Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

De dodelijke boerderij(1).

U leest om dit moment het verhaal De dodelijke boerderij(1) gepost door Liza. Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: Liza
Gepost op: 2011-4-18

Verhaal:

De dodelijke boerderij(1)
Liza ligt in bed en staart naar het plafond. Liza kan nog niet bezeffen wat er is gebeurd. Dood eng was het. Zij en Lotte waren gillend weggerend.

Lotte had haar gevraagt om mee te gaan naar DE boerderij. Liza weet donders goed welke verhalen daarover de ronde gaan, maar toch is ze gegaan. Lotte klopt aan, maar de deur is opslot. Snel lopen de meiden om DE boerderij heen opzoek naar iets waarmee ze de deur open kunnen maken, maar als ze terug komen staat de deur op een kier. Liza twijfelt nog. 'Euuh.. kunnen we niet beter gaan'? 'Ik vind het dood eng',maar Lotte staat al binnen. Zachtjes komt ook Liza binnen geslopen. Liza kijkt om zich heen, was ze hier nou zo bang voor? Ze staan in de hal, de hal is prachtig verlicht. Het lijkt wel alsof iemand er woont. Liza ziet dat Lotte ook verbaast is. Zachtjes sluipen ze verder alles is verlicht, zelfs de kaarsen staan aan. 'Hoe kan dat'? Vraagt Liza aan Lotte. Maar die haalt haar schouders op. Opeens slaat de deur keihard dicht en valt het licht uit. Gelukkig blijven de kaarsen nog branden anders hadden ze geen hand voor ogen gezien. Opeens hoorden ze een geluid. Toen ze nog beter luisterde konde ze horen dat het een stem was. IK...

Willen jullie weten wat er verder is gebeurd?
Stem dan snel en lees verder bij deel 3

Aantal keer bekeken: 1846
Waardering: 6.94 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 7 bezoekers online