Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

De shawl van de buurvrouw.

U leest om dit moment het verhaal De shawl van de buurvrouw gepost door Bennie. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: Bennie
Gepost op: 2010-4-22

Verhaal:

De shawl van de buurvrouw
Ik was 19, heel erg verlegen en had nog nooit een vriendin gehad. Al sinds ik interesse kreeg in het vrouwelijke geslacht, was ik verliefd op mijn buurvrouw Tiny. Ze was net zo oud als mijn moeder en kwam regelmatig bij ons thuis. Ik kon mijn ogen dan niet van haar afhouden.
In mijn ogen was Tiny de perfecte vrouw. Haar mooie ogen, haar prachtige rode haar, de manier waarop ze liep, hoe ze lachte en vooral: de prachtige outfits die ze droeg. Het was een genot om naar te kijken.
Tiny werkte in een damesmodezaak. Ze zag er altijd schitterend uit. Ze droeg altijd een rok met daaronder meestal zwarte panties. Daarboven had ze normaal gesproken een chique damesblouse aan. En haar handelsmerk was dat ze altijd een grote damesshawl had omgeslagen. Bij vrijwel alle vrouwen vond ik zo'n shawl maar niks. Echter, Tiny droeg ze met zoveel stijl dat het juist opwindend werd.
Tiny was natuurlijk onbereikbaar voor mij. Ze was 30 jaar ouder dan ik, getrouwd en had 2 kinderen. Maar dat mocht de pret niet drukken. Al mijn fantasieën gingen over Tiny. Bij het masturberen, een dagelijkse bezigheid tijdens mijn tienerjaren, dacht ik alleen aan haar.
Het was zaterdagmorgen. Mijn moeder zou die avond samen met Tiny naar de schouwburg gaan in de stad tien kilometer verderop. Mijn vader lag ziek op bed dus mijn moeder vroeg of ik ze die avond wilde brengen. Ik had net een maand mijn rijbewijs en was eigenlijk een beetje angstig om naar een vreemde stad te rijden. Omdat Tiny ook meeging, besloot ik om het toch maar te doen.
Na het avondeten rende ineens ook mijn moeder misselijk naar het toilet. "Ik duik mijn bed in" zei ze toen ze terug was. "Wil jij Tiny even afzeggen?" Met bonkend hart liep ik naar het huis van de buren. Tiny deed open. Ze zag er prachtig uit. Ze had een lange zwarte rok aan met een hoge split, zwarte fantasiepanties en een meerkleurige damesblouse. Daarboven droeg ze een grote roodgele shawl. "Eh... m...mijn moeder is ziek dus ik kom eigenlijk afzeggen." Mijn stem was hees. Ik bloosde. "Hè wat sneu voor je moeder zeg. Ze had zich er zo op verheugd." Tiny lachte naar me. "Dus ik moet alleen?" zei ze vragend. "Dat is wel een beetje saai hoor, alleen in zo'n zaal. En mijn man moet vanavond naar een verjaardag. Heb jij geen zin om met me mee te gaan?" Mijn hoofd werd roder en roder. "Eh..w.wat?" stotterde ik. "Gezellig, dat is dan afgesproken. Zullen we gaan?" Ze zei haar man gedag en gaf me een arm.
Ik deed de autodeur voor haar open. Ze nam plaats. Ik stapte aan de andere kant in en we reden richting de schouwburg. Tijdens de autorit was het stil. Tiny stiftte haar lippen nog wat roder. "Je was natuurlijk liever met mijn dochter gegaan" zei ze terwijl we voor een stoplicht stonden "Eh n..n..nee hoor, ei..eigenlijk niet". Ik staarde naar haar shawl. Totdat de auto achter me toeterde. Ik trok weer op. "Eh u..u.. ziet er mooi uit." Ze lachte. "Dank je" antwoordde ze. "Wat vind je het mooist?" Ze kruiste haar benen. "Eh .. alles eigenlijk." We waren er echter bijna en reden de parkeerplaats op.
Even later zaten we op onze plaatsen. Toen de voorstelling begon, werd het donker in de zaal. Van de voorstelling zag ik niks. Ik zat alleen maar naar Tiny te kijken. Ze zag het en boog zich naar me toe. Haar shawl gleed daarbij langs mijn nek. Het was een heerlijk gevoel. "Als je alleen maar naar gaat zitten kijken, kunnen we in de pauze beter naar huis gaan". Ze lachte ondeugend. "Eh..u..uw shawl" hakkelde ik. "Wat is er met mijn shawl?" vroeg ze. Langzaam maakte ze de shawl los en bewoog hem een paar keer langs mijn gezicht. Met een schok kwam ik klaar. "Volgende keer mag je hem zelf om, lieverd".

Aantal keer bekeken: 18052
Waardering: 4.44 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 7 bezoekers online