Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

De Tankstation.

U leest om dit moment het verhaal De Tankstation gepost door BB. Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: BB
Gepost op: 2011-3-4

Verhaal:

De Tankstation
Jake was een gewone jongen, gewoon een tiener, met de gebruikelijke problemen. Hij was 16 en zat in de 3e klas. Op die leeftijd zoeken veel jongeren een baantje. Jake had ook een baantje, kassamedewerker op een tankstation, net buiten de stad.

Het was maandag middag, Jake moest weer naar de tankstation. Hij had er totaal geen zin in, maar werk is werk. Dus hij stapte op zijn fiets, en ging op weg.

Hij kwam na een kwartier fietsen aan op het tankstation. Hij ging naar binnen, en zag niemand. Hij schreeuwde: "Ed, ben je er wel?". Ed schreeuwde dat hij achter was, bezig met de dozen. Jake ging achter de kassa zitten, en keek rond. dit tankstation vond hij altijd een beetje griezelig, van hout, alles zag er oud en breekbaar uit, niet zoals de moderne tankstations. Maar het betaalde goed, dus bleef Jake hier werken.

Er waren nooit veel klanten, dus was Jake ingedut op de stoel achter de kassa.

Toen hij wakker werd, was het buiten donker. Hij stond op, en ging kijken waar Ed uithing.
Na overal gekeken te hebben, kon hij Ed nog steeds niet vinden. "Ach, hij zal wel even naar huis zijn gereden." Dacht Jake. Toen hoorde hij de bel boven de deur, die geluid maakt als iemand binnenkomt. Hij liep naar voren, maar gek genoeg was er niemand in de winkel. Hij gaf de wind de schuld, en ging weer achter de kassa zitten.

Hij zat net de sigaretten te sorteren uit verveling, toen er een hoge piep zijn haren liet recht op staan. Hij keek om zich heen, en keek op het monitor van de Security Camera's. Toen sloeg zijn hart 3 keer over. Op het scherm van de camera die de buitenkant van de tankstation filmden, zag hij honderden mensen tegen de ramen en deuren bonken. Hij dook achter de kassa, en keek voorzichtig naar buiten. Tot zijn verbazing zag hij daar niets. Helemaal stil, en donker. Hij ging de boel afsluiten, zodat hij vervroegd weg kon gaan. Toen hij de Wc ging schoonmaken, hoorde hij weer de bel boven de deur. Hij rende naar voren, en keek rond. Er was niemand. Toen keek hij op de monitor, en zag een jonge man
naar de camera kijken. Hij kwam steeds dichter naar waar Jake stond, en keek hem als het ware aan, door de camera. Hij stond aan de vloer vastgenageld. Toen ging de man door de plek waar hij stond. Hij voelde iets kouds door zich heengaan. Hij rende toen plotseling naar de Wc, om de sleutels te pakken. Toen hij daar aankwam, ging hij zijn handen wassen. Toen keek hij in de spiegel. Door de stoom van het warme water, stond er op de spiegel: "Je kan niet meer terug". Hij wankelde achteruit, en werd toen de spiegel in getrokken. Alles werd zwart.

Uren later werd hij wakker. Hij stond op, en liep naar voren. Hij zag buiten een Ambulance en Politie staan. Hij zag Ed bezorgd bellen, en riep hem. Die antwoorde niet. Hij liep toen naar buiten, naar de agenten toe. Die negeerden hem ook. Er viel hem iets raars op. De agenten schreven in spiegelbeeld. Hij las het met moeite. Er stond: "De jongen lag bewusteloos in het toalet van het station. De baas had hem gevonden, en toen meteen 112 gebeld. Hij verkeert in goede staat." Jake keek nu rond. Alles was in spiegelbeeld. "eitilop" en "reewdnarb". Hij rende naar binnen, en begon wanhopig tegen Ed te schreeuwen. Toen keek hij naar de monitor, en zijn haren gingen rechtop staan. Hij was niet te zien op de beelden. Hij liep wankelend achteruit, tegen de spiegel aan. Hij draaide zich om, en keek recht in zijn eigen gezicht. De Jake aan de andere kant gaf een glimlach, en liep naar buiten. Jake viel op zijn knieën, hij begreep ineens wie al die mensen waren die op de ramen bonkten, hetzelfde was met hun gebeurd, en ze wouden hem waarschuwen. Jake gaf een wanhoopskreet, die door niemand anders te horen was...

Aantal keer bekeken: 1857
Waardering: 7.31 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2019 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 17 bezoekers online