Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

De tekening van mijn broertje.

U leest om dit moment het verhaal De tekening van mijn broertje gepost door Hyc. Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: Hyc
Gepost op: 2009-12-20

Verhaal:

De tekening van mijn broertje
Het begon toen Lisa en haar familie naar Frankrijk gingen. Ze hadden daar een vakantie huis in de middle of nowere, het lag in een bos, maar vooral dat was het mooie dachten ze.
Jaren lang zijn ze niet geweest vanwege een ongeval met het zusje van lisa, ze is daar in dat bos aangereden en overleden. Niet lang daarna zijn ze neit gaan slapen daar tot dit jaar..

Lisa sliep bijna elk jaar op zolder, ze vond het elk jaar heel eng en beslootte voor 1 nacht met der broertje te ruilen, raar genoeg vond haar broertje het goed terwijl ze zeker had verwacht dat hij tegen zou werken. Die nacht keken ze tv in de woonkamer, iets over leven en dood. Lisa vond het een raare documentaire en vertrok snel naar der nieuwe slaap plaats. Toen ze in de middag haar spullen naar de kamer van der broertje bracht heeft ze het meteen een beetje gezellig gemaakt, ze had de posters van der broertje weggehaald behalve een tekening.. er stond een paar rare krassen en het word leven heel vaag op. Het was erg raar omdat haar broertje nooit tekend en meer bezig is met voetbal , maar omdat ze bang was weer naar de zolder te moeten gaan liet ze het hangen. Ze vond die tekening maar eng en sliep zo, zodat ze het niet zag.

Tik tak tik tak hoorde ze de hele tijd, de klok van der broertje irriteerde haar, zij had dat niet in haar kamer, ze stond op en liep naar de klok, Lisa merkte op dat de vloer erg kraakte als je liep, al krakend liep ze naar de klok en deed het uit. Ze hoorde uit de gang geluiden van de tv, wat vreemd dacht ze, Haar ouders keken nooit tv in de avond omdat ze bang zijn om de kinderen wakker te maken. Zonder nog te denken aan de televisie liep ze al krakend terug naar haar bed. Na een enige tijd hoorde ze gekraak, oh het is vast haar moeder die haar welte ruste komt zeggen, langzaam verschijnt er een schim onder de deur, ze ziet een schim met 2 staarten in haar haar.. Dat kan niet! haar moeder heeft kort haar, net als de rest van de familie, behalve haar pas overleden zusje.. langzaam hoort ze de krakende voetstappen steeds dichterbij komen, ze dook onder de dekens en deed haar ogen stijf dicht toen de deurknap krakend en piepend naar beneden ging en de deur open ging.. langzaam hoort ze de voetstappen dichterbij komen en toen was het stil. Geschokken voelt ze iemand trekken aan de dekens en langzaam doet ze haar ogen open en dan ziet ze een persoon, een iets een ding met dezelfde 2 staarten als haar overleden zusje.. wit masker die haar ene deel bedekt en de ander kant is verminkt. Ze schreeuwt de hele familie bij elkaar en gillend komen de moeder en vader aanrennen. De vader pakt een stok en slaat het monster in elkaar en dan valt de masker er af en komt het gezicht van het broertje te voorschijn, bleek en wit. En dan dringt er iets door, het was het broertje die Lisa wou laten schrikken. Geschokken rent de moeder en vader huilend naar het broertje toe die ademloos en dood in de handen van lisa rust. Terwijl de ouders huilend en verward rond lopen kijkt Lisa geschokken naar de tekening van haar broertje, waar op eens tussen al die krassen in plaats van leven, een met rood geschreven "dood" staat. Dezelfde rood als het bloed die druipt uit het hoofd van haar broertje, hetzelfde rood die nu op de grond ligt en hetzelfde rood die nu in de handen van lisa ligt...

Aantal keer bekeken: 3227
Waardering: 6.55 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 14 bezoekers online