Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

De vonkende vlam.

U leest om dit moment het verhaal De vonkende vlam gepost door Emma Hut. Dit verhaal is gepost in de categorie liefdes verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar liefdes verhalen?
Categorie: liefdes verhalen
Gepost door: Emma Hut
Gepost op: 2009-5-4

Verhaal:

De vonkende vlam
Ik wil er wel bij vertellen dat ik dyslexie heb daarom kunnen er schrijf fouten in staan en van de punten snap ik nog niet. Ik ben benieuwd wat u er van vind.

Het was eind augustus en de warme zomervakantie is voorbij en iedereen gaat weer naar school of werk. Joey gaat met muziek in zijn oren naar school toe op zijn scooter binnen een half uur is hij op school en zet zijn scooter in het hok en loopt het plein op. Gelijk komt Sabina hem in de armen springen, Ik heb je zo gemist schat kijk me kleur ik ben helemaal bruin gebakken het ziet er mooi uit schat en geeft haar een dikke zoen. Hoe was je vakantie? Wat heb je allemaal gedaan? Joey was nieuwsgierig in wat zijn vriendin allemaal gedaan had in Italië. Sabina begon een heel verhaal en zo liepen ze de school in waar de directeur op alle leerlingen staat te wachten en roept: ik wil dat iedereen over een kwartier in de kantine is er is een mededeling voor jullie! JOEY werd er door de gang geroepen hij draait zich om en ziet Martijn op hem af rennen hij schrikt en roept ja man wat is er? Martijn roept kom hier ik moet je iets laten zien. Zodra Joey bij Martijn komt verdwijnt iedereen om hem heen het lijkt wel als of we alleen zijn zegt hij muis stil is het. Joey kijkt verbaast en zegt wat gebeurt hier je weet dat ik hier niet tegen kan wat gebeurt er? Martijn zegt weet je nog dat je vorig jaar mee deed aan die voetbalwetstrijd tegen de bbboys? Ja, tuurlijk wie weet dat nou niet!daar hebben we als enige van gewonnen met 7-4 we waren 1ste. Kom ik zal je wat laten zien hij gaat voor de computer zitten en doet zijn usb stick in de computer even later komt er een filmpje te voorschijn van Sabina en een vreemde jongen. Joey verstijft en zegt niks hij loopt weg gooit de deur hard open je kan het door de hele school horen. Sabina staat in de gang te wachten en zag aan het gezicht dat er iets niet goed is en vraagt wat er is met een bange stem. Joey kijkt haar diep in de ogen en zegt: je hebt me zwaar gebruikt waar heb je me voor om voor de seks? Ze snikt stilletjes, je bent hartstikke gek en dan ook nog niks zeggen, zolang je maar weet dat ik je niet meer hoef ik wil je nooit meer spreken en loopt boos naar zijn leraar. Na 10 minuten gesprek met zijn mentor zegt meneer van hemelen jongen je mag gaan ik zie dat je niet meer wilt en gewoon je eigen ding wilt doen. Ik hoop dat je er morgen wel bent. Dank u meneer maar waarom moesten wij naar de kantine komen? Meneer van hemelen zegt dat is niet belangrijk wij wilden jullie voor stellen aan een nieuwe docent maar kan morgen ook wel ik zie je morgen.

Zodra hij op zijn scooter zit en naar huis rijd is hij er niet bij met zijn gedachtes. Hij denkt steeds aan Sabina en vraagt zich af of hij niet goed genoeg was. Hij ziet niet dat het stoplicht op rood springt en voor hij om zich heen kijkt rijd hij tegen een fietser en valt op de grond even was het stil hij springt ineens op ziet de fietser op de grond liggen en gaat er gelijk heen hij draait de fietser om en ziet het mooiste meisje die hij ooit heeft gezien. Hij stottert en vraagt gaat alles goed hoe voel je je? Waar doet het zeer? Het meisje gaat voorzichtig omhoog en zegt: ik heb me beter gevoeld en begint te huilen. Ondertussen staat er een hele groep om hun heen en word er een ambulance gebeld. Joey vraagt wat kan ik nu voor je doen. Waarop het meisje antwoord hou me vast en laat me niet eerder los tot er goede hulp is. Joey begint langzaam te huilen en kruipt tegen haar aan.


savonds kwam Joey thuis en zijn ouders vroegen zichaf waarom hij zo laat was. Joey begon weer te huilen en vertelde het verhaal, zij ouders konden hun oren niet geloven de scooter die net een maand oud was helemaal aan prak en ze werden boos en bogonnen tegen joey te schreeuwen. Joey pikte het niet en werd heel boos en schreeuwde terug en zei" jullie kunnen je alleen maar druk maken om die kloote scooter, ik zal zeggen dat ding kan me gestolen worden. Ik heb een meisje in het ziekenhuis gereden omdat ik niet oplette en door rood reed, ik zou dit mezelf nooit meer vergeven. Hij ging naar boven en op bed liggen en probeerde te slapen. Net voor hij in slaap viel kreeg hij een sms ^ ik weet dat je me niet meer wilt spreken maar gaat alles goed? ik heb gehoord van het ongeluk. hoe gaat het met het meisje? als je wilt praten kan je altijd bij mij terecht liefs, Sabina. Hij smste niet terug en viel in slaap.

De volgende morgen schrok hij wakker, zijn moeder riep "Joey wakker worden er is bezoek voor je'' Hij ging zijn bed uit trok een trainings broek aan en een tshirt en liep de trap af, hij hoorde onbekende stemmen uit de kamer weg komen, het zal toch niet nee ze is niet dood pleas ik smeek het u god pleas, en kreeg tranen in zij ogen bij die gedachten. Goedenmorgen ik zal me voor stellen ik ben Jan krekel en dit is mijn colega casper van breuken wij zijn van de politie groningen. Goedenmorgen Joey Styling. Jij was betrokken bij het ongeluk van gister 25 Augustus, 'ja dak klopt ik heb het meisje aan gereden hoe gaat het nu met haar?' oke ja dat klopt met haar gaat het ietsje beter ze is nog in het ziekenhuis maar mag morgen weer naar huis. Ze is op haar hoofd gevallen en daardoor heeft ze een hersenschuding opgelopen en een breuk in haar arm. wij zijn net nog bij haar geweest ze vroeg of wij je naar haar toe wilde stuuren, Joey schrok er een beetje van maar hij zal straks zeker heen gaan. Wat komen jullie doen? vroeg mevrouw styling, Wij komen kijken hoe het nu met Joey gaat en we wilden graag aan jullie een aantal vragen stellen van de verzekering en we wilden een verklaring van Joey af leggen. Maar ik zie dat hij daar nu nog niet aan toe is, dat is ook niet erg hij moet alles een beetje laten zakken. Ondertussen ging Joey dousen en aankleden.

"Papa' hoor je Joey van de trap roepen, Ja wat is er? kun je mij naar het ziekenhuis brengen? kan je niet op de fiets? nee ik begin last van mijn been te krijgen Ik laat er daar gelijk even naar kijken. Oke is goed zoon hoe laat wil je daar heen? over een half uur kan ik nog even rustig eten. Oke is goed. nog geen half uur later zitten ze in de auto Joey zet de muziek op en zingt een beetje mee,

Aantal keer bekeken: 2370
Waardering: 7.06 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2019 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 10 bezoekers online