Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

De put der Dood (WAARGEBEURD).

U leest om dit moment het verhaal De put der Dood (WAARGEBEURD) gepost door Novin. Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: Novin
Gepost op: 2011-8-22

Verhaal:

De put der Dood (WAARGEBEURD)
Mijn overgrootmoeder had een beste vriendin vroeger genaamd Elena.
Zij heeft dit verhaal waarschijnlijk aan haar vertelt en mijn oma aan mij.
Ze zeggen dat het een waargebeurd verhaal is

1834

Elena en haar tweelingzuster Daisy waren nieuwe inwoners van de villa S.t drongrasove.
Op een nacht had de vader van de tweeling een ongeluk omdat hij in en berm was gereden. Het was mistig en hij zag dingen niet zo goed. De moeder moest noodzakkelijk naar de zieken huis en liet de tweeling alleen achter. Elena een Daisy beloofden om de deur voor niemand te openen.
behalve voor hun beste vriend. De moeder van hen dacht gewoon dat ze een denkbeeldige vriendje hadden maar later bleek dat niet waar te zijn.

Elena en Daisy staarden uit het raam in het donkere mist. "Kijk daar is dat jongetje weer Elena!" zei Daisy opgewonden."Hij wenkt ons zullen we hem volgen? Misschien wilt hij spelen met ons?" "Daisy mama heeft gezegd dat we s'avonds niet weg mogen en al helemaal niet de deur openen" Elena is de wijste van de 2. Maar Daisy was zo eigenwijs en rende naar de deur. Ze deed open en ging achter haar vriendje aan. "Dais wacht nou even ik ga met je mee!" De jongen wenkte naar de put helemaal achterin de tuin. Daisy en Elena volgden. "Daisy hij is druipnat!".
"is dat zo erg?" snauwde ze haar zusje toe. Elena zij niks meer. "Maar mama had gezegd dat we niet bij de put mogen komen, de deksel is er nog niet geplaatst." "Niks mama we gaan erheen en jij houd je mond tegen mama" zei Daisy.

En zo speelden de meisjes met het jongetje . totdat hij op het rand van de put ging staan. Daisy sprong ook op het rand van de put en danste eromheen.
Elena deed dat niet. " Daisy ga er nou vanaf anders val je er straks nog in!"
Toen Daisy naar haar zusje wou luisteren verloor ze haar evenwicht en viel inderdaad zoals haar zusje had voorspelt in de put. De put was erg diep. Daisy schreeuwde het uit en na een paar seconden hoorde Elena een plons. " ahhh Er ligt hier een skelet.! "schreeuwde Daisy naar boven.
"Dus het verhaal dat mama had vertelt was waar dat er een jongetje in was verdronken." dacht Elena in haar hoofd
"dat betekent dat onze vriend de geest van dat jongetje is!" geschrokken deinsde Elena achteruit want dat jongetje duwde haar richting de put. "help!" schreeuwde Daisy. "Haal me eruit Elena!" Elena rende naar de emmer en liet het zaken totdat haar zusje het kon vastgrijpen. Ze hijgde met al haar kracht de emmer naar boven maar liet telkens zakken. Opeens lukte het haar. Het druipnatte jongen hielp haar mee en glimlachte. Daisy kwam boven en snakte naar adem. Gauw gingen ze naar binnen om Daisy andere kleren aan te trekken. Elena bedacht dat ze maar niks kon vertellen over dat jongetje. "hij wilde me helpen" Dacht Elena in haar hoofd.
"Elena we vertellen niks aan mama oke?" "Vooruit dan Maar beloof me om nooit meer zo stom te zijn om niet naar mij te luisteren ook al ben ik de jongste!"
"Beloofd" stemde Daisy mee in. "Bovendien gelooft mama toch niet in wat wij kletsen. Ze zegt dat het allemaal onzin is " zei Daisy.
"We gaan voorlopig niet met dat jongetje spelen Dais" zei Elena.
"Ja hij heeft gevaarlijke invloed op ons."zei Daisy maar.
En zo zat de tweeling op de sofa naar een film te kijken totdat hen ouders thuiskwamen.

Made by Novin
(ik heb de verhaal een beetje aangepast)

En ik wil jullie waarschuwen voor als jullie een jongere broertje of zusje hebt. Er goed opletten en ze nooit in de buurt van een put zonder deksel te laten spelen.

Aantal keer bekeken: 11281
Waardering: 5.38 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 6 bezoekers online