Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

De gierige groenteboer .

U leest om dit moment het verhaal De gierige groenteboer gepost door Mariam el Bardai. Dit verhaal is gepost in de categorie humor verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar humor verhalen?
Categorie: humor verhalen
Gepost door: Mariam el Bardai
Gepost op: 2010-7-21

Verhaal:

De gierige groenteboer
Er was eens een groenteboer.Hij was zo gierig dat hij daardoor dood ging.Lees maar wat er gebeurde.
Op een zonnige dag zat Achmed,de groenteboer al zijn tomaten te tellen toen er eentje weg rolde.Hij volgde die het tot er op een ogenblik een auto die tomaat plat reed.Achmed viel flauw van schrik.Mensen zagen wat er gebeurde.Ze pakte een ui uit zijn winkel en hielde het voor zijn neus.Hij werd wakker en vroeg van waar ze die ui hadden en toen hij hoorde dat het uit zijn winkel kwam kreeg hij een hartaanval!

Aantal keer bekeken: 4755
Waardering: 6.68 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 4 bezoekers online