Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

De succubus.

U leest om dit moment het verhaal De succubus gepost door scarlett. Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: scarlett
Gepost op: 2010-12-24

Verhaal:

De succubus
De succubus.
Heel ver weg voorbij de stille bergen in het duistere bos woont een meisje ze is beeldschoon echt heel mooi witte haar witte gave huidje en de mooiste blauwe ogen die ooit gezien hebt. ze woont alleen in een grot elke ze is lief en aardig ookal kent niemand haar maar als zij honger ren dan weg voor het te laat is elke maand gaat zij naar het dorp en verdwijnen er jongens.niemand verdenkt haar niemand kent haar.maar er verdwijnen jongens want zij eet ze op ze is een demoon ze eet jongens verscheurt ze en daarna wanneer ze alleen in het bos komen alle dieren weer naar haar toe.opeendag was er een jongen in het bos alleen aan het lopen maar omdat zij altijd honger heetf is geen enkele jongen veilig zij rook zijn bloed ze is natuurlijk een succubus en en volgde de geur en toen ze hem zag staan draaide hij zich om hij keek haar aan en toen schrok hij zich dood 1st zag die een beeldschoon meisje daarna een monsterlijk ding haar ogen verden heel licht maar toch fel groen haar gezicht werd witter dat het al was dat je al haar aderen kon zien haar ooglid wit zwart en haar tanden werden heel puntig niet lang maar erg scherp haar rug werd krom met een boggel en haar nagels lang en lelijk en geel en vies ze schreeuwde aanstaanjagend eng en luid en verscheurde de jongen bloed zat op heel haar gezicht.En toen dacht ze dit was het lekkerste hapje van vandaag

Aantal keer bekeken: 1774
Waardering: 2.50 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 11 bezoekers online