Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Die ene kus.

U leest om dit moment het verhaal Die ene kus gepost door femke lemmen. Dit verhaal is gepost in de categorie liefdes verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar liefdes verhalen?
Categorie: liefdes verhalen
Gepost door: femke lemmen
Gepost op: 2011-3-26

Verhaal:

Die ene kus
Ik loop door mijn nieuwe school en zie er een groepje staan waar ik mijn ogen niet vanaf kan houden. ze zijn altijd bij elkaar. ik loop naar mijn vrienden terwijl mijn ogen op die ene jongen blijven hangen. ik voel me vreemd. niet angstig, zoals het zou moeten zijn. ik voel me verliefd. mijn vriendin zegt wat tegen me en ik schud me hoofd. ik hoor niet wat ze zeggen. ik kijk alleen naar die ene jongen. dan loopt hij de school binnen en is het gevoel weg. ik richt me tot mijn vriendinnen en hoewel ik hoor wat ze zeggen denk ik alleen aan die ene jongen. de bel gaat en ik ga meteen naar binnen. in de hoop een glimp op te vangen van die ene jongen, maar ik zie hem niet. een teleurstellend gevoel komt bij mij op terwijl ik naar biologie loop.daar zit hij, op de plek waar hij zou moeten zitten. naast mij. hij kijkt mij niet aan. we negeren elkaar maar wanneer de ene niet kijkt kijkt de ander.

Als ik naar huis loop komt hij naar mij toe. Hij zegt niks. geeft me alleen een kus en loopt weg.

De volgende dag op school was hij verdwenen.

Ik zag hem nooit meer terug....

Aantal keer bekeken: 5333
Waardering: 8.32 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 7 bezoekers online