Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

De vlam da eeuwig brandde.

U leest om dit moment het verhaal De vlam da eeuwig brandde gepost door Lisa.V.E. Dit verhaal is gepost in de categorie liefdes verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar liefdes verhalen?
Categorie: liefdes verhalen
Gepost door: Lisa.V.E
Gepost op: 2006-2-3

Verhaal:

De vlam da eeuwig brandde
Ankie en Piet staan tegenover elkaar. Met strakke ogen kijken ze elkaar aan. Hun handen gebundeld om elkaar. Ankie Legt haar hoofd op Piet's schouder. Ze kust hem bij zijn nek. Piet pakt haar bij haar middel en kust haar voorhoofd. ''Vaarwel Piet...'' Hoort hij Ankie snikkend. Langzaam laten ze los. Ankie kijkt hem nog voor een laatste keer in zijn prachtige ogen. Dan keert ze hem de rug en loopt naar de trap van het station, Piet hoort het klikken van haar hakken. Grotendeels was een teken dat ze er was, Kwam of ging. Maar dit keer was alles anders. Hij zal haar nooit meer zien...........Nooit.......

Vijftig jaar later, Piet woont alleen in zijn schuurtje bij Ziglersstraat, Vandaag zou zijn anonieme afspraakje komen. Hij mag wel tweeënzeventig zijn, Maar nog wel heeft charmes, Hij neemt een nipje van zijn thee. Hij kijkt recht in de hoek. Ankie's gezicht die staat er nog steeds, Waarom gooide hij die foto's van Ankie niet weg? Zijn vijftig jaar geleden verloofde. Wie moest verhuizen naar de andere kant van de wereld voor haar vaders baan. Hij droogt zijn tranen met een servet van zijn maaltijd op het aanrecht. De bel gaat, Piet maakt koers naar de deur, En opent het.

''Ankie....?'' Piet wrijft over zijn ogen, Was zij zijn anonieme aanbidster, Hij ziet haar marineblauwe ogen, En haar even roze lippen als toen. Hij kijkt later en ziet tot zijn verbazing leren schoenen met een hak. Ankie kijkt in de hoek van de huiskamer. ''Kon je me niet vergeten?'' Piet knikte beschaamd. Ankie maakte een knoopje van haar groene kasjmier vestje los. Hij zag het gouden hartje dat hing om haar hals, Hij gaf het haar toen ze verkering kregen. ''Ik jou ook niet.'' Zei ze met een zoete lach. Piet's mondhoeken krulden omhoog.


Aantal keer bekeken: 5373
Waardering: 7.74 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2024 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5184
Totaal categorieën: 10
Totaal 9 bezoekers online