Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

De Schaduw.

U leest om dit moment het verhaal De Schaduw gepost door Jos zonlicht. Dit verhaal is gepost in de categorie spannende verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar spannende verhalen?
Categorie: spannende verhalen
Gepost door: Jos zonlicht
Gepost op: 2007-11-1

Verhaal:

De Schaduw
Het was eind mei. een warme lenteavond kwam ten einde en zo ook het verjaardagsfeestje van gabi. Gabi was vandaag 23 geworden en had daarom al haar vrienden en vriendinnen uitgenodigd om dit te vieren.
23 al, en nog steeds geen vaste relatie. Mark, ja Mark daar was ze al jaren verliefd op. Maar van mark kreeg ze de indruk dat hij er niet zo mee bezig was. ze hadden wel nog een korte wandeling gemkaakt die avond, samen door de buurt. door de warme dag had hij al zomerse kleren aan en dat was vrij vroeg voor deze tijd van het jaar. mark was een mooie jongen, met zwart krullend haar en blauwe ogen. vanavond had hij een zwarte bloes met een linnen broek samen met teenslippers en een leuke ketting dat het plaatje compleet maakte.
de volgende avond was gabi met een aanal vriendinnen wezen tenissen zoals ze al jaren deden zo één keer in de maand.
gabi reed voor het eerst haar vriendinnen naar de tennisclub want gister had zij van haar vader een hele mooie zwarte bmw 320 gekregen.

als laatse had gabi marijke bij haar huis afgezet en nu was het nog maar een paar kilometer voordat ze zelf thuis was. eenmaal thuis kreeg ze een sms van mark. "hey, hoe is het? heb je ook zin om vanavond wat te drinken in de ludiek? ik heb vandaag te horen gekregen dat ik de baan waar ik je gister over vertelde gekregen heb en wil het graag met jou vieren omdat je mij zo gesteund hebt tijdens mijn opleiding.xx mark" later die avond zaten Gabi en Mark samen in de ludiek de sollicitatie te bespreken en zo borrelden ze verder en besproken ze alles wat maar aan bod kwam. zo ook het liefdesleven en eindelijk liet mark zijn gevoel voor haar een beetje doorschemeren...

Mark kwam met het idee naar haar auto te gaan en een rustig plekje op te zoeken waarop gabi zo stabiel mogelijk op instemde. na een lange tongzoen op een rustige plek aan de rand van het bos gleed er een warme hand onder de bloes van gabi. samen met nog een andere hand kropen ze geleidelijk naar de borsten van gabi. mark probeerde gabi in haar nek te zoenen waarna gabi zich helemaal overgaf. ze rukte het overhemd van van mark open waardoor zijn gespierde bovenlijf zich ontblootte. mark gleed teder haar jurk omhoog en en zocht naar haar slip. deze trok hij langzaam van haar benen af waarna hij zelf zijn knopen van zijn broek losdeed en liet zijn penis in haar glijden. hij raakte haar spot en gabi werd helemaal wild. ze pakte zijn billen en krabte sterk met haar nagels. daarna zijn rug en op het moment van klaarkomen had ze zichzelf niet meer in controle en trok ze keihard aan de ketting van mark die hij gister op het feestje ook nog aanhad. gebroken, maar het kon hun beiden niks schelen en zo bleven ze beide nog een tijdje liggen om op adem te komen.

even later bracht gabi mark naar zijn huis en moest zij nogal een paar kilometertjes maken om thuis te komen.
helemaal euforisch en in gedachten verzonken over mark toen ze plotseling bovenop de rem moest staan voor een enorm grote tak die op de weg lag.
door de kleine weg en de grote tak had gabi geen doorgang en besloot ze te proberen de tak in de berm te leggen.
het was pikke donker geworden, nergens de maan te zien en helemaal alleen met aan de ene kant weiland en aan de andere kant het bos.
gabi probeerde de tak aan de kant te leggen en dit lukte al aardig toen ze een auto auto aanzag komen. nog een klein stukje dan kan ik er wel langs dacht ze. de auto bleef groot licht houden en daardoor werd gabi nog angstiger. ze sprong in de auto en snelde weg. de auto was inmiddels dichterbij gekomen en begon te seinen. groot licht, klein licht, groot... het was nog maar een klein stukje tot haar huis, hier rechts, dan nog een keer rechts maar de auto bleef haar maar achtervolgen. nog één keer links en ze was thuis, dan zou de auto wel gewoon doorrijden. eenmaal stilstaand stopte de andere auto ook en stapte er vliegensvlug een persoon uit de auto. op hetzelfde moment hoorde ze gekraak maar gabi kon dit geluid niet plaatsen.
het bleek een vrouw te zijn en snelde naar gabi toe. ''mevrouw, mevrouw'' zei ze. '' ik probeerde u te seinen maar u wilde niet stoppen. toen u die tak van de weg haalde zag ik een man bij u achter in de auto kruipen. gabi stond voor 2 seconden aan de grond genageld. daarna vloog ze samen met de vrouw naar haar auto. de achterportier aan de andere kant van de auto stond open en op de bank lag een ketting met slechts een paar kralen. toen gabi de ketting pakte sneed ze zich aan het draad... snijlijn...


Aantal keer bekeken: 2775
Waardering: 7.09 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 3 bezoekers online