Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

De film..

U leest om dit moment het verhaal De film. gepost door Fleur. Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: Fleur
Gepost op: 2011-5-6

Verhaal:

De film.

Het was zaterdag en Susan bleef bij Amélie slapen, want haar ouders gingen naar een voorstelling. Susan nam een aantal DVD's mee en wat te eten. Het was zoals altijd gezellig en er was veel om over te praten.

'Oké Susan, welke DVD's heb je bij je?' vroeg Amélie. 'Ehm, even kijken... Titanic, Grease, Norbit en... Hé?' Susan keek naar een zwarte hoes van de DVD. 'Da's gek, ik kan me niet herrineren dat ik deze meenam.' De meisjes zijn best benieuwd wat er op die DVD staat dus ze stoppen hem in de DVD-speler. Ze krijgen eerst sneeuwbeeld te zien en ze horen geen geluid. Opeens gaat het beeld over en het enige wat je ziet is een deur. Er word op die deur geklopt en tegerlijkertijd gaat de bel van Amélies huis. De meisjes lachen erom, maar na een paar minuten word er op de DVD weer geklopt en bij Amélies huis weer gebeld.

Het gelach word ineens angst en ze kijken elkaar bang aan. 'Ik doe niet open hoor.' zegt Susan. Amélie staat op en loopt voorzichtig naar de deur. Ze doet de deur open en ziet niemand. Raar, denkt ze. Er ligt wel een briefje waarop staat "LOOP RECHTDOOR". Amélie doet bang wat er staat en loopt 3 passen rechtdoor. De deur valt achter Amélie dicht. 'Amélie? Amélie wat doe je?' Susan loopt bang naar de deur en doet hem open. Daar ligt Amélie in een plas van bloed. Naast haar ligt een briefje "LOOP RECHTDOOR" Daar strapt Susan niet in en ze rent naar binnen.

De tv staat nog steeds aan en nu is er geen deur in beeld maar een kamer met een tv. Susan word bang en kijkt om zich heen. Op de tv zie je een schaduw in de kamer steeds dichterbij komen, en in het echt hoort Susan voetstappen. Ze komen steeds dichterbij en de schaduw word groter.

Later komen de ouders van Amélie thuis. Op de tv zien ze de film Titanic maar er is geen spoor te bekennen van Susan en Amélie...

Aantal keer bekeken: 2479
Waardering: 7.44 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 6 bezoekers online