Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

De DJ.

U leest om dit moment het verhaal De DJ gepost door Een toen verdrietig meisje. Dit verhaal is gepost in de categorie liefdes verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar liefdes verhalen?
Categorie: liefdes verhalen
Gepost door: Een toen verdrietig meisje
Gepost op: 2008-1-8

Verhaal:

De DJ
Ik heb hem ontmoet via MSN. Een kameraad van hem had ik ook op MSN en de ''dj'' kwam op zijn Messenger om zijn mensen te checken. Tot hij tegen mij begon te praten. Heel leuk en aardig allemaal. We camden en praatten heel gezellig tegen elkaar. Toen vroeg hij of ik wat leuks met hem wou doen.
Já daar had ik wel zin in.
Dus we spraken af bij het park en ik nam mijn hondje mee voor mijn eigen veiligheid. Ik spotte hem met de fiets. En mijn blik ging er van uit: Wat is ie lelijk, Maar toen werdt ik toch verliefd op hem..
later vervolg.

Aantal keer bekeken: 2690
Waardering: 4.30 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2024 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5184
Totaal categorieën: 10
Totaal 8 bezoekers online