Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

De Radio.

U leest om dit moment het verhaal De Radio gepost door Bas Chris. Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: Bas Chris
Gepost op: 2011-8-10

Verhaal:

De Radio
Maria , een vrouw van bijna 71 jaar oud heeft haar nicht verloren . Terug van de begravenis is ze verdrietig en knuffelt ze haar hond Lilo helemaal kapot . Twee avonden na de begravenis ligt Maria op bed . Midden in de nacht schrikt ze wakker , de radio beneden is aangesprongen . 'Toeval , denkt Maria en loopt naar beneden . Terwijl de radio het liedje van de begrafenis speelt . Ze drukt de radio uit en gaat weer naar boven in bed. De volgende ochtend loopt ze in haar ochtendjas naar beneden . Ze merkt op dat de grote leren stoel verschoven staat met de voorkant naar de radio . ' Raar ' denkt ze . Toch laat ze de stoel staan . Later in de avond ligt ze op bed en schrikt ze weer wakker . Ze loopt naar beneden en hoort dat de radio aan staat. Ze loopt naar de , radio en zet hem uit . Ze heeft er genoeg van . ' Hou op , ik wil slapen oke ! , schreeuwt Maria boos . Ze hoort gesnik , en ziet in de stoel dat haar nicht daar zit en huilt van bloed , ze grinnikt en zegt : ' Jij had hier moeten zitten niet ik ' en slaat haar helemaal dood.Dit verhaal is echt gebeurd , maar de namen zijn verander.

Aantal keer bekeken: 3521
Waardering: 4.18 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 13 bezoekers online