Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Chick verpest door rukwinden.

U leest om dit moment het verhaal Chick verpest door rukwinden gepost door Ha. Dit verhaal is gepost in de categorie blunders. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar blunders?
Categorie: blunders
Gepost door: Ha
Gepost op: 2011-3-30

Verhaal:

Chick verpest door rukwinden
Na eerst te keer zijn geweest in een woning van een der broeders kwam ik met mijn metgezellen in mijn het uitgaanscentrum.
We plaatsten onze metalen rijdieren na de stalling. Vervolgens zagen we ze aankomen. Schoonheden die zelfs modellen als Adriana Lima en Doutzen Kroes in verlegenheid brachten.
Ik gok dat ze rond het 17e / 18e leefjaar zaten dus waren ze gerijpt door de natuur. Hun heup/borst verhouding klopte precies zoals ik in een documentaire zag op National Geographic.

We liepen met z'n 5en achter de dochters van Venus aan, een kroeg in. De dames kwamen er makkelijk in nadat de portier met een grote smerige smile naar hun boezems en derrière had gekeken. Toen wij dezelfde taverne wouden betreden hield de portier ons tegen. Hij sprak de woorden: 'Wachten het is vol.' Waarop een van mijn metgezellen hem meteen van repliek diende: 'Waarom mochten die bimbo's er wil in dan?'. De portier keek kwaad, maar gaf toe. Eenmaal in de kroeg keken we rond waar de jonge Afrodites heen waren gegaan. Die waren nu even uit het zicht verdwenen. We vonden daarentegen wel een plaatsje dus gingen we daar zitten.

Nu moest ik zoals altijd het eerste biertje ophalen. Maar dit keer had ik het geluk aan mijn zij. Aan de bar zat 1 van de pracht exemplaren die ik eerder die avond zag. Ik kwam er wat aarzelend bijstaan en ze keek om omdat ik dr 'per ongeluk' aan stootte. Ze lachte en ik gaf mijn gebruikelijke vriendelijke glimlach als antwoord. Een vriendin van haar begon in dr oor te fluisteren en ze lachten met harde toon. Geschrokken van die lach, 20cm van mijn oor af keek ik naar de dames. Ze keken allebei naar mij.

Toen tikte de barvrouw tegen mijn hand. Verschrikt zei ik; ‘ja ‘uuhm 5 bier!’ De vriendin van de jonge Venus zei tegen mij: Wat heb je een leuk overhemd aan. Waar ik fel op reageerde ‘dank je, dat ik kan van jou kleren niet zeggen’. Dit zei ik met een gemene glimlach, waarop zij mij een por op mijn arm gaf en gniffelde. Maar ik aimde mijn vizier niet op deze deerne, dus zei ik ‘Heb je het bord niet gezien bij de deur? Daar staat verboden voor honden op.' Dit kon ze niet waarderen en ze liep weg. Nu kon ik mij richten op het lekkere wijf.

Dit liep perfect, ik was helemaal op dreef. Was de paljas, perfecte combinatie. Ze moest lachen om al mijn grapjes en trucjes. Na 10minuten praten was ze helemaal wild van mij, ze begon me overal te betasten, ik voelde me groots. We begonnen te zoenen en te doen. Toen nam ik even afscheid van haar en zei dat ik even wegging. Ik liep weer naar mijn maten en vertelde het hele verhaal, ik kreeg meteen respect van alle kanten. Eindelijk was ik de man

Na 15minuten ging ik weer terug naar het meisje, ze had al drinken voor me gehaald dus dat was mooi meegenomen, ik lustte nog wel zo’n gele rakker! ‘Rosine mag ik je wat vragen?’ zei ik vervolgens. ‘ jij mag me alles vragen ’ zei ze gretig. 'Heb je een natte kut?' Verbaasd keek ze naar mij ‘Heeeeeh wat?’ ‘Tis een simpele vraag’ zei ik. ‘of hij is nat of hij is droog, er is geen tussenweg’. ‘Ja mijn kut is redelijk nat’ zei ze hierop. ‘In dat geval kun je met mij mee naar huis, als je er baat bij hebt’. Nou hier zei Rosine geen nee tegen! We pakten onze fietsen en reden op de 3e versnelling naar mijn huis. Dit gaat nog wat worden dacht ik verlekkerd.


We fietsten nu over een viaduct, waaronder een kanaal zit. En gister waren er stevige rukwinden, dus er kwam een snoeiharde op dat moment. Waardoor ik de macht op het stuur verloor.Dus ik duikelde achterover met een driedubbele achterwaartse salto’s het kanaal in. Rosine een schijnbaar ervaren fietser had hier geen last van. Ik lag nu in het kanaal te spartelen, en aangezien ik aardig dronken was kon ik niet meer goed zwemmen, dus ging steeds met mijn hoofd koppie onder. ‘HELP HELP’ schreeuwde ik. Rosine dook nu het kanaal in. Ik lag al ergens 2 meter onder water, ze dook overal naar onder maar kon mij maar niet vinden. Gelukkig kon ik nog net één stuiptrekking maken en toen raakte ik bewusteloos. Nu had ze me te pakken. Ze sleepte mij aan wal en gaf mij mond-op-mondbeademing .

Ik kwam godzijdank weer ter aarde. ‘Zo dat was heftig’ zei ik. ‘Vertel mij wat, ik ga lekker thuis bij de kachel opdrogen met wat warme chocolade melk’ zei Rosine. Na nog wat praten vertrok ze nu dus naar haar eigen huis. Dus Rosine met haar natte kut was weg, wederom faal ik.


Aantal keer bekeken: 3555
Waardering: 6.19 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 9 bezoekers online