Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Cosmo de kat deel 1.

U leest om dit moment het verhaal Cosmo de kat deel 1 gepost door Claire. Dit verhaal is gepost in de categorie dieren verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar dieren verhalen?
Categorie: dieren verhalen
Gepost door: Claire
Gepost op: 2011-4-11

Verhaal:

Cosmo de kat deel 1
Cosmo de kat rekte zich uit. Hij hoorde voetstappen op de trap dus hij besloot voor Voordat hij naar dee deur ging ging hij even op de grond liggen. Ondertussen liepen de andere katten Booda en Diesel ook naar de deur. Even later staat Cosmo achter de twee katten. En eindelijk ziet hij wie er naar beneden kwam. Het was het baasje Yaiza. Het jongste meisje uit het gezien van negen jaar. Aangezien hij wel naar boven wou net zoals Diesel en Booda. Ging hij nog dichter op de deur zitten zodat hij tussen de deur kon glippen naar boven. Maar toen de deur open ging knalde Cosmo tegen een voet op. Yaiza brabbelde wat. Maar omdat Cosmo een kat is kon hij het niet verstaan.

Aantal keer bekeken: 2529
Waardering: 3.78 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 7 bezoekers online