Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Dagboek.

U leest om dit moment het verhaal Dagboek gepost door Bianca Ruiter. Dit verhaal is gepost in de categorie liefdes verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar liefdes verhalen?
Categorie: liefdes verhalen
Gepost door: Bianca Ruiter
Gepost op: 2009-7-3

Verhaal:

Dagboek
Lief dagboek, [vrijdag]
Ik heb hem vandaag weer gezien, hij zag er weer zo knap uit. Ik wou dat ik elke dag bij hem kon zijn. Ik zou alles voor hem willen geven. Maar het mag niet van papa en mama. Ik haat ze, ik wil niks met de te maken hebben. Ik wil weg uit huis en bij hem zijn. Ik snap het niet, hij doet toch niks verkeerd? Alleen maar om die stomme rede. Ik haat mijn ouders. Morge ochtend zijn ze gelukkig werken dan kan ik bij hem zijn. Ik wil graag aan de hele wereld vertellen dat ik zoveel om hem geef. Maar als mijn ouders erachter komen dan ben ik er geweest.


Lief dagboek, [Zaterdag]
Ik ben vanochtend bij hem geweest, we hebben geknuffelt. Ik vind het fijn om bij hem te zijn. Ik kan morgen niet naar hem toe want mijn ouders zijn dan thuis. Ik hoop dat ik ooit nog voor eeuwig bij hem mag blijven. Waarom kunnen mijn ouders het niet accepteren? Waarom kunnen ze dat niet? Ik kan niet zonder hem, kunnen ze dat niet zien. Ik zal mijn leven voor hem geven, alles zou ik doen om bij hem te kunnen zijn.

Lief dagboek, [Maandag]
Gister gingen mijn ouders toch nog weg, dus we waren weer samen. Het was een van de betere dagen die ik met hem heb gehad. Ik hou zo veel van hem. En hij ook van mij. We kunnen niet zonder elkaar. Ik leef met de pijn, ik mis hem maar mag niet bij hem zijn.
Dagboek ik haat het dat mijn ouders het beter weten. Maar ik kan zo niet verder leven!

Lief dagboek, [Vrijdag]
Ik zit nu in de vensterbank en kijk naar de volle maan, kon ik maar bij hem in zijn armen liggen. Dat is het enigste wat ik nog wil.
Dagboek, dagboek het wordt me te veel. Het is hier stil. Hij is het enigste wat ik wil. Papa, mama sorry ik verlaat jullie, vergeef me. Maar hij is echt alles voor mij dat moeten jullie weten. Het spijt me maar ik wil bij hem zijn voor eeuwig.


Nieuwsbericht:
Een meisje van 16 en een jongen van 26. hebben zelfmoord gepleegd. Ze hielde van elkaar maar mochten de liefde niet delen. Ze lagen hand in hand en hebben het leven opgegeven.
"Echte liefde is onmogenlijke liefde, maar zullen nu altijd bij elkaar blijven".Aantal keer bekeken: 2190
Waardering: 8.24 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 15 bezoekers online