Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Charlie the Doll.

U leest om dit moment het verhaal Charlie the Doll gepost door Abby. Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: Abby
Gepost op: 2011-3-30

Verhaal:

Charlie the Doll
Er was een meisje genaamd lucy.
Toen ze 6 jaar werd, kreeg ze op haar verjaardag een pop van een onbekende vrouw die hoorde dat ze jarig was.

De vrouw zei er wel bij, "zorg goed voor deze pop, anders krijg je spijt.

Nadat de jaren voorbij gingen, werd Lucy steeds ouder en ging ze niet meer met de pop spelen.

Haar hond Benny, had altijd iets tegen die pop en begon te blaffen en te piepen als het te dicht in zijn buurt kwam.

Op haar 13e verjaardag zetten zij de pop in de kelder omdat ze niet wou dat haar vriendinnen de pop in haar slaapkamer zagen.

Die avond na 12 uur, hoort Lucy de hond blaffen en piepen. Daarna hoort ze gefluister dat zegt, Charlie is in de woonkamer, Charlie is in de keuken, Charlie is op de trap.

Die ochtend geloofde Lucy haar ogen niet. Haar hond Benny had verwondingen in zijn gezicht en de pop die eerst in de kelder was, lag nu op de trap.

Toen ze het haar ouders vertelde, zeiden ze "Ach Lucy, je hebt zeker weer zo'n enge film gekeken".

Dus wat deed ze. Ze begraafde de pop in de tuin en deed de hond in haar kamer omdat ze een beetje bang was geworden en niet alleen wilde blijven.

Die avond na 12 uur begon de hond te blaffen en te grommen. Weer hoorde Lucy het gefluister, maar dit keer klonk het niet zo vriendelijk. Charlie is in de hal, Charlie is in de woonkamer, Charlie is in de keuken, Charlie is op de trap, Charlie is in je slaapkamer.

Lucy gilde het uit. De hond begon te blaffen en te grommen. Lucy's ouders werden wakker van het lawaai en gingen kijken wat er aan de hand was. De hond had lelijke krassen in zijn gezicht, Lucy zat angstig in een hoekje gedoken en de pop zat met een glimlach op het bed.

Omdat de vader van Lucy het allemaal raar en vreemd vond, deden ze de pop weg, door het bij de vuilnisbelt te zetten. De ouders van Lucy gingen haar vragen stellen over wat er met de hond was gebeurd en waarom zij zo in shock is. Op elke vraag kwam hetzelfde antwoord, Charlie, hij was het. Hij gaat me wat aan doen.

Die avond na 12 uur klonk het alsof er beneden de voordeur open ging. De hond blaffen maar hield al gauw op. Dit keer was het gefluisterd te eng om aan het horen. De stem was veranderd in een hele schorren stem, dat kwaadaardig klonk. En elke stap die het nam hoorde je het ademen.

Charlie is in de hal, Charlie is in de woonkamer, Charlie is op de trap, Charlie is in je slaapkamer, Charlie is op je bed, Charlie heeft een mes.

De volgende ochtend troffen de ouders van Lucy de hond Benny gruwelijk aan. Hij was zodanig met een mes bewerkt, dat je zijn vacht niet meer zag, zijn ogen weg waren en zijn gezicht was bewerkt in een glimlach. Ze belde gelijk de politie en riepen hun dochter. Geen reactie. Na 3x roepen ging de vader maar naar boven om haar wakker te maken. Wat hij aantrof in Lucy's slaapkamer was zo erg dat hij sinds die dag al zijn zelf vertrouwen is verloren omdat hij niet naar zijn dochter luisterde.

Lucy was zodanig vast gebonden dat het leek alsof ze zat op het bed. Haar ogen waren eruit, haar haar was eraf getrokken tot de huid aan toe en haar mond daar was een brede glimlach. De pop zelf zat in haar handen en keek richting de deur.Op de muur stond in haar bloed geschreven "Charlie is in de slaapkamer".

De moeder heeft over dit verhaal een boek geschreven, Charlie the Doll. De vader is nooit meer hersteld.
De pop is versnipperd

Aantal keer bekeken: 2692
Waardering: 6.91 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 7 bezoekers online