Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

De eerste kus.

U leest om dit moment het verhaal De eerste kus gepost door DuOpenNotie. Dit verhaal is gepost in de categorie liefdes verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar liefdes verhalen?
Categorie: liefdes verhalen
Gepost door: DuOpenNotie
Gepost op: 2011-8-28

Verhaal:

De eerste kus
De angst was om te snijden maar David maakte alles goed.

HET BEGIN...

In het donkerste van de nacht voelde ze zich eenzaam. De angst die haar die nacht bekroop was om te snijden. Was haar vriendje maar bij haar. Dat was het enige waar ze zich nog fijn bij voelde. Toen ineens de deurbel ging schok ze. Wie belt daar zo laat nog aan. De hele avond had ze alleen in haar huis door gebracht. Haar ouders waren op zakenreis dus zat ze het hele weekend alleen. Ze besloot om de deurbel te negeren. Maar de deurbel bleef maar gaan. Haar ademhaling ging sneller en haar angst werd nog erger. Ze liep naar de deur en keek voorzichtig door een gleufje. Het was haar vriend David. 'O mijn god gelukkig ben jij het, ik was bang David. Deze nacht geeft me geen goed gevoel. Kom binnen. Maar wat doe je hier nog zo laat?' 'Bij jou zijn' zei David. We liepen naar de woonkamer en gingen op de katoenen bank zitten. Het was schemerig in de kamer. Het had wel een romantisch sfeertje. De angst die ik de hele tijd had was verdwenen. David kijkt me lief aan. Zijn helde blauwe ogen voelen zo vertrouwd. Zijn hoofd kwam dichter naar de mijne. Ik voelde zijn warme adem tegen mijn huid. Zijn arm gleed zachtjes om mijn nek. En ik ging met mijn lichaam dichter naar hem toe. Mijn armen sloeg ik om zijn gespierde lichaam. We bleven op de zelfde afstand met onze hoofde bij elkaar. We verlangde allebei naar die kus. Langzaam kwamen we nog iets dichter bij elkaar. Ik sloot mijn ogen en voelde zijn lippen op de mijne. Voorzichtig stak ik mijn tong in zijn mond. Het voelde warm en glibberig aan. Mijn hart begon sneller te slaan. Het voelde fijn. De eerste zoen maar voor mijn gevoel hadden we dit al veel vaker gedaan. Het was perfect.


Aantal keer bekeken: 10461
Waardering: 6.50 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 7 bezoekers online