Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

De gymleraar.

U leest om dit moment het verhaal De gymleraar gepost door Felicia. Dit verhaal is gepost in de categorie liefdes verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar liefdes verhalen?
Categorie: liefdes verhalen
Gepost door: Felicia
Gepost op: 2011-6-30

Verhaal:

De gymleraar
Morgen weer naar school dacht Lieke, ze zat haar Duitse huiswerk te leren want ze had morgen een SO en de vorige keer had ze een 3 gehaald dus moest ze deze keer wel een goed cijfer halen.
Laat ik maar gaan slapen dacht ze t was al half twaalf, anders kom ik morgen helemaal me bed niet meer uit dacht ze.

De volgende ochtend pakte ze haar gymspullen en haar rugtas in, ze had van een vriendin gehoord dat ze een nieuwe gymleraar zouden krijgen omdat die ze nu hadden met pensioen ging, dat was ook wel nodig dacht ze. Hopelijk was deze wel aardig dacht ze.
Ze had de 1ste 2 uur gym dus moest ze meteen door, want ze hadden geen gymlokaal bij hun op school en omdat t zomer was gingen ze naar een voetbal vereniging om daar te gymen. Onderweg fietser ze met haar muziek aan, en opeens zag ze een ontzettend leuke jongen/man voorbij fietsten ze keken elkaar rechtaan en hij knipoogde naar haar, ze werd rood en keek gauw weg.
Wie was dat?! Dacht ze. 'omg hij is lekker


Aantal keer bekeken: 6606
Waardering: 3.77 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 10 bezoekers online