Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Dominante schoonzus.

U leest om dit moment het verhaal Dominante schoonzus gepost door Koen van den B.. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: Koen van den B.
Gepost op: 2006-8-9

Verhaal:

Dominante schoonzus
Dominante schoonzus.

Mijn schoonzus is na de scheiding al weer een aantal jaren alleen.
Nu had ik altijd al een goede verstandhouding met haar, maar de laatste jaren is het contact wat toegenomen. Ze heeft af en toe advies nodig bij zaken van financiële aard, belastingen enzo.
Dus dan bel ik even op of ga langs en los de probleempjes voor haar op.
Ik moet zeggen dat ze behoorlijk zelfstandig alle zaakjes regelt en zich aardig staande weet te houden. Bepaald geen zielig geval, die zit weg te kwijnen.
Behalve de genoemde klusjes zijn er natuurlijk ook wel van die typische dingen te doen waar normaal gesproken de man de huizes voor zou opdraaien. Huis, tuin en keuken klussen zullen we maar zeggen. Maar ook daarbij heeft ze niet al te vaak hulp nodig.
Totdat er laatst van alles in de tuin gedaan moest worden. Een paar dagen daarvoor had ze mijn hulp gevraagd en ik ging die zaterdag vroeg op pad, want het zou wel enige tijd vragen om de boel weer op te knappen.
Het werk liep lekker en de verzorging van koffie en broodjes was weer dik in orde.
Mijn schoonzus werkte zelf ook veel mee en de hoofdklus zat erop voor de dag helemaal om was.
Er was dus tijd over en ze vroeg mij of ik nog wat kleine reparatieklusjes erbij kon doen.
“Ja, het is al goed hoor, slavendrijver�grapte ik.
Waarop zij reageerde: “Ja, ik hou er wel van om kerels voor te schrijven wat ze moeten doen�.
“Altijd?�vroeg ik. “Mmmmhh, ja, wel vaak maar meestal onder andere omstandigheden� antwoordde mijn schoonzus.
“Dat herken ik wel�, zei ik en keek haar lachend aan.
“En wat herken je dan?� vroeg zij, terwijl ze dichtbij me kwam staan.
“ Wil je een eerlijk antwoord?�
“ Ja, wat denk je� zei ze ’n beetje bits.
Ik legde een hand om haar schouders en zei dat ik bij normale dagelijkse dingen niet zo goed tegen bazige vrouwen kan, maar als het over sex gaat, het eigenlijk wel lekker vind om een beetje gedomineerd te worden en gaf haar een vluchtige zoen.
“Goh, had ik nooit van je gedacht�. Meteen draaide ze zich om en liep naar binnen.
Ik ging nog even door met de karweitjes die er nog lagen en vergat verder dit gesprek.

Na een half uurtje zat het werk erop en ging ik naar binnen. Mijn schoonzus zat in de kamer en had zich intussen opgefrist en een andere outfit aangetrokken: een korte zwarte rok, met daaronder hoge zwarte laarzen en er boven een fel rood zijden topje. Het geheel liet weinig aan de fantasie over en ik kon het niet laten haar te complimenteren.
“Pas gisteren gekocht, voor speciale gebeurtenissen � zei ze met een beetje hese stem en vervolgens “ga je douchen, je stinkt naar lui zweet�.
Ik had meteen door wat voor spelletje er gespeeld werd en zei: “ok, dat is goed�.
Ze trok me aan een arm naar zich toe en keek me diep in mijn ogen: “dat is goed, wat?�
Ik reageerde�dat is goed, ….. mevrouw??� Ze schudde haar hoofd van nee.
“Dat is goed…..uh meesteres?�probeerde ik. Een resoluut “ja� en een klap op mijn kont toen ik wegliep waren de enige reactie.

Ik ging de douche in en net toen ik onder de warme straal stond stapte mijn schoonzus de badkamer binnen.
“Het werd wel tijd dat je weer eens een douche nam, mannetje. Ik zal je even een handje helpen�.
Voor ik er erg in had voelde ik een harde borstel over mijn lijf gaan waarmee ik afgeschrobd werd. Mijn nek, over mijn rug, langs mijn billen naar mijn benen en daarna de voorkant. Heel even vreesde ik dat ze mijn ballen en mijn pik met dezelfde harde borstel te lijf zou gaan, maar dat bleek me te vallen. Dat deel van mijn lijf deed ze…. met haar handen…. Ik wist niet hoe ik het had en kreeg direct een enorm stijve pik van dat heerlijke masseren van mijn ballen, waarbij ze ook heel even haar nagels in mijn zak duwde.
Daarna werd er een harde straal water op me gericht, afwisselend heet en koud.
Dit beloofde al het een en ander. Niet weten wat ze nog in petto had voor het vervolg, maakte het extra spannend en geil.

Ineens hield ze op, draaide de kraan dicht en zei: “Afdrogen en als je klaar bent kom je naar mijn kamer,…..slaafje….�.
Snel droogde ik me af en liep naar haar kamer.
Het was schemerig en mijn meesteres lag op bed met haar benen uit elkaar, een hand aan haar kutje en de andere hand onder het topje druk bezig met haar borsten.
Ik maakte aanstalten ook op het bed te gaan liggen, maar ze gebood me om op de stoel tegenover het bed te gaan zitten.
Het schouwspel had natuurlijk direct zijn effect op mij en mijn erectie werd alleen maar groter.
Wat een geil gezicht, zo had ik haar nog nooit bekeken.
Ze merkte mijn reactie en zei: “ beheers je een beetje, kijk goed en blijf van je lul af�, want ja ik zat intussen aan mijn dikke paal te rukken.
Ze stak 2 vingers in haar kale doosje en likte met haar tong over haar tepels, die recht vooruit staken. Met haar duim ging ze over haar klitje en er verdween nog een vinger in haar grotje. Het duurde niet erg lang of ik merkte aan haar gekreun dat ze ging komen. Het was maar goed dat de buren op vakantie waren, want zoveel geluid als ze produceerde toen ze klaarkwam zou niet ongemerkt zijn gebleven.
Toen ze een beetje was bijgekomen keek ze me met een zwoele geile blik indringend aan.
Maar in plaats van een uitnodiging om nu eindelijk bij haar te komen, kreeg ik opdracht om maar weer even te gaan afkoelen met een koude douche.
Mijn wat twijfelend reactie ontlokte haar een bazig: “schiet je nog op!?�
Hoe gek het ook mag klinken, ik schrok een beetje en verdween snel weer naar de douche.
En als ik mocht denken, dat ik ook wel warm kon douchen; er kwam alleen ijskoud water uit de kraan………
Dat werd dus even snel en kort douchen en hup weer afdrogen en terug naar de kamer van mijn meesteres.
Die zat intussen op de stoel waar ik zojuist nog zat. Nu droeg ze alleen nog haar zwarte laarzen en had ik een prachtig uitzicht op haar heerlijke lichaam.
Er werd nog niets gezegd, dus bleef ik maar even staan. Ze wenkte mij en duwde mij op mijn knieën.
“Lik mijn laarzen, slaaf, net zo schoon als je de oprit vanmiddag hebt gemaakt�.
Het gekke was dat ik me niet bedacht, maar direct voldeed aan de opdracht en haar laarzen begon te likken. Eerst het schoengedeelte en langzaam langs de schacht naar boven.
Daarbij duwde ze een paar keer mijn hoofd terug, zodat het lang duurde voordat ik aan de grens tussen de laarzen en haar dijen kwam.
Maar daar eenmaal met mijn tong aangekomen, proefde ik de geile sappen, die vanuit haar geile kut langs haar dijen naar beneden druipten.
Intussen pakte ik met mijn handen haar volle borsten en masseerde die zachtjes.
Net toen ik mijn mond aan haar kutje wilde zetten stond mijn meesteres op en trok mij naar het bed. Ze duwde mij achterover op het matras en voor ik er erg in had maakte ze mij met twee handboeien vast aan het bed.
“Zo mannetje, je wilt mijn kut likken, hè? Nou dat heb ik maar al te graag�.
Ze zat schrijlings bovenop mij en wreef haar natte doos over mijn buik, langzaam naar boven totdat ze op mijn gezicht zat.
Ik begon automatisch te likken aan die heerlijke verrassing. Wat een lekkere lipjes, wat een geil knopje. Ik likte haar hele doos en stak het puntje van mijn tong in haar warme gaatje.
Ze bewoog heftig kreunend heen en weer, mij ondertussen aanmoedigend om haar nog beter te verwennen. Ze leunde iets achterover, waardoor haar sappige gleuf nog beter op mijn mond paste en ineens voelde ik een hand tussen mijn benen. Ze zette haar nagels eens flink in mijn ballen en stak onverwacht een vinger in mijn aars.
Koelere wat was ik geil, zo zou ik het niet lang volhouden, terwijl ze dat juist als opdracht gaf.
Ze boog naar voren en fluisterde: “wil je alles van me hebben, slaafje?�
“Ja, meesteres�.
“Mooi, want ik moet plassen�zei ze zwoel. En voor ik het door had kwam ze klaar terwijl ze gelijkertijd haar plas de vrije loop liet. Ik slikte en likte en….. vond het heerlijk!

Zowel haar orgasme als haar plas leken niet te stoppen en mijn meesteres was ook niet van plan er snel een einde aan te laten komen.
Wat kon die vrouw genieten en ik geilde maar wat graag mee.
Toen ze eindelijk een beetje tot bedaren kwam voelde ik de spanning in mijn lijf langzaam maar zeker richting een hoogtepunt gaan, maar ik kon me nog voldoende bedwingen.
“Je bent een hele lieve slaaf en hebt je beloning nu wel verdiend�.
De boeien werden losgemaakt, maar ik moest op mijn rug blijven liggen en mijn meesteres begon mij te verwennen.
Ze gaf me een intense, natte, warme tongzoen en gleed met haar natte gleuf over mijn lijf naar beneden.
Als vanzelf gleed mijn dikke paal haar warme grotje binnen en ze begon mij te berijden, terwijl ze zich stevig op mij drukte.
“Ja, slaafje van me, geef mij alles wat je hebt, spuit die geile kut eens lekker vol. Doe maar waar ik al zo lang op heb gewacht……�
Meer aanmoediging was niet nodig. Ik was totaal van de wereld en voelde de vloedgolven van genot als een tsunami door mijn lijf gieren; op weg naar die ene uitgang.

Tevreden rolde mijn meesteres van mij af en we lagen al even na te genieten, toen ik mij realiseerde dat het langzaam aan wel tijd werd om weer richting huis te gaan.
Dus zei ik, dat ik wilde gaan douchen om te kunnen vertrekken.
“Mooi niet�was de reactie en met één klik zat ik weer voor de helft in de boeien.
Ze pakte de telefoon en belde naar mijn vrouw, haar zus.
“Hoi, met mij; zeg dat mannetje van je heeft vandaag zo hard z’n best moeten doen; die is uitgeblust. Het lijkt mij beter dat ie vannacht maar even hier blijft.�
Terwijl ze dit zei had ze met haar vrije hand mijn inmiddels weer stijve lul te pakken en wreef de voorhuid heen en weer over mijn eikel.
“Wat zeg je? Ja, ik zal hem goed verwennen en lekker instoppen. Maak je geen zorgen hij wordt goed verzorgd……�
En nog terwijl ze aan de telefoon zat kwam ik voor de tweede keer die avond klaar. Deze keer in de warme hand van mijn nieuwe meesteres, die ik dichterbij gevonden had, dan ik ooit had kunnen dromen.
Aantal keer bekeken: 46811
Waardering: 7.33 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 21 bezoekers online