Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

De nacht....

U leest om dit moment het verhaal De nacht... gepost door Nanou Gevaert. Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: Nanou Gevaert
Gepost op: 2010-9-11

Verhaal:

De nacht...

Het was 17.00 uur. Mijn moeder was niet thuis van haar werk. Ik had nog wel een zus van 15. Zelf ben ik 10. Mijn zus was aan het chatten met haar lief. Ikzelf speelde boven. Ik dansde. Opeens hoorde ik gekraak aan het raam. En dan ,,Tik... BONK... Tik... BONK...''. Ik liepzo snel mogelijk naar beneden. Mijn zus was nog altijd levend aan het chatten met haar lief. Ik zette me in de zetel, naast haar. Want zij had een laptop. Ik zette de tv aan. Om 17.30 kwam moeder thuis. 'Hallo kinderen!! Met wie chat je, Amélie?'
'Met mijn lief.'
'Alex, lieverd. Is het wel goed dat je naast je zus zit?' Ik keek meteen naar Amélie en smeekte 'Pleaaaase'. 'Ja geen probleem hoor!' zei Amélie toen. Ik gaf haar een kus op de wang.
'En wat eten we!!' zei mama. 'Oh nee,' riepen we, 'spinazie!!!!!!!!!'. We zetten ons aan tafel. Ik at hapje voor hapje. Amélie... 1 2 3 en het was op. Ik ging boven spelen. Na een tijdje hoorde ik: KRAAAAAK... STAMP... KRAAAAAAAK... STAMP... Ik rende naar beneden. Moeder en Amélie hadden een briefje achtergelaten: We zijn naar de winkel schat. 'Oh nee...' Ik dacht bij mezelf: Ik leg me onder het deken en kijk wat tv.Om 19:15 kwamen ze terug. Met chips. Ik at ze meteen op. Het waren er (gelukkig) drie zakjes. Ik moest gaan slapen.
Boven hoorde ik Krak... Tik... BONK... STAMP... Ik zag een zwarte gedaante voor mijn ogen flitsen. Ik wist niet wat te doen. Opeens zag ik iemand boven mij hangen!!! Hij sprong op me!! Maar dt was ook het laatste wat ik ooit zag... Die nacht toch. De volgende morgen waakte ik. Ik lag in mijn bedje. Maar... Een moordenaar greep me vast, wurgde me en smeet me uit het raam. Toen die nacht deed ik het bij me zus... Tik... Stamp... BONK... Krak...

>>>>>>>>Einde<<<<<<<<

Aantal keer bekeken: 2788
Waardering: 5.16 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 8 bezoekers online