Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

De vloek van de herberg.

U leest om dit moment het verhaal De vloek van de herberg gepost door Ivo Gulikers. Dit verhaal is gepost in de categorie spannende verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar spannende verhalen?
Categorie: spannende verhalen
Gepost door: Ivo Gulikers
Gepost op: 2011-1-9

Verhaal:

De vloek van de herberg
Ik ging naar een plek waar me beweert dat er een vloek is. Ik ging een herberg binnen en ik zag een jonge dame aan het werk 'Goede middag, kan ik hier kommen slapen?' zei ik. De jonge damen luisterde niet. 'Goede middag, kan ik hier kommen slapen?'Herhaalde ik. 'O, hallo. U kunt hier best slapen hoor.' Zei de jonge vrouw. Ik werd naar de kamer gebracht en ik ging even op mijn bed liggen. 'Hier is U kamer meneer. Kan ik iets voor U doen.' Zei de jonge vrouw. 'Je kunt me wat te eten brengen want ik ben uitgehongerd. Ik moet iets eten.' Zei ik. Ik ging op het bed liggen en wachte op mijn eten. De jonge vrouw kwam terug met een glas soep. 'Hoe heet je?' Vroeg ik. 'Nicole, Ik heet Nicole.' Zei de jonge vrouw. Ik at de soep op en Nicole ging weg. Toen ik de soep op had ging ik slapen. De volgende mogen toen ik wakker werd lag ik niet in bed maar op de weg. Toen ik naar de herberg ging zoeken vond ik hem niet. Gisteren had ik de herberg binnen 10 minuten bereikt maar nu had ik hem na een half uur no niet gevonden. Ik besloot maar weg te gaan. Toen in van mijn paard af ging zag ik dat er een zak op mijn paard zat. Ik keek in de zak en ik zag dat er een goude met diamanten schaal in zat. Ik vond het een duur en mooi voorwerp. Ik ging naar babina en ik zag een andere herberg.

Aantal keer bekeken: 1795
Waardering: 3.25 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 5 bezoekers online