Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

De liefste man ter wereld.

U leest om dit moment het verhaal De liefste man ter wereld gepost door saartje. Dit verhaal is gepost in de categorie liefdes verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar liefdes verhalen?
Categorie: liefdes verhalen
Gepost door: saartje
Gepost op: 2011-2-2

Verhaal:

De liefste man ter wereld
Via een datingsite ben ik in contact gekomen met dirk. Een man van 38, recent gescheiden en net als ik op zoek naar een beetje plezier. We voegen elkaar toe op msn en we beginnen te chatten. Al gauw merken we dat er iets inde lucht hangt, dat er meer is dan enkel lust en we besluiten af te spreken. Ik rijd op een vrijdagavond naar hem thuis en krijg mijn eerste langverwachte knuffel. We praten een beetje en we knuffelen en kussen. Maar al gauw raken we te opgewonden om het hier bij te laten en onze handen zitten binnen de kortste keren overal. Wat volgt is een heel innige, tedere en liefdevolle vrijpartij. terug thuis loop ik met een dubbel gevoel. Enerzijds op wolken want ik ben stilletjes aan verliefd geworden en dan de andere zijde van het gemis en de verboden liefde want ik zit in een relatie met kinderen. We spreken opnieuw af(na een paar afspraakjes die door omstandigheden niet konden doorgaan). Ik heb vrij weinig tijd en naar hem rijden kost me al een uur. Hij heeft het niet zo voor kamers waar ik eigenlijk wel blij voor ben want ik vind het zelf eigenlijk ook maar niets. We besluiten af te spreken op een kwartiertje van bij mij thuis om er een wandeling te maken op de dijk langs de schelde. Het was ongelooflijk koud maar wat was ik weer blij dat ik naast hem mocht lopen, kon genieten van zijn knuffels, zijn handen, lippen, de blik in zijn ogen,...
Nu mis ik hem weer en hoop ik hem gauw weer te zien want ik zie hem graag

Aantal keer bekeken: 2835
Waardering: 4.46 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 5 bezoekers online