Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

De vriendin.

U leest om dit moment het verhaal De vriendin gepost door Ger. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: Ger
Gepost op: 2006-7-22

Verhaal:

De vriendin
(Dit verhaal is oorspronkelijk geschreven voor een (vrouwelijk) erotisch mail-contact)

Ik ben bij jou thuis op bezoek en we zitten samen (voor de verandering) een kopje koffie te drinken. Na al onze gezamenlijke sex-escapades hebben we namelijk besloten om elkaar ook eens van een andere kant te leren kennen. Ik heb dan ook gewoon een blouse en een spijkerbroek aan en jij bent gekleed in een wijde trui en een broek.
Nadat we enige tijd gekletst hebben wordt er aangebeld. Je staat op en zegt tegen mij, dat je een verrassing voor me hebt….
Je doet de voordeur open en ik hoor je in de gang vrolijk praten met een andere vrouw. Jullie komen samen de kamer binnen en ik weet niet wat ik zie….Naast jou staat een prachtige vrouw, gekleed in een strak truitje, waarin haar enorme borsten lekker naar voren priemen, een leren rok, zwarte nylons en prachtige pumps met stiletto-hakken. Ze is sexy opgemaakt en heeft lang donker haar.
Je stelt de vrouw aan mij voor als je vriendin Sonja.

Zo, zeg ik tegen Sonja, dus jij bent een verrassing voor mij ? Tenminste, dat zei je vriendin hier net tegen mij. Dat zal nog moeten blijken, zegt Sonja, en ze komt naast me op de bank zitten, terwijl ze haar sexy rok wat optrekt, zodat ik een mooi uitzicht heb op haar kousen. Ze slaat haar prachtige benen over elkaar en ik krijg het een beetje warm…
Je schenkt een drankje voor ons in en we beginnen een geanimeerd gesprek met elkaar.

Op een gegeven moment verdwijn je even uit de kamer en als je weer terugkomt, krijg ik het nog veel warmer: Je hebt je stiekum omgekleed en je draagt nu een half openstaand bloesje, waarin je tieten lekker uitkomen, een kort spijkerrokje en je lieslaarzen met naaldhakken.
Ehm, wat ben je van plan eigenlijk ? vraag ik. Je kunt beter vragen wat wíj van plan zijn, zeg je. Sonja en ik hebben wel zin in een lekker triootje met jou….

Nu krijg ik het nog veel warmer en in mijn broek begint zich een grote bobbel af te tekenen.
Kom maar eens even met ons mee naar boven, zeg je en terwijl we met zijn drie-en de trap oplopen kan ik lekker onder je rokje kijken en zie ik dat je geen slipje draagt. Onderweg pak ik Sonja al vast even lekker bij haar billen en streel ik snel even langs haar grote tieten.

Boven word ik door jullie op het grote bed geduwd en wordt mijn blouse uitgetrokken. Sonja haalt twee paar handboeien tevoorschijn en ik word met mijn handen aan het bed vastgeketend. Dan beginnen jullie samen een ontzettend geile sex-show voor mij op te voeren. Je begint Sonja lekker te tongzoenen en trekt haar truitje over haar hoofd. Haar grote borsten springen naar voren….ze worden ondersteund door een zwarte BH met halve cups..
Ooooh, wat een lekkere joekels, roep ik, waarop Sonja mij geil aankijkt en lekker met haar tieten schudt. Jij staat intussen ook met je blote tieten in de slaapkamer en jullie duwen ze lekker tegen elkaar aan. Mijn pik wordt vreselijk groot en ik vraag of jullie hem alsjeblieft willen bevrijden. Maar voor het zover is laten jullie allebei al heupwiegend je rok op de grond zakken. Sonja staat nu voor het bed in alleen haar nylons, jarretelles en pumps. Haar BH heeft ze inmiddels ook afgedaan. Jij ziet er ook vreselijk geil uit in je nylons en lieslaarzen.

Dan komen jullie eindelijk naar het bed toelopen en Sonja ritst mijn gulp open. Samen trekken jullie mijn broek uit en mijn paal knált werkelijk omhoog, zo stijf is hij. Jij begint eraan te likken en Sonja volgt je voorbeeld. Langzaam glijden jullie tongen over mijn pik. Ik word enorm geil, vooral omdat mijn handen aan het bed vastzitten en ik niks kan doen, laat staan jullie heerlijke tieten aanraken. Wel laat Sonja mij een keer aan haar tepels likken, maar ze richt zich daarna meteen weer op mijn pik. Ik hijg en kreun vreselijk; hoe lang hou ik dit vol ???
Na mij enkele minuten gelikt te hebben neem jij opeens mijn pik in je mond en begint me heerlijk af te zuigen. Na een minuut neemt Sonja het van je over en zo gaan jullie een tijdje door…Mijn eikel wordt helemaal paars van de spanning en ik voel dat ik dit niet lang meer vol zal houden.
Opeens houdt het zuigen op en komt Sonja op mijn gezicht zitten, zodat ik haar kut kan likken. Eindelijk mag ik ook wat doen ! Ik laat mijn tong over haar clitje flitsen en steek hem dan steeds dieper in haar natte spleetje. Mijn gezicht wordt helemaal nat van haar geil. Jij laat je intussen ook niet onbetuigd en laat je met je kutje lekker over mijn enorme paal zakken. Terwijl jij me zo neukt en ik Sonja haar kut uitlik zitten jullie elkaar lekker te tongzoenen en aan elkaars grote borsten te friemelen. Wat jullie verder doen kan ik niet echt goed zien, omdat mijn gezicht bedekt is door Sonja’s natte scheur.

Mijn pik glijdt lekker in en uit jouw kutje en als ik op een bepaald moment tegen klaarkomen aanzit, laat je hem uit je floepen en lik je hem af. Dan wisselen jullie van positie en mag ik jouw kut likken, terwijl Sonja me heerlijk berijdt, met haar inmiddels kletsnatte kut.

Ik ben nog niet klaargekomen en ik hoor jou aan Sonja vragen: zullen we hem maar los maken ? De boeien worden afgedaan en ik kan eindelijk met mijn handen over jullie lijven glijden.
Eerst pak ik jou stevig beet en geef je een lekkere zoen en vervolgens grijp ik Sonja bij haar lekkere prammen en begin ze heerlijk te strelen en te kneden. Ik zit op mijn knie-en op het bed en Sonja zit tegenover mij. Terwijl ik met mijn ene hand haar tieten streel, begin ik haar met mijn andere hand te vingeren. Jij komt achter mij zitten en begint mij van achteren af te trekken. Je duwt je tieten lekker tegen me aan.. Dan gaat Sonja op haar rug liggen en jij leidt mijn enorme pik bij haar naar binnen. Haar prachtige in pumps gestoken nylonbenen worden over mijn schouders gelegd en ik begin haar stevig te neuken, terwijl jij met je natte kut ditmaal op Sonja’s mond gaat zitten. Ze wordt hier zo geil van dat ze je als een wilde begint te likken. Je zit zo lekker tegenover mij en terwijl ik heerlijk door blijf neuken kan ik dit keer jóu bij je tieten pakken. Je geeft me weer een heerlijke tongzoen. Ik hou dit niet lang meer vol en voel Sonja’s kut in mijn paal knijpen. Terwijl ik jou nog een keer heel diep tong, kom ik luid kreunend klaar. De eerste golf geil spuit ik diep in Sonja’s knijpende kut en terwijl ik mijn pik uit haar trek, komt de tweede golf op haar buik terecht. Het geil spat ook over jouw nylons heen. Gillend komt Sonja ook klaar. Alles zit onder het geil en ik laat mij even op het bed zakken om bij te komen…..

Na een paar minuten voel ik mijn pik weer langzaam omhoog komen, door het lekkere schouwspel, dat ik nu voor me zie. Sonja ligt nog op haar rug op het bed en jij bent op je knie-en tussen haar gespreide benen gaan zitten. Je bent bezig mijn geil op te likken ! Je tong glijdt over Sonja’s buik en als die schoon is gelikt, over haar kousen langzaam in de richting van haar kutje. Uiteindelijk sta je half over het bed geleund Sonja’s kut uit te likken. Jullie hijgen en kreunen allebei, zo lekker is dit allemaal….

Ik sta op en trek even aan mijn pik om hem weer helemaal stijf te maken. Dan ga ik achter jou staan en terwijl jij Sonja blijft likken, laat ik mijn tong over je lieslaarzen en je kousen glijden, even lik ik aan je kut en dan sta ik rechtop achter je en duw langzaam mijn weer stijve paal in jouw spleet, die erg nart is van alle opwindende spelletjes. Oooooh, jaaaa, nu mag je mij naaien, lekker ding, kreun je…

Ik pak je bij je heupen en begin je langzaam van achteren te neuken. Daarna gaat het steeds sneller en sneller. Omdat ik al een keer klaar ben gekomen kan ik het lang volhouden. Sonja ligt vreselijk te kreunen door jouw gelik en ik denk dat ze zo weer gaat komen. Wat zou het lekker zijn als we met z’n drie-en tegelijk klaar zouden komen….

Mijn handen voelen aan je tieten en kneden ze. Ik voel dat ik zo klaar ga komen en ik schuif nog één keer lekker diep in je natte kutje. Aaaaaah, hoor ik Sonja gillen…Ze komt klaar, nu ik ook !!! Met een harde laatste stoot kom ik klaar in je krampende kut…Jij gilt het uit van geilheid en komt ook klaar…Je kutgeil loopt langs je laarzen en je laat je op het bed vallen, waardoor mijn paal uit je kut floept. Het laatste restje geil spuit ik over jullie tieten heen en jullie likken elkaar vervolgens schoon. Tussen jullie in val ik in slaap, waarna we dit lekkere sex-feestje nog een paar uur voortzetten…….Aantal keer bekeken: 34659
Waardering: 7.40 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 8 bezoekers online