Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

De Guillotine .

U leest om dit moment het verhaal De Guillotine gepost door hoooi,,. Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: hoooi,,
Gepost op: 2011-5-10

Verhaal:

De Guillotine
Het was vrijdag, 13 november. Een koude wind gaat over Tessa heen. Ze is alleen, buiten, in een eng, klein steegje. Met haar handen in d'r zakken wandelt ze door het verlaten straatje. Niks, helemaal niks. Alweer komt er een eng, klein windje om haar heen. Ze zou moeten rennen. Ze begint het scary te vinden. Ze heeft nog nooit alleen hier gelopen. Achter haar loopt een man. Hij is helemaal in het zwart gekleed. Hij draagt een grote, zwarte hoed. Dit is de kans om aan hem te vragen waar de Jacobhuiverstraat is. Tessa loopt op de man af. ' Weet u waar de Jacobhuiverstraat is?,, vraagt ze!
De man kijkt haar aan, en doet zijn hoed af. Hij zegt niks. Hij wenkt haar mee om met hem mee te lopen. Dat doet ze. Ze leek die man wel aardig.
Na een eindje lopen, komt Tessa er achter dat dit niet haar straat is. Maar er staan wel mooie huizen. De man begint harder te lopen, en loopt dat op Tessa af. Nog steeds zegt de man niks. Samen lopen ze naar een mooi huis. Hij doet de deur open. Een donkere gang! Tessa vind het wel mooi. De man doet het licht aan. Dan schrikt Tessa zich rot....

In het hele huis staan allemaal moord voorwerpen. Pistolen, Messen, en.... Een houten guillotine. Tessa wil weglopen. Maar dag is nog niet het enige. Ze loopt naar een schuurtje in de tuin. Ze opent hem. Allemaal lijken hangen aan het plafond.

Opeens komt ze een bekende tegen, Nora. Ze schrikt. Nora was een week geleden verdwenen. Ze zeiden dat ze dood was, maar dat was dus niet zo. Een beeld vliegt door haar hoofd. Nora Rent en rent steeds harder, een man zit haar achter na. Tessa wil hier weg, weg, weg, weg. Maar dan....

De man sleurt haar meer naar een study kamer. Moordkamer, ook wel genoemd. Hij zet haar op een stoel, pakt de guillotine en...

Die avond is Tessa niet thuis gekomen. Maar nu loopt er iemand anders door het steegje. Het is een jongen, daar komt de man weer. Het was Jos, iemand uit Tessa's klas.

Aantal keer bekeken: 2204
Waardering: 6.23 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 8 bezoekers online