lekke ruit allemaal, alhoewel ik er geen heb).
Maar links en rechts zag je al iemand die lekker aan hett pijpen was. De lul ging helemaal in de mond. We gingen liggen en mijn lekkere stijve pik werd ingesmeerd met olie. Hij werd harder en harder en ik had het niet meer!!

Naast ons komt een Duits stel liggen waarbij hij er wel heel strak in zijn vel zit. Zij is wat zwaarder maar ze spreiden een heel groot laken uit en dat ziet eruit of daar wel actie komt. Van alles hebben ze bij zich, handdoeken, flesjes, kleine handdoeken. En al snel zien we waarom. Zij wordt lekker ingestreken en hij ook. Al gauw worden ook de schaamstreken behandeld. Vingerend en trekken (met de nodige smeermiddelen) beginnen ze hun stranddag. Heerlijk. Hij krijgt een flinke pijpbeurt en zij een befbeurt. Daarbij wordt haar klit gelikt en enkele vingers in haar kut geramd (ging echt flink tekeer). Toen ze klaar waren werd het water opgezocht. Het duurt erg lang voor ze terug zijn maar toen zagen we waar de diverse doeken en flessen voor dienden: afspoelen en afvegen van het zand. Al snel gaan ze weer verder met elkaar stimuleren en werd er ook voorzichtig geneukt. Toen er echter teveel kijkers kwamen stopten ze.

Omdat er wel wat meer gebeurt links en rechts gaan we na wat gezwommen te hebben een stukje lopen. We zien een heel aantal mensen richting duinen lopen waar een parasolletje staat. We gaan ook eens kijken en zien dat daar een forse vrouw ligt, omgeving door een flink aantal rukkende mannen. Haar eigen kerel ligt (in kleding) rusting naast haar terwijl zei een kerel pijpt en 2 anderen streelt/aftrekt. Ze wisselt wel af. Een andere man likt haar klit en weer 2 anderen strelen haar tepels (of proberen dat in ieder geval, het zit erg dicht op elkaar). Als een van de kerels zijn zaad over haar heen spuit, bedankt hij haar en de volgende stijve pik staat alweer voor haar klaar. Gezien het formaat van de vrouw en de minder verzorgde uiterlijkheden van de mannen besluiten we niet al te lang te blijven kijken en gaan terug naar onze plek. Na een half uurtje zien we de mannen weer wegtrekken en de vrouw in gezwinde pas richting het water lopen om natuurlijk al dat zaad af te spoelen.

Als we naar de camping terug lopen komen we weer langs een groepje staande mensen en dan is er meestal iets te zien. We sluiten aan en zien dat er een kerel bezig is om 2 mooie blonde vrouwen te bevredigen. De vrouwen liggen op hun rug en hij beft de ene terwijl hij bij de andere 2 vingers hard in haar kut ramt. Ik hoef dat bij mijn schat niet zo hard te proberen maar deze vrouw kromt haar rug van genot. De vrouwen buigen ook af en toe naar elkaar om elkaars tepels te likken. Pas als de ene schreeuwend klaarkomt, krijgt de andere de volledige aandacht van de man en de vrouw. Tepels en kutje worden lekker gelikt en gestreeld. Ook zij komt klaar met een kreet en duwt haar aanbidder(ster) van zich af. Applaus klinkt voor het mooie schouwspel.
Kerel die 2 vrouwen bevredigt met hand en mond

In het huisje aangekomen storten we ons op elkaar. Beffen, pijpen en neuken we zijn overdonderd door de geile beelden die de hele dag op onze netvliezen te zien waren. Toch lukt het mijn schat niet om op mijn tongetje klaar te komen. We halen er externe hulp bij: de vibrators en dildo. Ze geeft een lekker geil dildo-showtje om mij op te winden. Langzaam likt ze eraan en lekker geil kijkend duwde ze hem lekker diep in haar kut. Ze laat dat grote apparaat lekker op en neer gaan. Als ik er bijna ben komen de vibrators erbij. Eentje wordt in haar poes geduwd en mijn schat komt klaar met een vibrator in haar kutje en een op haar klit. Ik spuit dan trekkend mijn zaad over haar gezicht!


Aantal keer bekeken: 21315
Waardering: 7.32 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 5 bezoekers online