Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

De motorclub.

U leest om dit moment het verhaal De motorclub gepost door Janneke. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: Janneke
Gepost op: 2006-11-28

Verhaal:

De motorclub
Al vanaf de kleuterschool zijn Amanda en ik vriendinnen. We delen al onze geheimen, ook toen ons kinderlichaam veranderde in een meisjeslichaam: de eerste kriebeltjes in onze kutjes, de donshaartjes op onze venusheuveltjes en de tepeltjes die soms een beetje gevoelig werden. Als we bij elkaar sliepen, en dat gebeurde nogal eens, verkenden onze handen elkaars lichaam. We ontdekten het lekkere gevoel als we met onze vingers elkaars schaamlipjes streelden of als we op elkaar lagen, tongzoenend, en als we onze kutjes over elkaar wreven. Op de computer bekeken we plaatjes, waarop een man het kutje van een meisje likt en ook dat deden we. Amanda was de eerste die de sensatie van het orgasme onderging. Ik was haar kutje aan het likken, toen ze ineens een gilletje gaf en er water uit stroomde. Ze zei dat ze plotseling zo’n lekker gevoel kreeg, dat ze haar plas niet meer kon ophouden. Haar lichaam werd heel gevoelig en haar tepeltjes stonden recht overeind. Ze begon toen al kleine borstjes te krijgen.
We begonnen ons anders te kleden, onze buikjes lieten we bloot, we trokken strakke truitjes en spijkerbroeken aan, waarin onze prille borstjes kontjes sexy uitkwamen. Jongens begonnen belangstelling voor ons te krijgen en wij flirtten met ze. Wij genoten van die aandacht, lieten onze borstjes bevoelen, drukten onze kruisjes tegen harde bobbels in broeken en woelden met onze tongen in hun monden. Nog later verdwenen hun handen in onze slipjes, verkenden vingers onze natte spleetjes. Over onze hand, die in de broek van jongens hun warme pikken verwenden, sproeide warm zaad.
Als we bij elkaar logeerden, brachten we ’s avonds in bed onze lichamen in extase door elkaar te strelen en te likken. Hoe ouder we werden, hoe meer we hunkerden naar een gevuld kutje. Op een plaatje hadden we gezien dat twee meisjes elkaar neukten met één dildo. Dat leek ons heerlijk, maar hoe kwamen we er aan? We kenden niemand die er een voor ons kon kopen. Daarom besloten we het er maar op te wagen. In de sexshop hingen we een verhaal op dat Amanda’s moeder lesbisch was en een nieuwe vriendin had en dat we haar wilden verrassen voor haar verjaardag. De verkoper trapte erin en liet ons zijn dubbele dildo’s zien. We kozen een exemplaar dat lekker stevig was, maar ook buigzaam en we kozen de dunste. Het kostte al ons spaargeld. Hij gaf er ons een tubetje glijmiddel bij.
Die avond zouden Amanda’s vader en moeder nog laat een paar uurtjes op visite bij de buren. Wij zeiden dat we moe waren en naar bed gingen.
We haalden de dildo uit de verpakking. Op het plaatje erbij was te zien hoe je hem kon gebruiken. We kleedden ons uit en smeerden het glijmiddel op beide uiteinden. Daarna ging Amanda op haar rug liggen en ik ging op mijn knieën over haar heen zitten. Amanda manoeuvreerde de dildo zo, dat de uiteinden tegen onze schaamlipjes zaten. De dildo gleed een stukje mijn kutje in. Ik voelde mijn schaamlipjes er strak omheen zitten. Langzaam gleed hij wat verder tot ik hem tegen mijn maagdenvliesje voelde. Ook Amanda zei hij niet verder kon. We wachtten even en spraken af wat we zouden doen. We zouden tot drie tellen en dan zou Amanda de gebogen dildo naar zich toe trekken. Dan moesten de uiteinden wel verder in onze kutjes glijden. We kusten elkaar om elkaar te steunen, want nu zou het gebeuren. We telden tot drie en toen trok Amanda de dildo recht. Ik voelde een stekende pijn in mijn kutje. Onder mij hoorde ik een kreetje van Amanda. De dildo schoot verder mijn kutje in.
“Yes�, hoorde ik Amanda zeggen. “Deed het pijn?�
“Een beetje, niet erg�.
We begonnen te bewegen,
“Ik heb een beetje pijn�, hoorde ik Amanda zeggen.
“Dan moet je kutje eerst beter worden�.
We trokken de dildo eruit, beiden hadden we een beetje bloed aan onze benen en er zat ook wat bloed op de dildo.
Ik liet mij op Amanda vallen en knuffelde haar.
“We zijn klaar voor echte kerels�, fluisterde ze in mijn oor. Ik werd zo geil van die gedachte dat ik mijn schaamlipjes tegen Amanda’s kutje duwde en ik bewoog net zo lang tot ik klaar kwam.

We hebben nog vaak met de dildo gespeeld, leerden er op allerlei manieren mee klaarkomen.
Toen een paar maanden later de eerste echte penis in mij drong, had ik weliswaar een nauw, maar wel ervaren spleetje. Ik was in een geile bui en had die avond geen slipje aangetrokken. We stonden met een groepje jongens op onze vaste hangplek. Ik zat bij een jongen op schoot op een bankje, terwijl de andere jongens om ons heen stonden. We rookten en we dronken bier en bessenjenever. Misschien had ik wat te veel bessenjenever op om te beseffen wat er gebeurde. Ik weet nog dat ik motorgeronk hoorde. Ineens voelde ik iets mijn kutje binnenglijden. Ik vond het wel een geil idee. Iedereen om mij heen stond gewoon te kletsen, had blijkbaar niets door, terwijl er een pik in mij zat. Maar nog gekker werd het, toen ik voelde dat ik klaar ging komen. Ik riep zomaar:
“Oh, ik kom klaar�.
Iedereen keek naar mij.
Ik trok mijn rokje omhoog en riep verbaasd:
“Kijk hij spuit me vol�.
Achter me hoorde ik gekreun. De anderen kwamen om ons heen staan om in het halfdonker niets te missen. Ik voelde dat de pik zich in mij leegde. Het geil droop uit mijn kutje.
“Wat een lekker geil wijfje�, hoorde ik iemand zeggen. “Dat zou ik ook wel willen�.
Ze gaven me nog een paar slokken van de bessenjenever, zetten me op mijn knieën op het bankje en deden mijn rokje omhoog. Ik was te dronken om te protesteren. Even later voelde een pik in mij heen en weer gaan. Ik verloor alle besef van tijd. Steeds weer werd mijn kutje door andere pikken gevuld. Ik voelde geil en sperma langs mijn benen druppen.
Ik werd misselijk, moest overgeven, terwijl ze doorgingen met mij van achteren te neuken.
Waar is Amanda, dacht ik ineens. Wankelend stond ik op mijn benen.
“Waar is Amanda?�, vroeg ik.
Iemand zei dat ze achter het huisje was. Ik ging er naar toe, moest me aan de muur vasthouden om niet te vallen. Ik hoorde Amanda schreeuwen. Toen ik de hoek om kwam zag ik hoe een kale jongen met tatoeages op zijn armen zijn pik in het omhoog gestoken kutje van Amanda ramde. Zijn broek hing op zijn enkels. Ze lag op haar buik over het zadel van een glimmende motor. Aan de andere kant ervan stond nog zo’n kale kop. Hij duwde zijn lange, dikke pik in Amanda’s mond. Ze bewoog haar hoofd heen en weer.
“Amanda, wat doe je?�, mompelde ik.
De man die in Amanda’s kutje ramde, duwde me weg.
“Laat je nog maar eens verwennen door die puberlulletjes. Dit is het betere werk�.
Ik viel tegen de muur en gleed met mijn rug langs de stenen naar beneden. Zo bleef ik zitten toekijken. Ik hoorde Amanda kreunen. De man die me weggeduwd had, begon hardop te tellen, terug van tien. Bij één begonnen ze te grommen. Ik zag hoe mijn vriendin werd volgespoten. Haar naakte lichaam schokte. Het leek alsof ik naar een pornofilm keek, maar het was echt.
De mannen trokken hun stijve pikken uit Amanda. Wat waren ze groot! De man die haar van achteren had geneukt zette haar op haar benen en duwden haar in mijn richting. Ze wankelde op mij toe, maar viel op de grond. De mannen maakten hun kleren in orde. Ik strompelde naar mijn vriendin en ging naast haar zitten. Ik zag dat haar kutgaatje nog open stond en rood was. Er droop sperma uit.
Zo goed en zo kwaad het ging, hielp ik Amanda overeind, maar ze kon nauwelijks staan. Ze kreunde van pijn. Ik zag klodders zaad op haar kin. Ik zette haar tegen de muur en zocht haar kleren bij elkaar.
“Oh, mijn kutje�, stamelde ze.
Ik hoorde het geluid van motoren die gestart werden en daarna scheurden ze weg.
We strompelden naar onze fietsen. Ik weet niet meer hoe we thuis zijn gekomen, het duurde een eeuwigheid. Ik moest weer overgeven en Amanda riep maar dat haar kutje pijn deed. Gelukkig waren mijn vader en moeder niet thuis. We zijn zonder ons te wassen, naakt onder het dekbed gekropen, plakkerig van al het sperma dat in ons was gespoten en er weer uit was gedropen.
Ik was jaloers en nieuwsgierig naar de ervaring van mijn vriendinnetje. Twee enorme pikken!
“Ze zijn alle twee twee keer klaar gekomen, in elk gaatje een keer en dan ook nog tegelijk. Oh, mijn kutje doet pijn�.
Ik was ontzettend jaloers.

Mijn vuurdoop kwam een week later. Amanda en ik mochten achterop de motoren en werden meegenomen naar het clubhuis. We kregen iets te drinken, waarvan we bloedgeil werden. We hadden geen enkel bezwaar om ons uit te laten kleden en de ruige mannen naakt te bedienen. We werden eerst driftig gevingerd, maar later ieder op een enorme pik gespietst. Mijn kutje werd tot het uiterste uitgerekt.
We werden ieder met ons buikje op een tafel gelegd. Onze benen werden uit elkaar gezet.
Achter ons stonden twee mannen die hun broek lieten zakken. Ik voelde een enorme pik mijn kutje in glijden. Ik schreeuwde het uit van pijn. Naast me hoorde ik Amanda schreeuwen. Ook zij kreeg zo’n enorme toeter in zich. Voor ons stonden twee mannen. Ze haalden hun grote lullen tevoorschijn en begonnen er aan te trekken. Wat werden ze groot. Zo’n groot ding had ik nu ook in mijn arme kutje. Ik kreeg de enorme lul in mijn mond geduwd. Tegelijk gingen de mannen bewegen. Ik moest mij concentreren op mijn ademhaling, anders stikte ik. De twee pikken geselden in precies hetzelfde ritme mijn arme lijf. Ik hoorde aftellen, vanaf tien. Bij ‘nul’ explodeerden de eikels en werd ik op twee plaatsen volgespoten. Mijn mond vulde zich met lauw slijmerig vocht. Ik vond het niet lekker, maar ook niet vies. Ik probeerde het zaad weg te slikken, maar er kwam nog meer. In mij voelde ik de pik pulseren en dat was een geil gevoel. Ik gaf me er aan over en daardoor ontspanden mijn spieren. Een heerlijk gevoel kwam uit mijn kuiten naar boven en barstte uiteen in mijn kutje. Terwijl ik de dikke pik aflikte, kwam ik met een schreeuw klaar. Minutenlang schokte mijn lichaam na. Ik keek naast me. Amanda’s gezicht zat onder de sperma. Ik zag hoe iemand zijn enorme pik in Amanda ramde en hoe Amanda wanhopig probeerde de schokken op te vangen. Ze schreeuwde het uit van pijn en genot. Geil en zaad droop langs haar benen. Op de grond lag een plasje.
Alle mannen die in de motorclub aanwezig waren, gaven ons een beurt. Van voren en van achteren werden we een aantal keren volgespoten. Ik kwam nog één keer klaar. Amanda vaker, want ik hoorde haar allerlei geile dingen roepen naar haar belagers.
Toen ook de laatsten ons hadden volgespoten, werden we op dekens die op het biljart lagen, gelegd. Kermend om onze uitgewoonde kutjes kropen we tegen elkaar aan. Ons haar en onze gezichten zaten vol met kleverig zaad.
We vielen direct in slaap.
Later op de avond werden we achter op de motor gezet en weer naar ons dorp gebracht. Bij elke hobbel in de weg schreeuwde ik het uit van pijn vanwege mijn uitgewoonde kutje.
Dagen heb ik niet kunnen zitten, en trouwens ook amper lopen, maar deze ervaring had ik niet willen missen.

Een week later gingen we achterop de motor mee naar een bevriende motorclub. We hadden een stoer motorpak aan, waar onze lange blonde haren prachtig bij af staken. Als gebaar van die vriendschap werden we aan de leden aangeboden. De voorzitter legde me naakt met mijn buik op de tafel en nodigde de voorzitter van de gastheren uit zijn enorme lul in mijn kutje te duwen. De anderen stonden eromheen met een biertje. Ik wilde een goede beurt maken; dus ik ving de stoten zo goed mogelijk op. De voorzitter begon af te tellen vanaf tien en iedereen telde hardop mee. Bij nul stroomde ik vol zaad en tegelijk kwam ik schreeuwend klaar. Ik voelde mijn keiharde tepeltjes op de koude tafel schuren. Er werd geproost op de vriendschap.
Die avond kregen Amanda en ik de dikke pikken van onze gastheren in onze kutjes, die daardoor weer rauw werden. We moesten het de hele week rustig aan doen en smeerden onze schaamlipjes in met zachte zalf.
Aantal keer bekeken: 23373
Waardering: 6.57 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 9 bezoekers online