Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

De sauna ontmoeting.

U leest om dit moment het verhaal De sauna ontmoeting gepost door Jacob Jonker. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: Jacob Jonker
Gepost op: 2006-11-20

Verhaal:

De sauna ontmoeting
De Sauna.

Zins kort is er bij ons in de stad de mogelijkheid om tussen de middag een lunchsauna te gebruiken. Ik maak daar regelmatig gebruik van. Er zijn op dat uur maar weinig bezoekers en je kunt in alle rust genieten. De laatste paar keer valt het mij op dat wanneer ik mij ga aankleden om weg te gaan steeds weer dezelfde oudere dame binnen komt. Ze ziet er voor haar leeftijd, ik schat haar in de 60, bijzonder goed uit. Ze is altijd jeugdig gekleed met steeds weer mooi en sexy ondergoed aan. Naakt heb ik haar tot op heden nog niet gezien. Ik was altijd eerder klaar en langer blijven kon ivm het lunch arrangement ook niet. Ik baalde er wel wat van.

Deze week ging ik weer naar de sauna. Bij de ingang liep ik haast tegen deze wat rijpere vrouw op. Ik excuseerde mij en hield ridderlijk de deur voor haar open. Na dat we ons hadden ingeschreven liepen we door naar de kleedkamer. Ik werd al opgewonden van de gedachte dat ik haar nu eindelijk eens naakt zou kunnen zien. Dit had tot gevolg dat er iets in mijn broek begon te groeien. Ik vond dat eigenlijk helemaal niet leuk. Aangekomen in de kleedkamer stonden wij onze sauna uitrusting aan te trekken. Ik was, op mijn slip na, al helemaal uitgekleed toen zij mij vroeg of ik haar sluiting van haar BH even los wou maken. Het was een nieuwe BH en het ging allemaal nogal moeilijk vertelde ze me. Ik ging naar haar toe en maakte haar Bh los. Ik liet de bandjes over haar armen naar beneden vallen. Haar armen gingen er als vanzelf uit en ik had achter nog steeds haar BH vast. Onder haar armen door schoof ik de achterste sluiting naar voren. Ik voelde de aanzettingen van haar volle borsten. Er ging een rilling door mij heen. Ze bedankte me hartelijk en kleedde zich verder uit. Ik moest eerst even gaan zitten. In mijn broek was iets tot volle wasdom gekomen. Toch maar mijn slip uit en naar de douche ruimte.

In de douche stond de dame haar al heerlijk te douchen. Ik ging naast haar staan en begon mij met de shampoo in te zepen. Ze keek naar mij en glimlachte bij het zien van mijn jonge heer. “Zou je mijn rug even in kunnen zepen�: vroeg ze. “Ja natuurlijk�: zei ik. Ik heet trouwens James zei ik. “Zeg maar Greetje�: zei ze. “Heb je het heet�: vroeg ze. “Ja�: zei ik en begon haar rug in te zepen. Ik begon bij de schouders maar ging langzaam verder naar beneden. Op een gegeven moment kwam ik bij haar billen aan. Ik bedacht mij niet en begon ook deze in te smeren. Ik voelde dat zij haar billen naar achter drukte. Hierdoor werd ik steeds vrijer. Ik pakte de doucheschuim en deed een grote hoeveelheid op mijn handen. Aangemoedigd door haar reactie begon ik haar buik in te smeren en ging langzaam naar boven. Hier vond ik een paar mooi grote ronde borsten met een paar knoppen van beton. Langzaam liet ik mijn handen over haar borsten gaan. Ze waren zo groot en rond dat ik ze haast niet in een hand vast kon houden. Haar borsten waren toch ook nog vrij stevig en hingen niet echt. Greetje begon steeds zwaarder te hijgen van mijn massage en het knijpen en trekken aan haar kei harde nippels. Haar achterwerk drukte steeds harder tegen mijn voorgevel aan. Deze stond op volle oorlogssterkte te kloppen tegen haar billen. Een hand liet ik weer langzaam over haar lichaam dwalen en kwam uit op haar dijen. Als door een wesp gestoken deed ze haar benen nog verder uitelkaar. Dit gaf mij de vrijheid om via de binnenkant van de dijen weer omhoog te gaan. Ik kwam uit bij een wel heel erg nat kutje. Deze was wel heel erg zwaar begroeid. Dit vind ik persoonlijk niet zo fijn maar de rest vergoede alles. Ik ging over haar heuveltjes en kwam uit bij haar klitje. Ik begon hier mee te spelen. Greetje begon steeds zwaarder te hijgen en smeekte mij om haar lekker klaar te maken. Ik ging nog een paarkeer over haar klitje en tot mijn grote verbazing kwam ze hierdoor al behoorlijk klaar. Ze draaide zich om en gaf me een kus op mijn sprakeloze mond. Dat een vrouw zo snel klaar kon komen. Ik vroeg haar hoe dat kwam. “Kom maar mee naar het stoombad dan zal ik je mijn verhaal vertellen�: zei ze.

Samen liepen we naar het stoombad. We gingen achterin op de grote gemetselde bank zitten. Ik zette mijn ene voet op de bank en de andere op de grond. Greetje deed hetzelfde en zo zaten we vis a vis en begon ze haar hele levensverhaal te vertellen. Op jonge leeftijd was ze getrouwd met Jan een boerenzoon uit de provincie. Twee weken nadat ze waren getrouwd was Jan door de stier gegrepen en overleden. Hierna was ze nooit weer getrouwd en had ook nooit weer een vriend of zoiets gehad. Tijdens het vertellen van haar levensloop begon ze zachtjes te huilen. Ik kwam wat dichter naar haar toe en legde mijn armen om haar heen. Ze legde haar hoofd op mijn schouder en kwam dicht tegen mij aan te zitten. Haar ene been ging over die van mij heen en haar kut drukte op een gegeven moment tegen mijn lul. Deze begon door dit gevoel weer tot leven te komen en kwam weer langzaam op sterkte. Hij begon tegen haar kutje aan te drukken. Langzaam ging ik iets naar achter zodat mijn jonge man iets ruimte kreeg. Op een gegeven moment was hij gepositioneerd voor haar kutje. Langzaam ging ik weer naar voren en drukte mijn lul tegen haar kut. Toen mijn eikel langzaam naar binnen gleed veerde Greetje op. Ze begon langzaam mijn paal naar binnen te werken en zat op een gegeven moment helemaal bij mij op schoot met een glimmend gezicht. Wat heb ik dit vreselijk gemist ik kom er nu pas achter. Mijn harde leuter zat helemaal in haar opgesloten en ik deelde haar me dat wat mij betreft ze vaker van mijn diensten gebruik mocht maken. “O wat lekker en doen we dat dan altijd hier?� “Jij mag het zeggen maar laten we ons nu eerst maar eens concentreren op waar we nu mee bezig zijn.� “Ja rag hem er maar lekker door heen.�
Ik pakte haar bij haar kont en liet mijn staaf in en uit glijden. Haar honingpotje stroomde over van het vocht. Na een paar kleine plaag stootjes duwde ik hem er in een keer helemaal in. “Oh�: zei ze,� wat lekker ga door ik wil hem helemaal.� Na een paar diepe stoten kwam ze luid kreunend klaar. “Oh ik wist niet dat het zo lekker kon zijn.� Ik ging door en legde haar op de bank en verdween met mijn gezicht tussen haar benen. “Wat doe je nu�: riep ze. “Wacht maar af�: en ik begon haar kutje uit te slikken. Haar geil liep er met stralen uit. Mijn tong ging over haar grote lippen en de kleine werden ook niet overgeslagen en als klap op de vuurpijl zoog ik haar klitje naar binnen. Hier werd heel hard aan gezogen en voor de derde of vierde keer kwam ze klaar. “Ik kan niet meer�: zei ze:� maar kom jij eens bij mij jij bent nog niet een keer klaar gekomen. Wat doen we daar aan?� Ik ging zitten en zei tegen haar dat ze mijn leuter maar eens in haar mond moest nemen. “Dat heb ik nog nooit gedaan maar als jij het zegt�: en zo nam ze hem voorzichtig in haar mond.
Ze begon aan mijn eikel te sabbelen. “Neem hem dieper dat is lekkerder voor mij maar ook voor mij.� Steeds dieper en dieper nam ze mijn leuter in haar mond. Tot mijn verbazing ging hij er helemaal in en dat is toch meer dan 17 cm. Geraffineerd zoog ze aan mijn pik. “Ga door zei ik, ik kom zo klaar.�: riep ik. “ Kan ik dat lekker in mijn kut gespoten krijgen�: vroeg ze me. “Ja zei ik ga maar liggen dan krijg je hem van me�. Met haar benen wijt open lag ze voor mij. In een haal duwde ik mijn pik naar binnen en ondertussen kneedde ik haar klitje. Na een paar keer op en neer te zijn gegaan kon ik het niet meer houden. Ook Geertje kwam weer heerlijk klaar en ik schoot mijn kruit diep in haar kut. “Nu moet ik het eerst rustig aan doen�: zei ze:“ik kan niet meer�. “Kom zei ik we nemen een koude douche en gaan even in het bubbel bad liggen te bekomen�. Een goed idee en zo gebeurde. In het koude bad, waar niets meer overbleef van wat eens een betonnen staaf was, koelde alles flink af. Hierna gingen we naar het bubbelbad. Ik ging in de hoek zitten en zette het bad aan. Het water was heerlijk warm. Geertje ging tegen mij aanzitten. Ik sloeg een arm om haar heen. Loom lagen we daar in het warme bad uit te rusten van wat was gebeurt. Na een tijdje keek ik naar Geertje en zag dat ze in mijn armen lag te slapen. Ik bleef stil zitten maar mijn hand ging weer op onderzoek uit over haar lekker strak lichaam. Als vanzelf kwam ik weer uit bij haar grote stevige borsten. Haar tepels waar weer tot normale proporties terug gekeerd. Voorzichtig begon ik ze weer te kneden en te strelen. Binnen een paar minuten waar ze weer zo hard als kogels. Ik ging verder met mijn onderzoek en kwam als vanzelf uit bij haar benen. Langzaam ging ik via de binnenkant weer naar boven. Langzaam gingen haar benen verder uit elkaar zodat ik vrij baan had om daar te komen waar ik heen wou. Toen ik bij haar grotje was aangekomen stonden haar lipjes al weer op een kiertje. Voorzichtig ging ik naar binnen. Ondertussen werd Greetje wakker van mijn inwendig onderzoek. Oh wat doe je nu weer. Zei ze. Vind je het lekker? Vroeg ik. Ja ga maar lekker door. Ze kroop nog dichter tegen mij aan zodat ik ruim de mogelijkheid had haar te verwennen. Haar hoofd was vlak bij die van mij. Ik keek haar aan en gaf haar een kus op haar mond. Dit had ze niet verwacht en van verbazing ging haar mond iets open. Net ver genoeg dat ik mijn tong naar binnen kon schuiven. Een lichte huivering ging door haar heen. Ik zocht haar tong en begon er mee te spelen. Na een momentje speelde haar tong ook met die van mij. Mijn hand was weer afgedaald naar het warmste plekje van Geertje. Twee vingers liet ik verdwijnen in haar natte spleet. Op een gegeven moment stond ze op en ging op haar knieën boven mij zitten en wreef met har kut over mijn harde staaf. Met behulp van haar hand bracht ze mijn staaf in stelling zodat ze hem kon ontvangen. Langzaam liet ze zich zakken over mijn staaf tot dat hij er helemaal in zat. Ik pakte haar bij haar kond en bewoog haar op en neer over mijn paal heen. Al snel begon ze te hijgen en kuste me weer vol op de mond. Ik liet mijn tong weer spelen met de hare. Mijn handen gingen naar haar borsten. Haar gehijg werd steeds heftiger en het duurde niet lang of ze kwam zwaar hijgend klaar. Voorzichtig wipte ik mijn lul uit haar kut en plaatste hem voor haar andere gat. Ik liet haar langzaam zakken en omdat ze nog volkomen lag bij te komen van haar orgasme koste het mij niet veel moeite om in haar kontje te komen. Toen mij eikel al bij haar naar binnen was veerde ze op en kwam weer bij haar positieven. “Wat doe je nu weer�: riep ze. “Wacht maar af en laat het maar aan mij over�. Gelijktijdig schoof ik verder in haar kont. “Oh wat lekker. Ik heb in dit uur meer geleerd dan in mijn hele vorige leven�: kermde Geertje. “Ga door ik wil alles.� “En alles zal je krijgen�: zei ik tegen haar. Langzaam ging ik in haar op en neer. Het verwonderde mij dat wij nog steeds alleen waren in de sauna en ging vrolijk verder. Door haar strakke kont werd het mij al gauw te veel en ik vroeg haar waar ze mijn slagroom wilde ontvangen. “In mijn darmen oh ja en veel heel veel�. Al gauw kwam ik tot een volledige explosie in haar kont. Terwijl ik mijn schoten afvuurde kwam Geertje ook weer klaar.
We hebben nog even wat nagezeten en bekomen van onze acties. Het was al weer tijd om weg te gaan en samen zijn we onder de douche gegaan en hebben ons daarna aangekleed.

jonkerjacob@hotmail.com

Aantal keer bekeken: 36317
Waardering: 6.30 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 8 bezoekers online