Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

De man van de ANWB.

U leest om dit moment het verhaal De man van de ANWB gepost door **. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: **
Gepost op: 2007-6-10

Verhaal:

De man van de ANWB
Het is een warme zomerdag, ik rij lekker over een landwegetje met mijn haren in de wind. Dan begint het onder mijn motorkap te roken en mijn auto stopt met rijden. shit dat het ik weer. Ik stap uit en bel de ANWB die zijn er over een half uur. Moet ik een half uur wachten in die brandende zon. Ik doe mijn shirtje uit en ga in mijn bh op de motorkap zitten, zo kan ik nog een beetje bruin worden. Na 10 minuten komt er een auto aanrijden. Dat is snel denk ik. De auto stop. er stapt een hele mooie man uit. Auto pech? vraagt hij. Ja de ANWB is er over ongeveer 20 minuten zeg ik en glimlach geil. Zo dan hebben we even de tijd zeg hij. hij komt naar me toe en begint me te zoenen. wild zoenent trek ik zen shirt uit. ik ga met mijn handen over zijn kont hij gaat met zijn handen over mijn borstjes, mijn tepels worden hard. Al snel heeft zijn hand de onder kant van mijn rokje gevonden. ik ben zo vreselijk geil zegt ie. Ik ook zeg ik en ritst zijn gulp open zijn harde paal springt meteen naar buiten even sta ik versteld van zijn omvang, hij is zo groot en lekker dik. Ik trek mijn onderbroekje uit en hij stopt zijn lekker dikke lul in mij. Hij neukt me lekker hard met lange haalen. hij stot diep en lang dan komt er een auto aan rijden. De anwb, de man stap uit en ziet waar we mee bezig zijn. Zo lekker bezig zegt hij met een knipoog. hij maakt ziijn broek ls en loopt naar onze richting. hij is zeer knap we lachen beide. hij gaat op de motorkap zitten en ik krijg zijn lul (ookal zo dikke harde pik) in mijn mond. Ik begn te zuigen alsof mijn leven er vanaf hangt. Intussen heeft die andere jonge man zijn lul uit mijn soppende kutje gehaald en likt hij mijn geile kutje. hij likt mijn aardbeitje en stop dan zijn vingers in mij geile kutje ik kom gillend klaar en kan een schok door mijn lichaam niet onderdrukken. De mannen knikken goed keurend. Maar ik wil meer de man van de anwb vind het nou zijn beurt en hij stop zijn dikke pik en mijn kutje hij spuit me helemaal vol terwijl ik de andere aftrek ik hoor hem kreunen van genot. de man van de anwb begint m ijn tietje te maseren het is echt verrukkelijk. en weer voor ik een warm brandend gevoel opkomen in mijn onderbuik, ik schok met mijn hele lichaam en met z'n drieen hijgen en kreunen we wat af. dan kleden we ons weer aan. de man van de anwb repareert mijn auto en dan gaan we alle drie ons eigen pad. Dat was echt heerlijk denk ik als ik tervrede mijn auto weer start.

Aantal keer bekeken: 9912
Waardering: 5.95 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 7 bezoekers online