Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

De verkrachting door anoniem.

U leest om dit moment het verhaal De verkrachting door anoniem gepost door ANONIEM. Dit verhaal is gepost in de categorie sex verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar sex verhalen?
Categorie: sex verhalen
Gepost door: ANONIEM
Gepost op: 2009-6-22

Verhaal:

De verkrachting door anoniem
Toen ik 18 was liep ik een keer op straat, gewoon naar het dorp. Ook moest ik door een klein donker straatje, daar gebeurde het.
ik liep langs een busje dat half op de stoep geparkeerd stond. Ineens werd de deur snel open geschoven en kwam er een man uit. Hij greep mij vast aan mijn armen, waardoor ik gilde"laat me los!" De man deed dit niet, in plaats van dat trok hij mij het busje in en plakte mijn mond dicht. Ik voelde dat het busje begon te rijden, daardoor voelde ik me bang.
We reden naar een kleine boerderij in het bos. Daar trok de man me uit het busje mee naar binnen. Ik probeerde tegen te stribbelen maar het lukte niet, hij was veel sterker. Hij sloeg me kei hard op mijn hoofd waardoor ik buiten westen raakte.
2 dagen later werd ik wakker, met handen en voeten aan een bed gebonden. Hoe kwam ik hier op een bed? ik wist het allemaal niet meer...Lang heb ik op dat bed gelegen, ik probeerde me los te rukken maar dit lukte alweer niet. Opeens kwam er een man binnen:"zo, je bent wakker zie ik" zei hij met een gemeen lachje. Hij ging bij me op bed zitten en zoende me heftig op de mond. Ik vond dit helemaal niet fijn en probeerde er onderuit te komen. De man was veel te sterk en het had geen zin. Ineens voelde ik zijn tong naar binnen glijden en zijn hande over mijn lichaam gaan. Hij stopte bij mijn borsten C-Cup. Hij trok mijn shirtje en bh uit en begon mijn tieten stevig te kneden. Ik wilde gillen maar dit zag de man aan komen en hield een mes tegen mijn keel" als je je bek niet houd snijdt ik je strot af!" Ik hield snel mijn mond en de man ging door met mijn tieten kneden. Hij begon nu aan mijn tepels te zuigen en ging met zijn ene hand over mijn borst. Zijn andere hand gleed naar beneden, naar mijn rokje die hij in een beweging uittrok. Daar lag ik in mijn string met een enge man, ik huilde maar ik wist dat dit niks uithaalde. De man ging nu naar onder en trok mijn string uit. Toen begon hij aan mijn clitje te likken en me te vingeren, in en uit, in en uit. Na een tijd hield ik het niet meer en kwam zonder dat ik het wilde klaar. Nu vond hij dat het zijn beurt was en kleedde zich uit. Ik zag een enorme lul tevoorschijn komen die hij in mijn mond deed. Hij neukte me hard in mijn mond. Na een paar minuten spoot hij al zijn sperma in mijn keel en ik moest het doorslikken van hem. Ik vond het heel vies en begon nog harder te huilen maar het haalde niks uit. De man schoof nu zijn eikel al bij me naar binnen en neukte me heel hard en diep. Met een hand kneedde hij me tieten en met de andere gleed hij in me kondje. Ik vond dit eigenlijk wel super geil maar liet dit echt niet merken. Nu kwam de man alweer klaar en ik voelde zijn warme sperma in me baarmoeder komen.

Na dit heeft hij me bewusteloos geslagen en ergens in het bos gedropt. Ik ben uit eindelijk terug gegaan naar huis en heb hem gelukkig nooit meer gezien.

Aantal keer bekeken: 15410
Waardering: 3.96 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 7 bezoekers online