Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

De jongen van de overkant(1).

U leest om dit moment het verhaal De jongen van de overkant(1) gepost door Tonnie de Hoop. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: Tonnie de Hoop
Gepost op: 2011-2-14

Verhaal:

De jongen van de overkant(1)
Ze deed zoals elke dag de slaapkamer boven in het huis in Amsterdam. Het was een mooie dag in juli en ze had de ramen open gezet om de zon zover mogelijk in de kamer te kunnen laten doordringen. Haar man was een jaar geleden omgekomen bij een ongeluk en sindsdien deed ze weinig anders dan een paar dagen per week gaan werken en verder de tijd doorbrengen zoals elke andere gewone vrouw. De normale huishoudelijke zaken, wel veel naar de bioscoop. Terwijl ze zo rustig bezig was dacht ze er een beetje over na. De laatste paar maanden ging ze hoe langer hoe meer naar de z.g. realistische of zedenfilms en betrapte zich erop dat ze eigenlijk met spanning uitzag naar elk nieuw filmprogramma. Zo in de donkere geheimzinnigheid van de zaal naar een film te zitten kijken waar allerlei gewaagde scenes in voorkwamen en ze merkte dat ze wel eens nat werd tussen haar benen als de vrouwen zich ontkleedden of probeerden een man te verleiden. Als ze dan ‘s avonds alleen thuis kwam en in bed lag, kon ze meestal haar gevoelens niet beheersen en dan ging haar hand al gauw tussen haar benen tot ze door allerelei fantasieën begeleid zwaar ademend klaarkwam. Maar op den duur bevredigde het niet zo erg en ze verlangde na zoveel tijd weer naar een echte ervaring. Ze liep in gedachten weer naar het raam en legde de matrassen en dekens weer op het bed. De zon scheen al zeer warm naar binnen en dat was een aangename gewaarwording. Ze zweette een beetje. Ze had toch tijd genoeg, de strak blauwe hemel beloofde een hete dag en daarom ging ze wat in de lage brede vensterbank zitten met haar voeten op het platte dak ervoor. Aan de overkant van haar, vrij dichtbij, hetzelfde eentonige beeld van het platte dak met de rechte openslaande ramen, deels nog met gesloten gordijnen, deels met open.
Tegenover haar werd een gordijn open geschoven en een helft van een raam open gedaan. Onwillekeurig trok ze haar rok wat naar beneden, want die had ze vrij hoog opgetrokken. Ze zag een jongen in pyama, die wat slaperig rond keek en toen hij haar zag zitten, nieuwgierig naar haar keek. Ze schatte zijn leeftijd op net achtien jaar. Hij liet de vensterbank los en liep terug in de kamer. Zonder te weten waarom, bleef ze naar hem kijken. Hoewel ze tegen de zon inkeek, kon ze met wat moeite de inhoud van de kamer vrij goed zien. Ze zag de jongen hier pas voor het eerst, een logé misschien, het was vakantietijd. Door haar half gesloten oogleden zag ze hem even wat besluiteloos rondscharrelen. Er was iets in de sfeer dat haar aandacht gevangen hield. De zon brandde heerlijk op haar huid en ze trok haar rok weer iets omhoog om haar benen te laten bruinen. Ze was hem uit het oog verloren, omdat hij in dat deel van de kamer was gelopen, waarvoor de helft van het gordijn nog gesloten was. Er vloog wat blauws door de kamer op het bed en toen nog eens. Ze bedacht opeens dat het zijn pyama was en dat hij nu bloot moest zijn. Haar hart begon sneller te kloppen. Ze bleef nu ingespannen kijken in de vrij schemerige kamer in de hoop een glimp van hem op te vangen. Ze had al lang geen naakte man meer gezien en ze was benieuwd hoe zo’n jongen eruit zag. Zou hij zich aan het wassen zijn?
Opeens zag ze het gesloten gordaijn wat bewegen en toen zag ze de vingers van hem die de rand van het gordijn wat open getrokken had. Zou hij haar aan het bekijken zijn? Vanaf die plaats kon hij haar gemakkelijk tussen de benen kijken. Die gedachte wond haar meer op dan ze wel wilde toegeven. Ze zat tussen de half openstaande ramen van haar kamer in en en alleen de jongen was in staat haar te zien. Ze wilde het spelletje meespelen. Ze trok met een bonsend hart haar rok nog meer omhoog en spreidde haar benen wat. Zo dacht ze, jongetje kijk nu maar, dat wil je toch.
Het gordijn bewoog weer. Even keek ze vlug rond, maar ze wist dat hij alleen maar haar kon zien. Ze spreidde haar benen nog meer. Nu moest hij toch wel het volle gezicht hebben op de flinke verdikking tussen haar benen. Ze moest hieraan toegeven. Het idee dat hij haar bekeek deed haar trillen van genot. Het gordijn bewoog nu heel duidelijk en ze zag even een glimp van zijn gezicht. Zou hij nu met zijn ding spelen? Net zoals laatst een man naast haar in de bioscoop. Die had zijn regenjas op zijn schoot gelegd en ze had duidelijk gemerkt dat zijn hand daaronder op en neer schokte, toen er een mooie vrouw in de film zich langzaam ontkleedde.
Plotseling zag ze hem naast het bed staan, naakt en gerbuind met alleen op de plaats waar het zwembroekje gezeten had, wit. Hij stond half naar haar toegewend. Haar adem stokte, Zijn geslachtsdeel was half opgericht. Hij stond heel stil. Ze zag de donkere schaduw van de beharing op zijn buik en een duidelijke zak tussen zijn benen. Haar borst joeg op en neer. Ze voelde zich nat worden tussen haar benen. Ze keek nu openlijk en de jongen scheen dat te zien. Ze zag hoe hij zijn hand naar de nu recht opstaande penis bracht en deze omvatte. Hij stroopte het naar beneden en een blauwige kop kwam naar buiten. Ze voelde dat haar zenuwen zich samentrokken in een enorme spanning, die zich uitte in een tintelend gevoel in haar borsten en tussen haar benen. De hand van de jongen bewoog zich nu snel heen en weer en het kopje schoot als een slang in en uit de hand. De vingers van de andere hand bewogen zich rusteloos om het zakje. Hij stond iets gebogen en zijn lichaam schudde lichtjes mee. Wat moest die jongen geil zijn en welke opwindende dromen zou hij gehad hebben om zich zo af te trekken voor een vreemde vrouw.Ze moest iets doen. Ze wist als de jongen klaarkwam dan zou hij zich misschien wel schamen. En dat mocht niet. Ze wilde er in ieder geval nog meer van genieten. Ze was veel te opgewonden. Impulsief stond ze op en liep haar slaapkamer in. Ze trilde op haar benen. Ze keek om naar de jongen. Hij stond nog op dezelfde plaats, maar hij rukte niet meer.
Ze ging aan haar kaptafel zitten, zodat ze met een zijde naar de jongen toezat. Als ze in de omklapbare kant van de spiegel keek, kon ze de jongen zien, zonder openlijk en direct naar hem te kijken. Ze huiverde van de spanning toen ze de knoopjes van haar blouse losknoopte en ze zag dat hij vol spanning haar bewegingen volgde. Even later had ze de blouse uit en zat ze in haar onderjurk. Ze trok deze uit haar rok en trok hem met een vlugge beweging uit. De warme zon brandde lekker op haar rug en armen.Ze bekeek zich met welgevallen in de spiegel. De tamelijk flinke borsten staken recht vooruit in de witte bustehouder. Ze genoot intens van de begerige blikken van de jongen, die inmiddels vlak bij het raam was gaan staan en zich nu helemaal toonde, zonder de ingehouden voorzichtigheid van zoëven. Hij had zijn penis losgelaten en keek alleen maar naar haar. Ze zag zijn borst op en neer gaan. Ze voelde wel wat er op deze ogenblikken in hem omging en dat wond haar ontzettend op. Ze was al flink nat tussen de benen. Ze bracht haar handen op de rug en deed de bustehouder open en liet die langzaam van haar armen naar voren glijden.
Onder de hongerige blikken van de jongen zwollen haar tepels op en staken zeker een centimeter naar voren. Ze wist uit ervaring dat ze een paar opvallende tepels had en ze had behoefte om ze hem te tonen. Ze wist ook dat het verleiden van een minderjarige jongen een opwindende bezigheid was waar veel volwassenen zich aan schuldig maakten. Over deze zaken had ze al veel hgelezen, maar ze had nooit geweten dat het zo’n spanning met zich bracht. Haar bloed klopte in haar slapen, ze wilde zich helemaal tonen. Ze volede zich verward en meegesleurd worden in een maalstroom van onbekende hartstochten. Ze draaide zich om en stond van haar krukje op. Ze keek strak naar de jongen terwijl ze één van haar borsten opbeurde en met de vingers van een hand de tepel begon te strelen. Ze voelde het helemaal in haar buik. Ze genoot nog even van de strelingen die veel lekkerder waren dan wanneer ze alleen was, Toen bracht ze haar handen onder de rok en trok die naar beneden. Ze wilde net zo doen als de vrouwen in de stripteasefilms. Ze liep haastig in haar witte broekje naar de kaptafel en haalde er een heel klein nylon slipje uit, daarna pakte ze haar witte zomerschoenen en verdween ermee achter de deur van de slaapkamer. Snel deed ze het broekje uit en trok de uitdagende rode slip aan. Ze stapte haastig in de schoentjes, die haar benen een opwindende lijn gaf en ging weer terug in de zonovergoten slaapkamer. De jongen stond nu bij het bed en maakte een verrastte beweging, toen hij haar weer zag. Ze liep opgewonden naar haar bed en ging ervoor staan, haar stevige benen een beetje uit elkaar. Ze wist dat haar schaamharen een beetje door de rode stof heen schemerden, ze duwde haar buik in de richting van de jonegn en lachte hem vriendelijk toe. Deze lachte verlegen terug en keek onbevreesd haar hele lichaam langs. De rillingen van genot liepen over haar rug en ze draaide zich langzaam rond om hem van alle kanten te kunnen laten kijken. Opeens schoot haar iets te binnen wat ze al meerdere malen in een stripteasefilm had gezien. Ze ging met de rug naar hem toe staan en stroopte het broekje langs haar ronde billen wat naar beneden en aan de voorkant tot de schaamharen er duidelijk overheen kwamen. Toen draaide ze zich langzaam weer om en zag de jongen reikhalzend kijken. Hij had zijn penis weer vastgepakt en bewoog die weer snel op en neer. Hij kon het zeker niet langer inhouden. Haar ademhaling ging gejaagd toen ze in het volle gezicht het slipje naar beneden trok en hem de dichte donkerbruine driehoek op haar buik toonde. Scheuten van genot gingen door haar onderbuik toen ze zag dat hij op het bed ging liggen en terwijl hij opzij naar haar bleef kijken, zijn hand sneller op en neer liet gaan. Haar vingers verdwenen ook tussen haar benen en begonnen daar , zoals ze al zo vaak alleen had gedaan, te wrijven en te spelen met de stijf geworden clitoris. Het gevoel begon bezit van haar te nemen en op hetzelfde ogenblik zag ze de jongen schokken en zich op zijn zij werpen, toen hij klaarkwam. Ze wierp zich met een gesmoorde kreet achterover op het bed en de storm van het klaarkomen nam bezit van haar. Ze wentelde zich bronstig heen en weer en het was alsof ze in tijden niet zo lekker klaargekomen was. Ze voelde met elke scheut hoe het vocht haar schaamlippen nog natter maakte. Het besef dat ze werd gadegeslagen bij dit meest intieme spel, had haar lust to de grootste hoogte opgezweept. Zwaar ademend bleef ze nog even nagenieten van de wellustige gevoelens die langzaam wegebden, maar niet voor lang, want vrouwen kunnen meerdere keren achtereen klaarkomen, dat wist ze heel goed van zichzelf. De jongen lag nog op zijn zij naar haar te jkijken, ze stond op en liep behaagziek heupwiegend door de kamer met alleen haar schoenen met hoge hakken aan. Ze bekeek zich in de spiegel en zag voor de zoveelste maal haar stevige wat gedrongen lichaam. De haardos op haar buik was wat plakkerig door het zweten en het klaarkomen en bedachtzaam, maar ervoor zorgend dat haar bewegingen goed door de jongen konden worden gezien, begon ze zich helemal te wassen. Ze wist dat de bewegingen van een naakte vrouw een man heel erg konden opwinden. Plotseling schoot er iets door haar gedachten. De lust was nog lang niet bevredigd en tijdens het wassen met het koude water, kwamen de verlangens in volle hevigheid terug. De jongen bleef ingespannen naar haar wulpse bewegingen kijken.Ze wilde hem bij zich hebben, hem aanraken, betasten. Ze wist dat het gevaarlijk kon zijn, maar ze moest eraan toegeven. Ze draaide zich om met het gezich naar de jongen en wenkte hem. Hij keek verbaasd en met een wat angstig gezicht haar richting uit. Ze lachte en wenkte hem nogmaals, hij gleed van het bed af en ging bij het raam staan met een niet begrijpend gezicht. Ze keek zenuwachtig rond. Hoe zou ze hem het duidelijk kunnen maken? Toen zag ze haar lipstick liggen en kwam op een idee. Ze dacht snel na en schreef toen met de lippenstift zo groot mogelijk op de spiegel: “Kom je vanmiddag naar mij toe om twee uur? Adres …” Ze liep zo dicht mogelijk naar het raam toe als ze durfde en wees op de spiegel. Ze zag dat hij het al gelezen had. Ze keek hem vragend aan en hij knikte heel duidelijk “ja”. Een opgewonden stemming maakte zich van haar meester. Ze keek naar z’n half opgerichtte penis en ze zag dat hij haar nog steeds met z’n ogen verslond. Ze stond nog even stil met de heerlijke warmte van de zon op haar lichaam en zwaaide naar hem. Hij zwaaide wat aarzelend terug. Ze pakte snel haar kleren en verdween achter de deur van de slaapkamer waar ze zich snel aankleedde.


Aantal keer bekeken: 15336
Waardering: 7.29 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 10 bezoekers online