Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Domme fout.

U leest om dit moment het verhaal Domme fout gepost door Demi Decoster. Dit verhaal is gepost in de categorie liefdes verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar liefdes verhalen?
Categorie: liefdes verhalen
Gepost door: Demi Decoster
Gepost op: 2011-5-20

Verhaal:

Domme fout
Er was een meisje van 13 jaar, ze ging naar een nieuwe school. Ze werd verliefd op een jongen, een hele lieve jongen. De jongen had dezelfde gevoelens voor haar en al snel werden ze een koppel. Maar het meisje had veel problemen thuis. Ze most niet afspreken met hem. Het meisje dacht dat de jongen daarom niet meer van haar hield, want ze zagen elkaar alleen op school. Het meisje dacht dat het beter was dat zij het gedaan maakte omdat het dan toch wat gemakkelijker zou zijn. Maar dat was het niet, het was zelf nog moeilijker. De jongen begreep het niet, en het meisje kost het niet uitleggen en verzon een domme uitvlucht. achter 3-4 maanden begonnen ze terug tegen elkaar te praten, elkaars aandacht te zoeken enz... Ze begonnen terug te smsn met elkaar, en kwamen terug heel goed overeen. Vrienden en vriendinnen van het meisje zeiden dat hij naar haar keek als ze lacht, gewoon vaak naar haar keek. Het meisje was echt nog altijd verliefd op hem, dus vond ze dat wel leuk. N

Aantal keer bekeken: 2909
Waardering: 2.91 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 6 bezoekers online