Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

De Bloedende Vinger.

U leest om dit moment het verhaal De Bloedende Vinger gepost door Nanou Gevaert. Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: Nanou Gevaert
Gepost op: 2011-6-1

Verhaal:

De Bloedende Vinger
Er was een mevrouw van 32 aan het kijken naar een kookprogramma. Opeens ging de telefoon en ze hoopte dat het haar man was op zakenreis. Maar neen: 'Ik een man met de bloedende vinger en ik sta drie straten ver van je.' Meteen haakte ze in en concentreerde haar op het kookprogramma. Maar ze was te bang. Weer ging de telefoon. Ze nam angstig op. Ze was opgelucht. 'Hallo schat! Hoe gaat het? 't Is hier alleszins gewe...'
'Ik ben een man met de bloedende vinger en sta 1 straat verder van je.' werd het onderbroken. Bang haakte ze weer in en keek hoe de kok het vlees sneed. Toen ging de telefoon wéér en klonk de stem nog dreigender als tevoren. 'Ik ben een man met de bloedende vinger en sta voor je deur ...' De mevrouw vluchtte naar boven en haalde een knuppel uit haar kast. (Je kunt nooit veilig genoeg zijn.) Ze liep naar de deur en deed die open. Ze ging juist slaan maar de man zei: 'Hebt u een pleister?'

Aantal keer bekeken: 2961
Waardering: 7.49 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 8 bezoekers online