Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

De enige.

U leest om dit moment het verhaal De enige gepost door Lisan. Dit verhaal is gepost in de categorie liefdes verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar liefdes verhalen?
Categorie: liefdes verhalen
Gepost door: Lisan
Gepost op: 2010-2-13

Verhaal:

De enige
Ik keek hem verliefd aan. Nog nooit had iemand me verteld dat ik de belangrijkste voor hem was. Hij keek me zwoel aan. Ik voelde dat zijn lippen dichterbij kwamen. Toen ik zijn lippen proefde, draaide ik met mijn ogen. Wat ik nu voelde, heb ik nog nooit gevoelt. Langzaam trok hij zijn zachte lippen bij me vandaan. Hij keek me aan met een blik waar ik van smolt. Hij hield me vast met z'n beide handen.`Weet dat jij de enige voor me bent, Lisan. Ik zou je nooit pijn willen doen of alleen laten. Bij mij ben je veilig`. Toen hij die laatste worden uitsprak voelde ik me ook echt veilig. Ik kreeg het idee dat niemand me iets kon maken. Al m'n problemen leken ineens zo klein te zijn. Je streelde men wang. Je kuste men neusje. Je was zo lief en teder. Je behandelde me als een zacht, kwetsbaar stukje, diamant. Dat waren de mooiste minuten van mijn leven. Ik kan helaas niet van joun leven spreken. Maar wat ik wel in mijn gedachte houd, is jou zachte armen om me heen, waardoor ik me beschermd voel.

Aantal keer bekeken: 2100
Waardering: 7.29 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2019 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 10 bezoekers online